Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van néhány régi scala riderem, de azok elvileg működhetnek igaz vagy 10 éve nem voltak töltve sem.
nálam is ültetett az asszony néhány éve úgy elterjedt, hogy most nem győzi írtani 😅
Azt hittem normál méretű de ezek csak ilyen sörétszemek(fetrengős) Azt mondja koktél paradicsom 😅
Dipel DF-fel tessek fujni jovore.
Ezen csodalkoztam is.
Nekunk nyar kozepen mindet elkapta valami lepke vagy mi es tele lettek kukaccal.
Röhögni fogsz a zassony olyan paradicsomot ültetett tavasszal, hogy még most is virágzik és van rajta paradicsom. Úgyhogy beraktuk a házban az ablakba hogy ne fagyjon meg, kíváncsi leszek mi lesz belőle 🙂
Meg jo, hogy a Veda nem fulelt le. :)
Mondjuk en is fostam Fehervartol hazaig az ideiglenesen kivont Suzukival :D
Na,a telepítésnek örülök,bár ha paradicsompalánta akko elkéstetek. 😆
Jaja jó, jövő héten megyünk Romániába telepíteni 1 hétre 🤷‍♂️
Na.az öröm és boldogság,jó hely?
Van szerencsére, úgyhogy a házzal alig haladok 🙈
Van már melóhely?
Azóta is vergődik a cég, ez van. Atpártoltam az amerikai cégekhez, ott még jégkrem meg minden más is jár amennyi beléd fér nem csak kávé 😁 Mondjuk most az angoloknál voltam, ez a legspúrabb nép, napi 1 kávé jár zsetonra, meg 7£ ebédre amivel igencsak számolgatni kell hogy mit kapsz 🙈🤣
a hejnc majonézt meg egyébként sem szeretem a börger kingesek operálnak vele nekem büdös szaga van(gondolkodós) Többek között azért sem szoktam börger kingbe járni. A mekis univeres bár az is csak egy fokkal jobb az meg ecetes egy kicsit(szemeit körbeforgató)
baszki a volt főnököddel is fizettettél múltkor 50 euróért egy adagot a céges bulin azóta próbál talpra állni a cég 😅
Baszki,az egesz szezon alatt lejart muszakival szaladgaltam. 🤣
Mi eztet is szeressük, pulled pork street kitchen módra 😁
Milyen
Sziasztok! Nincs esetleg valakinek egy ilyen üzemképtelen átbeszélője? Köszi
miért nem feta sajt?
a joghurttól csak fosik a rendes ember
feta meg tömlős sajt aztán kicsi vízzel higítod ha nagyon kemény
a 15-ös hús erre ráfér 10-12 deka hús megy 1 giroszba 130-150 girosz kijön abból a toronyból ami erre ráfér tuti nem elég? 😅
Bár azon agyalok te a görög joghúrtra értetted(gondolkodós)
Na holnap az is lesz rakok belőle neked félre. A te részedet nem keverem be(gondolkodós) Most foghagymás mártást csináltam belőle a következő cacikis vagy kapros lesz még megálmodom(meghajlós) 😅
Én adnék szívesen mert van bőséggel(meghajlós) Bár a pita most fogyott el holnap úgy is megyek a metróba veszek.
Annyi a bajom, hogy az érzékeny gyomrod ilyennel még nem találkozott nem szeretném, hogy bajod essen 😅
Ahogy én sem a pajszert, de néha nagyon kéne. 😆