Elég érdekesen fogod fel a saját igényeid meg kényelmed. Nem azért kell mert a szomszédnak van, hanem mert neked jó ha van. Én pl még semmit nem vettem azért mert másoknak van.
az utolsónak az vokt a szerepe hogy ha ő odaért a pihenő pontra mindenki ott volt
8-10 vagy több fős csoportnál főleg ha nem ismer mindenki mindenkit megesik az elvesztés
mi csak a leágazásnál vártuk be az utánunk jövöt különben nem
A mi csapatunkban az első és utolsó motorosnak volt. Csak tudnám minek, mert az utolsót egy csomószor elhagytuk, amikor kellett soha nem tudott utána szólni hogy álljunk meg 🤣 Aztán megállapodtunk a régi trükkökben. Ha valaki elveszíti az utánfutóját akkor megáll. Meg volt még pár kézjel, aztán az elég is volt.
én nem voltam nagy túrázó, meg nem is sokáig toltam, de sosem éreztem hiányát az ilyen beszélőknek
van egy vezér az megy elöl meg van egy hátvéd az megy hátul aztán jónapot, ez 2 emberrel már működik
terefere meg este volt sörözés közben
aki dumálni akar menet közben az biciklizzen azt pont erre találták ki
Bár attól még nem értem minek Zolinak intercom, mindig egyedül megy 😄
Telefonálgatni meg telefonálgasson a hóhér motorozás közben. Akinek fontos vagyok úgy is megvár.
Nyáron meg azért mert meleg volt 😆
Nekem még mindig kint van a motor, ha épp olyan az idő felpattanok és azzal megyek, nem kocsival. Szerencsére mostanában elég kellemes az időjárás.
En kivetelesen emlekezem. Amikor pipi mutogatta, hogy vett valami lakast es hogyan ujitja fel, akkor kezdodott, hogy jol megy neki, aztan elkovette a hibat, hogy megmutatta, milyen munkasszallora ment nyaralni a kiccsaladdal. Es utana ha valakivel osszevitatkozott, egybol elojottek, hogy a bore alatt is penz van de kozben meg hol nyaralt.
ja én is mindig veszek valami ingatlant pedig már van 😅 Én a szomszédoknak már nem tudok megfelelni a múltkor számoltam ki olyan 50-60 körül vannak és zömébe nem ismerem őket 😅
ha lenne lapostelom azonnal tudnám küldeni a képet itt bükkben már süt a nap. Na indulunk is a túrázás előtt reggelizni összerántottam az ásítozó családot 😅
én most kirándulni vagyok a családdal. 6 óra óta baszogatom őket, hogy keljenek fel, mert a hasukra süt a nap és hegymászás a mai program(kezeit széttáró) Baszki ezek húzzák a szájukat, hogy korán van még 😅 Hát ha nem állnék a sarkamra ezek fetrengenének 9-ig 😅
én a másik oldali szemléletet nem értettem sosem
sokan hajtanak olyan dolgokért ami már van nekik a "szomszédnak" veszik mert kb annyi változik hogy irigykednek rá mások hogy már ismét vett valamit
én 5 óra óta fetrengek a kocsiban de még mindig lusta voltam kibújni a takaró alól
5 előtt volt egy jászkeszeg aztán ki kellett menni érte, de azóta sincs kedvem összepakolni
nekem nincs az a kanapé amin annyit tudnék fetrengeni mint te 😅
5 max 6 óra alvás oszt kidob az ágy(óranézegetős) Minden nap amit hasznosan tudok eltölteni az boldoggá tesz(kezeit széttáró)
Nem értem a példád minek 10 kocsi az 5 házra? 15 házhoz is elég 1 kocsi(kezeit széttáró)
Probalok osszehozni egy mindenre alkalmas rendszert.
Olyat amit az antennamosok se tudnak. 🤣
8-10 vagy több fős csoportnál főleg ha nem ismer mindenki mindenkit megesik az elvesztés
mi csak a leágazásnál vártuk be az utánunk jövöt különben nem
van egy vezér az megy elöl meg van egy hátvéd az megy hátul aztán jónapot, ez 2 emberrel már működik
terefere meg este volt sörözés közben
aki dumálni akar menet közben az biciklizzen azt pont erre találták ki
Telefonálgatni meg telefonálgasson a hóhér motorozás közben. Akinek fontos vagyok úgy is megvár.
Nekem még mindig kint van a motor, ha épp olyan az idő felpattanok és azzal megyek, nem kocsival. Szerencsére mostanában elég kellemes az időjárás.
sokan hajtanak olyan dolgokért ami már van nekik a "szomszédnak" veszik mert kb annyi változik hogy irigykednek rá mások hogy már ismét vett valamit
5 előtt volt egy jászkeszeg aztán ki kellett menni érte, de azóta sincs kedvem összepakolni
5 max 6 óra alvás oszt kidob az ágy(óranézegetős) Minden nap amit hasznosan tudok eltölteni az boldoggá tesz(kezeit széttáró)
Nem értem a példád minek 10 kocsi az 5 házra? 15 házhoz is elég 1 kocsi(kezeit széttáró)