Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szomszédnál hegyekben állnak a leafek és már 2 teslát is láttam, igaz van más is, de tesla eddig nem volt persze lehet, hogy azok az övé és megjelent az első byd a faluban. Delejeződünk erősen. 😁
Most miért? Itt mindenhez is ért mindenki. De jobb lenne, ha nem szennyezné motoros témával, elég baj hogy Zotyát nem tudjuk róla lenevelni 😅
azért legyünk őszinték itt olyan kb. mintha ott kérdezné 😅
Én is csodálkozom, hogy nem a hentestől kérdezi. 🤔
Itt?????
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy tud e valaki xvs 650 customhoz komplett motorblokkot. Köszönöm!
na ja(meghajlós)
hungarocelt szoktam vágni felforrósított szikepengével(kezeit széttáró)
Unszimpatikus kopasz emberke? Rákosira gondolsz? Hát nem is értelek(szemeit körbeforgató) Akárhány archív felvételt megnézek róla mindig állva tapsolták(meghajlós) Szóval annyira nem utálhatták (meghajlós)
Na mindennek utána jártam(fetrengős) Az őse orosz eredetű. 3 magyar mérnököt küldtek ki tanulmányútra. Az akkori túróminyomból fejlesztették ki a túró rudit amit több helyszínen is gyártottak hazánkban. De csak azért nem hungarikum, mert nem vették fel a hungarikum listára egyébként a magyar változatot épen fel is vehették volna, mert nem ugyan az mint orosz elődje(kezeit széttáró)
https://behir.hu/a-nap-sztorij...
hát honnan a faxomból lenne? Én még láttam fekete fehér videót amikor mátészalkán az asszonyok kézzel csomagolgatták(kezeit széttáró)
ezek a nagy dögök eszik a gumit rohadtul középen ilyen a zx 12-ő is. (kezeit széttáró)
spec én szimszonnál 😆 Nagyon bánom, hogy eladtam őket most nagyot kaszálnék az árából 😅
(szemeit körbeforgató) Hát én elsősorban azt tiltanám el mindentől aki így tervezte meg a sorompót mert felnyílik és 1 mp belül lecsukódik szóval na(kezeit széttáró) Az autóst meg nehéz minősíteni valószínűleg kicsi volt benne a túlélési ösztön 😅 A félsorompónál csak át kellett volna hajtania. Valószerű bepánikolt azt stressz helyzetben ezt adta ki(kezeit széttáró)
Pesten már többször jártam úgy, hogy akármelyik körúton is a zöldnél bementem a kereszteződésbe a haladó forgalommal majd a túlzsúfoltság miatt bennragadtam a kereszteződés közepén(kezeit széttáró) Volt amikor vissza tudtam tolatni volt amikor nem. Nagy dudálás nem lett belőle úgy tűnik a pesti csúcsba ez ott simán a mindennapok része(kezeit széttáró) Magam részéről 3 napot nem laknék pesten. Nem tudom az ottaniaknak az miért jó amikor másfél kilométer a reggeli csúcsban lazán 1 óra(szemeit körbeforgató)
csak a platós uaznak már akkor is volt belülről kapcsolható 4 kereke az arónál meg ki kellett szállni a gumicsizmába a kerékagyakon bekapcsolni a hajtást 😅
golyós hungarocell sehol nem takáltam a kéket szépen viszi a turbómaró
de a sisak hungarocell is kemény anyag
Mennyit szenvedtek a sisakbeszélővel ! Már rég megoldották ezt a probjémát ! 😉
Vagy.....mivel számít a mélység is,így egy akkora átmérőjű fém tárgyat melegítenék fel mint a hangszóró és azt nyomnám/olvasztanám bele.
Kis szike és egy gázégő,jól felhevíted a pengét,aztán nem is kell erőltetni,úgy fog menni benne mint kés a vajba,nem töredezik ki és egyből be is olvasztja,így később sem fog morzsolódni,de tulajdonképpen egy evő kés is megfelelő,a lényeg hogy ne vágd hanem olvassza,meg előtte nem árt feljelőlni.
Éles szikével, sniccerrel ki tudod vágni, durva csiszoló papírral lesimítani.
holnap keresek egy hungarocell darabot és megnézem, hátha van valahol, mert mostanában csak a kéket használom az meg nem golyókból áll
forrasztó páka lenne a legjobb ha nem ér a fejhez mert az megkeményíti a felületet
habszivacsot a drótkorong viszi szépen, peca cuccoknak avval martam ki a helyet
Legutoljara mikor ilyet tepkedtem olyan lett az eredmeny mintha egy hód ragta volna meg,nehezebben tapad meg a tepozaras cucc bolyhos fele ami a hangszorot tartja ott.
Ha sima akkor fainul felmegy es nem lehet kirobbantani.
Meg esztetika.
Nagyon éles szikével ki kell műteni ügyesen
Amugy meg ki a fene látja a sisak belső mögött, pláne ha fejeden van
De
Jah,de az nem tepkedi ki randan?