Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És nem fér el a nagyobb?
Annyira nem.Probaltam mas sisakokat,ez a marushin pont kenyelmes,a tobbi nemigen,nem szeretnem szetvagdalni ha nem feltelen kell.
Mondták már egypáran , kezdem elhinni ! 🤔
Később még megteheted ha kinakarod próbálni.
Ohh baszki,mar ertem miert utotted el azt a szerencsetlen autost.
nem mert én vezettem és az utat figyelem nem a sziklákat 😅
állat vagy baszki 😅
Az,nem neked való.
Baszod pipi,iden vo,tal horvatban es nem lattad a hálót az osszes ilyen sziklas oldalon?
ha ez valami motoros dolog szerintem nem jó topikba írtál 😅
😅
Akko nem vagdalom a hungarocellt a sisakban.
a képen én nem látom az acélhálót(kezeit széttáró) és igen nálunk itt az alföld kellős közepén viszonylag elég kevés sziklás rész van amit ráadásul hálóznak(gondolkodós) Bár hébe hóba járok felétek is csongrádon minden esetre felületes szemlélődés után még ott sem futottam bele sziklás részekbe pláne, hogy a tisza völgyében van és olyan lapos, hogy oda tervezték volna a 6 duzzasztóműből az ötödiket(kezeit széttáró) És inkább ne legyek annyira okos mint te ha ez azzal jár, hogy egy eltartott semmire kellő léhűtővé válok 😅
Bár úgy sem olvasol mert gondolom tiltottál amit nem annyira bánok azért 😅
Viszont azt egész gusztustalannak tartom még egy ilyen hitvány alaktól is mint ami te vagy, hogy blődinél is engem mószerolsz meg lacánál is annak a tudatában, hogy úgy sem olvasod a viszontválaszt. Nem csak semmire kellő vagy de egy gyáva szar alak is(kezeit széttáró) Percet nem töltenék el a bőrödbe hisz az egy forintot nem ér 😂
Mert képtelen rá. De állitólag a természetes szelekció nem véletlen.....
Egyetlenegyszer volt egy hátsó defektem. Az is autópályán az m7 bevezetőn budaörsnél, 130 körül. Nem volt nagy élmény, kb 10 mp alatt leengedett mert felvált a metzeller egy komplett kockája a futófelületen. Tiszta mák hogy semmilyen manővert nem kellett csinálni hanem egyenesben történt.
Tapasztalatom szerint látványos változás nem.lesz tőle. Gyereknek beszart a gyári és ilyet kapott helyette. Sokkal jobb nem lett.
A defektel kapcsolatba ajánlom a gumigyilkos című videómat ami 1996 ban készűlt , ahol elmondom hogy mennyivel lehet menni levegő nélküli kerékkel ! 😏https://www.sportmotor.hu/vide...
Kerdes,ez a sena csomagban van egy par nagyobb atmetoju vastagabb hangszoro,az egy HD szett,tenyleg lenyegesen jobb mint a normal,vagy nem sokkal?
Mer nem fer be a sisak kialakitott feszkebe,alakitani kell relative sokat a hungarocellen.
És te miért nem szaporodtál?Te barom.....
A természet ezt baromi jól kitalálta. A túl bátrak kinyírják magukat, nem szaporodnak. A túl félősek meg elő sem jönnek az asztal alól ezért nem szaporodnak. 😁
Hát akkor ezért mondják mindig hogy ne menjek neki...most már értem 😆
azért a nagyon bátrak nem soktak sokáig élni
Csak azt nem tudom hogy mertek kijönni a bogyó asztala alól ennyi veszély láttán. 😂
Autópályán a szalagkorlát vág ketté, mint a Zil a fost.
már 120 felett is 90%+ a szerencse faktor
50 felett már nem nagyon tudsz korrigálni, nekem 80 körül volt defektem ha előtte 3 teljes nap nem egyensúlyozok aszfalton-murván biztos eldobom a gépet
így se sok híjja volt hogy nem gázolt el a szembejövő mert nem tudtam sávon belül tartani a motort
lett egy 30 centis repedés a belsőn 1 másodpercen belül keresztbe mentem.....
persze ahol nincs belső lassabban ereszt le de ha már van egy nagyobb vágás akkor ott is cumi van