30 éves koromra mindent elértem ami szetettem volna lett asszony gyerek ház kocsi motor
kölcsönöm nincs, ami van az elég akkor minek szakadjak meg?
ha lenne 5 házam meg 10 kocsim én akkor se lennék boldogabb
utazni utálok, drága cuccokra nem gerjedek, kajázni is a hagyományos vidéki ízeket szeretem stbstb
szóval nincs ok a sok munkára, néha elmegyek kicsit traktorozni aztán megvan ami kell
nem tudok elképzeni se olyan dolgot amire nekem annyira szükségem lenne ami miatt elmenjek robotolni/megszakadni
nem veszekedek én senkivel. Tényeket közlők a saját maga által leírt tényeket meg röhögök a hülyén 😅
De blődi zotya páros szerelmes cívódásaihoz nagyon messze vagyok 😅 Mamlasz egy gyenge jellem nem tudta elviselni az igazságot(szomorú)
Öööö a legtöbbünknek csaknakkor működik jól az ilyesmi ha minden a motorhoz kapcsolodik és azonkivűl sehova. Nekem is ősszeakad a nolan ha a telefonhoz is meg a motorhoz is csatlakozik. De erre mások is panaszkodtak sena esetén.
Mondjuk ez a dolog egyszerű,ha hülyeséget állít akkor azért nem kéne hogy érdekeljen mert valótlan és alaptalan,ha meg igaz amit állít akkor meg azért kéne elfogadni mert az a valóság.
Pedig egyszerű... baszzatjuk itt egymast soxor, de szarcsimbok nem tudja, hol a határ. Már az allando emlegetett kitartottozassal is átlepte, de mikor olyanokat ír, hogy a háziorvos semmi, csak receptet ír, na akkor főleg.
Eleinte próbáltam ezeknek elvenni az élét, de mikor 10edjere hozzá fel... miközben mindenki tudja, hogy egy igénytelen buta ember. Ilyen barátaim nekem nincsenek, sőt ilyenekkel nem is állok szoba, de itt a virtuális térben egymasba akadtunk. Ebből van a konfliktus.
En maradok a sena sf2 nel.
Van mobilon beallitasi lehetosegek is,asse tudtam letezik ilyen.😃
Es picit arrebbraktam a heangszorot,igy noveltem a hangerot.😃
Hetvegen hozzakapcsolom a motort is,talan.
Ennyire nem egyszerű szerintem. Pipi is kapott, fel is emlegette, nem kell sokat visszaolvasni. Munkásszálló, beleszületett a vagyonba, melósfurgon, hasitasi, igyénytelenezés meg még sokminden hasonló.
Erre - nyilván elrúgva a pöttyöst - csattant fel Pipi az kitartottozással, a borsznobozással, effélével. Mondjuk már relatíve sokszor.
Nyilván mindenki azt mondja, hogy csak a tényeket sorolta fel a másikkal szemben.
Hangsúlyozom, nem tudom, ki kezdte vagy hogyan, csak a pontosítás végett. Nem ez az első ilyen szappanoperába illő veszekedés itt a nagy büdös semmin, amihez mindenki önként szolgáltatja a muníciót.
Na a fölötted lévő hozzászólásban olvasom, hogy csak letiltott 😅 Hát ő ezzel sokat veszít(szemeit körbeforgató)
Sok értékes,építő jellegű és tudományos hozzászólásomtól fosztja meg magát.(kezeit széttáró) Leírja, hogy semmiről nem lehet meggyőzni(kezeit széttáró) Hát amikor itt bárki bármiről vitatkozik én az elmúlt 16 év alatt nem láttam olyat, hogy valaki meg tudta volna a másikat győzni a saját igazáról 😅 Ha valaki esetleg tud akár egy ilyen esetről az linkelje már ide mert azonnal elteszem archivba 😅
Nagyon fáj ez mamlasznak amikor beleverem az orrát, hogy felnőtt munkaképes létére hagyja, hogy eltartsák és kiszolgálják. Azért ezeket az információkat nem az ujjamból szoptam ám ki hanem ezt mind saját maga mesélte itt el büszkén(kezeit széttáró) De ezt sem folyamatosan teszem csak akkor amikor előadja a csekonics bárót a felesége kontójára. Nekem pl. biztos lesülne a képemről a bőr amikor a nejemtől kérném az aprót, hogy el tudjak menni a haverokkal airsoftozni. Akkor is biztos egész kellemetlenül érezném magam amikor nőnapra vagy anyák napjára vinném a csokor virágot mikor tudván tudom, hogy a nejem pontosan tudja, hogy a csokor virág ára a saját fizetéséből van(szemeit körbeforgató) Bár ha alaposan végig gondolom lehet annyiba se veszi az asszonyt, hogy virágot hozzon neki arra a 4 alkalomra ami az évben van(kezeit széttáró)
Mégis reagál mindig 😁 csak szerencsére általában nem látom. Lehetősége? dehogy nincs, mindig idefossa az ő verzióját, min. 2000 karakterben 😁 csak már nincs kedvem vitázni vele, meggyőzni nem lehet semmiről, csak a saját faxságait hajtogatja. Az meg nem érdekel.
Levike volt még (majdnem) ilyen hülye (véletlen lehet, hogy az is Levente? 😁) azt tiltottam még. Ja, meg frílacit, az nem hülye, csak isten komplexusa van - olyannal se lehet beszélgetni.
Én megértem hogy ha bajod van vele,de az sem korrekt hogy a szádra veszed véleményezed és közben neki nincs lehetősége érdemben reagálni.Egyébként én simán betíltanám a fórumokon a tiltás lehetőségét.
de tudod az okát... elég csak a mostani hsz-ait végignézni... mindben benne van, hogy én ingyenélő vagyok. Szted meddig lehet ezt hallgatni? Kértem, hogy hagyja ezt, nem volt rá képes... akkor én miért legyek fer vele? Sajnos az a véleményem, hogy egy buta szarcsimbók, engem szapul mindig, miközben tudjuk, hogy őt beleszarták a készbe. Tudom, kicsi is, kövér is, csúnya is, ráadásul elég egyszerű, nyilván qrvára zavarja, hogy valaki egy igényesbb életet is megenged magának, szerinte munka nélkül.
Én ezért tartom féreg dolognak mikor valaki letílt valakit,majd utána szájára veszi,véleményezi a letiltott személyt,mindezt a mögé bújva hogy úgysem tud rá reagálni.Ez egy féreg dolog.
kölcsönöm nincs, ami van az elég akkor minek szakadjak meg?
ha lenne 5 házam meg 10 kocsim én akkor se lennék boldogabb
utazni utálok, drága cuccokra nem gerjedek, kajázni is a hagyományos vidéki ízeket szeretem stbstb
szóval nincs ok a sok munkára, néha elmegyek kicsit traktorozni aztán megvan ami kell
nem tudok elképzeni se olyan dolgot amire nekem annyira szükségem lenne ami miatt elmenjek robotolni/megszakadni