Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

osztrákot?(szemeit körbeforgató) Akkor már egy cz wife-ot vagy valami lengyel rüfkét ez a német-osztrák vonal nem a legjobb nőket adja a világnak 😅
én már ilyen alapon rég nyugdíjas vagyok én akkor dolgozom amikor akarok. Ha nem akarok nem csinálok semmit. (kezeit széttáró) Bár én akarok dolgozni mert szeretek(meghajlós)
Csak én biztosítom a család megélhetését te meg még nyugdíjat sem kapsz amikor meg majd kapsz az 120 ezer forint körül lesz az kb. a kukaszállításra, a vízre, villanyra a netre meg néhány gyógyszerre lesz elég. Szóval attól még éhenhalsz 😅 Te ezt azért teheted meg , hogy nem csinálsz semmit mert eltartott vagy mint egy 10 éves gyerek(kezeit széttáró) A feleséged viszont nem mehet nyugdíjba többnyire miattad gürcöl, hogy lacikának jó legyen(fejét fogó) Én erre rohadtul nem lennék büszke hanem szégyelném cefetül(gondolkodós)
Amikor a nejed kikel az ágyból azt napi szinten meghallgat 80 öregasszonyt naponta az csak és kizárólag azért van, mert te lófaszt sem csinálsz. Hidd el az ő nyugdíja magára elég lenne(dollárjeles) És nekem szarcsimbókozzál ha már rólam írsz ne ininek. Legalább annyit megérdemlek, hogy ha engem szapulsz azt nekem mondod(meghajlós)
Azt nem kaptam , de nagyduzzogva elfogadtam volna egy osztrák milfet ! 😉
Nem ingyenélő vagyok, hanem nyugger 😁 ezt persze a szarcsimbók nem fogja fel... 25 évig vallalkoztam, és elég volt, most kényelmesen élek.
Vállalkozó akkor dolgozik, amikor akar, akkor ne más mondja már meg, mikor menjek nyugdíjba 🤣
hát nem 😅
nem lusta, megfontolt
nem ugyanaz bár a külső szemlélő nem nagyon látja a különbséget
de akkor is király
nem az a lényeg mekkora trágyadombon vagy hanem az hogy legfelül vagy 😉
nem igénytelen csöves vagy hanem lusta disznó 😅 Bár nem tudom melyik jelző előkelőbb(fetrengős)
Vakok kozt a felszemű a király.😎
én 0,5 bar nyomással megjártam a fogarast és nem sokan tartották a tempóm, még úgy sem hogy utálom az aszfaltos kanyargászást mert kicsit félek tőle
szokj hozzá ingyenélő vagy és kész
én meg igénytelen csöves mert nem hajtom a pénzt
pipi meg saját szarát megenné 2 forintért szóval nem jobb tőlünk csak másabb 😂
Akik ezt mondták neked, tapasztalt autópályán hempergők lehetnek. 😂
Halgass is rájuk! 👍️
Igaz, hogy arról nem te fogsz dönteni bukfencezés közben, hogy nekimész vagy sem. De majd közben jusson eszedbe, mit mondtak! 😉
Akiket összeszedtünk már pályán, nekik nem mondták ezeket, mint neked. Ebben is szerencsés vagy 🤣
na akkor ez biztos így volt ahogy mondod nevessünk együtt 🤣
na azon lepődtem meg, hogy még nem tiltottál(kezeit széttáró) Gondolom ami késik... 😅
Hát ezt a hitvány ingyenélőt akkor te magad is tudod(kezeit széttáró) abban igazad van akárhányszor elmondom ez nem fog változni te már nem leszel ember a maradék 5-15 évedben(óranézegetős) Akkor ezek szerint azt is olvastad, hogy ezeket nem én mondtam én csak azt mondtam amit te itt megosztottál velünk László(meghajlós) De azt látom berágtál a bor szakértősdin 😅 Pedig hát annyit kellett volna csak megértened, hogy felesleges egy átlag embernek a borhoz értenie egy átlag embernek azt kell inni ami ízlik neki. Nem akartad megérteni, hogy az átlag borfogyasztót nem érdekli, hogy ki mit mond egy borról mert hát baszki nehogy más mondja már meg nekem melyik bor a finom. Pl. én szökőévente iszok bort van cimbi aki csinál itt az alföldön asztali bort nekem az ízlik amit te a haverjaiddal valószínűleg meg sem innál de csak azért nem, mert nem valami neves pincészet agyonhájpolt eladnivaló bora. Én meg lehet azt nem tudnám meginni akármilyen drága is a bor amit "hozzáértő" szakértők" nyilvánítanak jónak. Nincs kizárva felesbe kellene innom kólával(gondolkodós) vbknak bekeverve sok szar "minőségi bort" fel lehet javítani 😅 Innentől kezdve megértheted, hogy normális embernek ez a borszakértősdi csak egy sznob faszság.(kezeit széttáró) Azért érinthetett ez a téma ennyire érzékenyen, mert mondod, hogy 20 éve ezt csinálod(óranézegetős) Az a baj, hogy sajnos semmi mást meg nem😅 Azt lehet felnyitottam a szemed, hogy a 20 éved a kukába ment mert a sznob faszokon kívül úgy is mindenki azt iszik amit szeret 😂 Na egyébként ha rólam írsz akkor nekem írjad légyszi ne másnak szapuljál. Ha meg tiltasz akkor meg a nevemet se hozd fel ha megkérhetlek. Bár szerintem most lehet a szívedbe loptam magam(gondolkodós) Hiszen pár mondatban felsoroltam az összes pozitív tulajdonságodat 😂
de hát ebbe fél bár nyomás se volt lefüstölte volt rajta egy akkora luk mint egy nókia 😅
osztrák csajt is kaptál hozzá? Biztos bevált mert az öreg nagyzizire is megtartottad még 😅
jó értelemben mondtam 😅
Nem,ez van,a kisebb picit lötyög benne.
Biztos látta, csak egyedül nem jött rá, mire való 🤣
Én próbáltam veled beszélgetni, te fasz, de akármi volt a téma, sose felejtetted el megemlíteni, hogy én milyen hitvány ingyenélő vagyok... úgy döntöttem, hogy akkor beszélgess anyáddal, az tán meghallgat, ha már ilyen fogyatékos sikerült csak neki.
Akkor tényleg állat vagy, ha ez radiál 😆
CB750 diagonál gumijával jártam úgy hogy már csak fél bar nyomás volt benne mire elkezdett kicsit nyúlós lenni és észrevettem 😁
Van benne valami.....Tudja a szervezet hogy hiba lenne ezeket a géneket továbbítani.
Na ekkora baromságot még te sem mondhatsz ! 🙃
Fogadjunk ez diagonál gumi volt abba nem nagyon kellett levegő annyita merev
Az Eddie Lawson dzseki még mindíg megvan most is olyan mintha új lenne ! Ezen már magam is csodálkozom ! Ez a Dainese tudott valamit ! 1995-ben vettem a GPZ900R-emet , az osztrák gazdájától kaptam a motorral együtt ! 🥲