Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de csak nagy tételben, egy ideje nézegetem az arany árakat kistételben rövid távú befektetésnek értelmetlen, ha nem kell a pénz és az unokádnak félreteszed akkor arra teljesen jó
Az arany 1 év alatt 40%-ot drágult, kevés ilyen jó befektetés volt annak aki most szállna ki belőle bár miért tenné? Állítólag tovább drágul a közeljövőben.
Szép környék, az utolsón a szivárvány látványos, de egyben baljóslatú is a közelgő esőt előrevetítve. 😁
Pedig nem csúya hely. Csak el van pazarolva ezekre a hülyékre.
Valahogy nem vagyott turacelpont,pedig a bovingtoni tank muzeumot meg mindig jo lenne megnezni.
Én is szalonnával és cukorral eszem a túróstésztát ! 😉
Szóról szóra igaz. Volt bolyhos papucsos, fürdőköpenyes kuncsaftunk. Semmi nem volt a csajon felül a bolyhos cucc alatt.
A tisztaság meg... hja, ott nem csak a törzsfőnök lánya felejti a szarral teli pelenkát az utca kövén. :D
Eleg slamposak is,egy ipse videoban mondta hogy magyarorszagon tisztasag van az angolhoz kepest,es ha ugy tamad kedve pongyolaban es papucsban megy bevasarolni.
Brrrr...
Hajaj, karibitol a libanonin at a bangladesi konyhaig minden van. Mondjuk kurvara ra is vannak szorulva. :D
A cukor elengedhetelen,ja,de frissen szorva ropogossn. 😆
Jo hat az angol kulinaris elet a fisendcsips,a puding meg ilyenekben mulik ki.Nem meglepo hogy nincs normalis kajaismeretseguk.
Talan a bevandorlok szinesitik pizzaval, kebabbal
Detto igy fogyasztok en is.
Azt nem tudom. A lenti sztorit egy regi kollega asta ki valahonnan, miutan megismertettem oket a nejem altal keszitett turo rudival es turos palacsintaval. Merthogy naluk se letezik turo, max a lengyel boltokban.
Akko nem voltal gyors.
Alapbol a wikin nem volt politikai szal,a szovjetoknal talaltak ki a 30 as evekben szirok neven,a mai napig gyartjak,a 90 es evekben lekerult a boltokbol,a balti allamokban folyamat gyartottak.Ez a cucc volt amit lekoppintottak itthon.
Es ami erdekes hogy egy rakas orszagban gyartjak tobbfele neven.
Miben nem vett részt vagy nem ő találta ki? 😄
Ez amolyan varosi legenda, fokepp Sztalin 'reszvetele'.
Ennyire nem tudtam a történetét így ez hiánypótló volt. 😉
Igen, lejjebb megírták. 😁 Állítólag a mienk jobb lett illetve az eredeti nem édes cucc, mondjuk rajtunk kívül kevesen eszik édesen a túrós holmikat, én a túróscsuszát sültszalonnával és sok cukorral eszem ahogy a káposztástésztát is sok borssal és cukorral. 🙃
Nem. Koba bacsi keze van ebben is. A cari oroszorszagban nem nagyon volt divat a turo. A legenda szerint a gruz falubol szarmazo fofaszfej elvtars hivta fel a figyelmet a tej hatekonyabb fehasznalasara valami kolhozokkal foglalkozo masik bolsevik nagykutyanak es egyszer csak megjelent a boltokban a turo a harmicas evekben.
Na, ebbol keszult az elso ilyen desszert a 'tvarozsnyij szirok' kb. azidotajt, amikor nalunk meg egy unszimpatikus kopasz emberke probalta lekoppintani Koba bacsi orszaglasi modszereit.
Nem ? Eret vágok !
Orosz import, ja
bütykös gumin nincs olvadék mert túl jó a hűtése és szar a tapadása
Azt tudtátok hogy a túró rudi nem hungarikum?
A majrécsíkot másodpercek alatt ellehet tüntetni ! Az olvadt guicsimbókok teljesen más liga ! https://www.sportmotor.hu/vide...