Egyáltalán nem nehéz minősíteni a köcsögöt. A "jó" sofőr, de ne is legyen jó, csak elvárható tudású, NEM csak a tesztpályán kanyarog jól, meg áll be a műkörmös előtt a parkolóhelyre, hanem a problémás helyzetekben sem merevedik le, tud továbbra is gondolkodni, értelmes megoldást keres és talál.
Amúgy ha teli sorompó lenne, és én ragadnék a kettő között, akkor is jó megoldásként a kisebb bajt választanám, akkor is áttörném a sorompót, mintsem tízbe vágjon a vonatkerék. Persze ha félek apától, hogy elnáspángol mert lerajáztam a kiccsalád féltve őrzött tulajdonát, akkor az ilyent eredményezhet.
lillafüreden a nem létező parkolóhelyre próbált beállni ilyen bidé. Ha nem lett volna rajta embléma eskü teszlának néztem volna(kezeit széttáró) Na nem is ez a lényeg(ujjával nemet mutató) felakadt vele a csávó én már a szenvedését nem néztem végig, mert mentünk a hámorira csónakázni ide-oda kapart az szerintem segítség nélkül nem jött ki onnan. Hátsókerekes a lelkem ha első kerekes lett volna baj nélkül kiáll(kezeit széttáró) Nem is értem miért gyártanak hátsókerekes autókat? Azsiguli, meg a béjemvék voltak hátsókerekesek meg a hajeszok(fejét fogó) Amíg volt nálunk tél szoptam is a hátsókerékhajtás miatt(szemeit körbeforgató)
Ahogy régebben írtam ő szereli ezeket gondolom főleg leaf akksik okosításával, de minden mást is, céges kisbuszokat is látok így nyilván számlaképes, érdekes, hogy a versenysportról (gokart, cross) áttért erre teljesen mert mást már nem is látok nála.
kifizetne mindent, csak nincs kedvem a tetőn mászkálni mert nem érzem magam biztonságban a föld felett 1 méterrel sem
még venne is egy nagyobb akut a háztartásnak a mostani 4kwh meg jó lenne puffernak a töltéshez
kicsi rendszer kellene 6-8-10 panel egész héten töltheti neki csak hétvégén kell
ha csak 2 kw tölti az is elég neki
Tegyél fel neki egy villanyórát és fizesse ő. Illetve ha annyira napelemet akar, akkor csináljon magának 🤣
Mert úgy könnyű hogy apuci pénzén tőtikézik.
gyerek is nagyon akar venni teslát, eddig le tudtam még beszélni
mert kurvára nincs kedvem napelemeket tenni a tetőre mert onnan akarná elsősorban tölteni
Amúgy ha teli sorompó lenne, és én ragadnék a kettő között, akkor is jó megoldásként a kisebb bajt választanám, akkor is áttörném a sorompót, mintsem tízbe vágjon a vonatkerék. Persze ha félek apától, hogy elnáspángol mert lerajáztam a kiccsalád féltve őrzött tulajdonát, akkor az ilyent eredményezhet.