Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyáltalán nem nehéz minősíteni a köcsögöt. A "jó" sofőr, de ne is legyen jó, csak elvárható tudású, NEM csak a tesztpályán kanyarog jól, meg áll be a műkörmös előtt a parkolóhelyre, hanem a problémás helyzetekben sem merevedik le, tud továbbra is gondolkodni, értelmes megoldást keres és talál.
Amúgy ha teli sorompó lenne, és én ragadnék a kettő között, akkor is jó megoldásként a kisebb bajt választanám, akkor is áttörném a sorompót, mintsem tízbe vágjon a vonatkerék. Persze ha félek apától, hogy elnáspángol mert lerajáztam a kiccsalád féltve őrzött tulajdonát, akkor az ilyent eredményezhet.
...elmentem mellette pár100x... 😃 láttam a gokartokat az udvaron
Van vagy 80cm, azt is végighúzza? 😁 Van valahol itthon egy lánctalpszegből készített pajszer, hajlik, de nem deformálódik vagy törik, jóféle. 👍️
😁
De.
Bléd szolgálatban volt! 😄
van lánctalphoz csapszeg kihúzóm ha gondolod kölcsönadom és tudsz hozni vasat 😂
disznósajt prést akartam csinálni belőle de sosem lett kész
a repcsi gondolom a sok matricától zuhant le 😅
ez csak egy kikötő 😅
Ez oktober 11 volt,most gödöllőn. 😆
És egen,senj,a mólóról.
Meg Skabrnja,Zigljen,és Zeljava.
Hol vagy amúgy? Olyan ismerős ez, talán Senj, de igazából mind egyforma...
Ha látsz egy seagull-t 3,5 milláért,csörögj te,a nagyobbik akkust. 😁
Pedig azt mondják hogy ezek sosem romlanak el,mert nincs ami elromoljon.Szerintem jól teszi hogy mér most elkezd vele foglalkozni.
Csak nem a Táborfalva?
Na akko motorozzunk,tengerpart. 😆
mer a gyerek is tériszonyos? megmutatod neki a földön, hogy kell csinálni oszt felzavarod a tetőre az összes kacattal együtt(kezeit széttáró)
lillafüreden a nem létező parkolóhelyre próbált beállni ilyen bidé. Ha nem lett volna rajta embléma eskü teszlának néztem volna(kezeit széttáró) Na nem is ez a lényeg(ujjával nemet mutató) felakadt vele a csávó én már a szenvedését nem néztem végig, mert mentünk a hámorira csónakázni ide-oda kapart az szerintem segítség nélkül nem jött ki onnan. Hátsókerekes a lelkem ha első kerekes lett volna baj nélkül kiáll(kezeit széttáró) Nem is értem miért gyártanak hátsókerekes autókat? Azsiguli, meg a béjemvék voltak hátsókerekesek meg a hajeszok(fejét fogó) Amíg volt nálunk tél szoptam is a hátsókerékhajtás miatt(szemeit körbeforgató)
Ahogy régebben írtam ő szereli ezeket gondolom főleg leaf akksik okosításával, de minden mást is, céges kisbuszokat is látok így nyilván számlaképes, érdekes, hogy a versenysportról (gokart, cross) áttért erre teljesen mert mást már nem is látok nála.
én már nem tudom az ipsével mit kéne már csinálni(kezeit széttáró)
Állandóan teleszemeteli a polihisztor fórumot motoros témával 😅
én ha vennék inkább egy tölthető hibridet ami elmegy kb 100 km távot akkuról
Ne is mond. Hetente 1-2 régi ismerős mindig megtalál hogy tájékozódjon nálam mit érdemes venni, és ha Teslát akkor miért jó 😆

Nagyon rápörögtek olyanok is a villanyra akik eddig lehurrogták, szóval már azt várom hogy Zotyánk is rámcsörögjön ez ügyben 🤣
kifizetne mindent, csak nincs kedvem a tetőn mászkálni mert nem érzem magam biztonságban a föld felett 1 méterrel sem
még venne is egy nagyobb akut a háztartásnak a mostani 4kwh meg jó lenne puffernak a töltéshez
kicsi rendszer kellene 6-8-10 panel egész héten töltheti neki csak hétvégén kell
ha csak 2 kw tölti az is elég neki
Tegyél fel neki egy villanyórát és fizesse ő. Illetve ha annyira napelemet akar, akkor csináljon magának 🤣
Mert úgy könnyű hogy apuci pénzén tőtikézik.
gyerek is nagyon akar venni teslát, eddig le tudtam még beszélni
mert kurvára nincs kedvem napelemeket tenni a tetőre mert onnan akarná elsősorban tölteni