Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a majrecsik,az olvadt gumireteg megvolt?
Majrecsikor le lehet vinni parkoloban bolyakerulos gurigázgatva is.
Nem gondolom , de bizonyítínom sem kell senkinek , főleg nem neked ! 🙃
fogarason volt kb 3-4mm majrécsík
de inkább utána a tó körül döntögettem, a fogarason nem nagyon lehetett menni a sok láma sportgépestől
biciklivel is fenntartják a népet olyan pöcsömöccse mind 😂
úgy gondolod hogy jobban tudsz motorozni mint 35 éve? reflexek reakcióidők jobbak?
89-ben még suliba jártam meg szimóval tekeregtünk
Gs 500-am már volt 1989-ben , ráadásul nem a mai fos kéthengeres , hanem sornégyes , amivel akkor kimentem 2 hétre nyáron Olaszországba ! Szóval azon túl vagyok már 35 éve ! Te akkor hol tartottál ? 🤔
A fogarason tuti ilyen volt neked is.
https://bpiautosok.hu/bent-rag...

Na, ennek mit adnál? Én pl. örök életű eltiltást mindenféle járművezetéstől, fellebbezés esetén testi fenyítést pluszban.
Ennyi.
nagyon szívesen 😉
most hogy ráébredtél tudsz vásárolni a tudásodhoz és a merészségedhez illő motort
pl egy gs500 lehet már nem lenne sok
😂
jönnek az emlékek
lada níva is volt egy nyáron avval vittük a méheket, igaz csak kölcsön kocsi volt
de akkor is egy kibaszott veterán terepjárós vagyok 😆
Most ráébresztettél , hogy beszari vagyok , és nemtudok kanyarodni sem ! 😂 Nagyon hálás vagyok érte !
aki kanyarban is meri neki húzni annak így kopik
De te tudod Sanyi , hogy nem azért , mert nemtudtál kanyarodni ! Előre megmondták nekem is hogy ilyen lesz , ha ezt a gumit felrakom a 200Le-re ! 😜
jut eszembe nekem előbb volt aró mint a szomszédnak a pajero szóval nem én loholok
a tehenész akkor még platós uazzal járt
Ez a tempó nálad nem, hogy loholás hanem fénysebesség így le nem mosod, hogy a szomszédok után kapkodsz. 😁
Anno a béka úgy megtépte, hogy mikor leszereltem még belül is látszott a drót! 😎
ezért írtam a giroszkóp kikapcsolást, tudnál kanyarban is menni vele és kopna a széle is
azért is adtál pénzt érdemes lejárni
Ez helyes is ha a "sokat" kihagytad volna közüle ! 😉
ez azért van mert túl sokat húzod a gázt egyenesen 😂
És a gumifüstöltetést is kerültem mindíg ! 🤔
az nem pecázik, szekérrel meg lóval járja a világot
20 éve tuti csinálja már
a másiknak meg mindig is ilyen platós 4x4 volt mert az apja kezdte a tehenészetet, aztán a "gyerek" ismár 60+ éves
nekem meg fél éve van a terepjáró szóval ezt nem nevezném loholásnak
főleg hogy ilyen alja egyiknek sincs, a gyerek biciklije drágább volt mint nekem a terepjáró
Ha okosabb lennél , tudnád hogy ez nem a fékezés , és egyenesen motorozás miatt van , hanem a lóerő és nyomaték szaggatja vízszintesen ! Ülj előre ! 😉
No,megvan,loholsz a mergas szomszed utan.
a giroszkópot kapcsold ki aztán tudod döntögetni is, aztán kopik a széle is 😂
nézegettem mindkettőt egyik szarabb minta másik, a mercisnek pajero volt előtte de anni is csak 180 centi volt a hely hátul ülések nélkül
ennek 210 centi a hely lazán elférek benne
nekem igazándiból csak ez számított meg hogy hajtson eleje hátulja