nálam is ültetett az asszony néhány éve úgy elterjedt, hogy most nem győzi írtani 😅
Azt hittem normál méretű de ezek csak ilyen sörétszemek(fetrengős) Azt mondja koktél paradicsom 😅
Röhögni fogsz a zassony olyan paradicsomot ültetett tavasszal, hogy még most is virágzik és van rajta paradicsom. Úgyhogy beraktuk a házban az ablakba hogy ne fagyjon meg, kíváncsi leszek mi lesz belőle 🙂
Azóta is vergődik a cég, ez van. Atpártoltam az amerikai cégekhez, ott még jégkrem meg minden más is jár amennyi beléd fér nem csak kávé 😁 Mondjuk most az angoloknál voltam, ez a legspúrabb nép, napi 1 kávé jár zsetonra, meg 7£ ebédre amivel igencsak számolgatni kell hogy mit kapsz 🙈🤣
a hejnc majonézt meg egyébként sem szeretem a börger kingesek operálnak vele nekem büdös szaga van(gondolkodós) Többek között azért sem szoktam börger kingbe járni. A mekis univeres bár az is csak egy fokkal jobb az meg ecetes egy kicsit(szemeit körbeforgató)
Bár azon agyalok te a görög joghúrtra értetted(gondolkodós)
Na holnap az is lesz rakok belőle neked félre. A te részedet nem keverem be(gondolkodós) Most foghagymás mártást csináltam belőle a következő cacikis vagy kapros lesz még megálmodom(meghajlós) 😅
Én adnék szívesen mert van bőséggel(meghajlós) Bár a pita most fogyott el holnap úgy is megyek a metróba veszek.
Annyi a bajom, hogy az érzékeny gyomrod ilyennel még nem találkozott nem szeretném, hogy bajod essen 😅
Azt hittem normál méretű de ezek csak ilyen sörétszemek(fetrengős) Azt mondja koktél paradicsom 😅
Mondjuk en is fostam Fehervartol hazaig az ideiglenesen kivont Suzukival :D
a joghurttól csak fosik a rendes ember
feta meg tömlős sajt aztán kicsi vízzel higítod ha nagyon kemény
Na holnap az is lesz rakok belőle neked félre. A te részedet nem keverem be(gondolkodós) Most foghagymás mártást csináltam belőle a következő cacikis vagy kapros lesz még megálmodom(meghajlós) 😅
Annyi a bajom, hogy az érzékeny gyomrod ilyennel még nem találkozott nem szeretném, hogy bajod essen 😅