Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

11ezres fordulatszámmal?
Van olyan hidd el. Elég jókat csaputunk a dolomitokba velük. A 30asoknak se egyforma, nekik se rosszabb.
Az lehet hogy körbemotoroz,de milyenek a reflexek?Azért ki ne találjuk hogy jobb mint 30évesen.
Ezt igy kategórikusan nem lehet kijelenteni. Ennyi erővel egy csomó balfasz 40estől is el kellene szedni a járműveket.
Valami ilyesmi gondolatom van nekem is.
Na jó de ez már tényleg a ritkaságok közé tartozik.
Menetfényt jó látási viszonyok mellett szabad használni. A köd nem az. Ugyhogy meg kell állni aztán jól szájba csapni a parasztot. De az ilyen a világitást se kapcsolná fel.
Ezzel meg vagytok áldva. Nem kell hátsó. Ködbe meg nem menetfény kell kresz szerint se......
Nem a kortól függ , Matyi papa 90 év felett is elkente egy-két sportmotoros száját ! 😉
A menetfeny legnagyobb hibaja hogy nem megy vele egyutt a hatso.Rendszeresen futok bele a full kodben menetfennyel kozlekedo paraszttal.Az utolso pillanat amikor meglatom.Autopalyan is.
azért valljuk be nem ez a gyakoribb, én is ismertem egy nyuggert akit lehetetlen volt utolérni murván úgy tépetett
pedig nem mondanám azt hogy egy bátortalan motoros lettem volna földutakon
de ez egy ember, többet ismerek aki jó nagy balfasz volt......
fizikai melósok naggyából meg sem érik
Most volt a hiradóba is, ott jobban látszanak a videón az események. Egy nö hajtott ki elé, de a motoros biztos hogy nem lassan ment.
https://www.boon.hu/helyi-kek-...
Itt vannak képek. Asszem vfr800 lehetett.
Azért aki igy lebontja a fél autót ott azért nem biztos hogy be kéne fordulni a motor elé. Ez nem felmérés elbaszása hanem nem látás.
Igen...
Már megszoktuk és számolunk vele. És bizony a lámpanélkülit már nem nagyon vesszük észre.
Nem? Ismerek kapásból három hetvenkörüli fazont aki simán körbemotoroz és nem téveszt.
Ez pont olyan mint bármi más. Van aki alkalmas még rá van aki nem.
Egyébként a 64 a mai világban egyáltalán nem sok. Ráadásul teljesértékű munkaerőként számolják.....
Eredendően nekem is más volt a véleményem, de naponta látom, hogy a társadalom hogyan degenerálódik, így pár dolgot újragondolok.
Amúgy már írtam, hogy a villogó fény, ami a bringákon van, az egy kurva jó ötlet, mert a villogó fény biztosan sokszorosan jobban észrevehető. Már vettem is villogtatót, csak nem tudom, hova raktam.
Hát... az, hogy mivel és hogyan az bizonytalan, de a két kerék tutira megmarad.
Mármint a biciklin felül.
Nyilvan en is, de jo lenne, ha.
bőven sok az is, nem fogsz rá vágyni hatvan felett
Ó, akkor csak hét évem mar már.
hatvannégyévesen már nem kellett volna erőltetni a motorozást a közúton, nem úgy megy már
...akkor inkább kivárok, amíg tutira nem győződök meg az elkerülésről.
Na, annak nem orulnek, ha a kocsik nem vilagitananak. Mar egyik-masik nappali menetfennyel se vagyok kibekulve, mert nem tudom a hulye dizajnja vagy fenyereje miatt megsaccolni, milyen messze van a szembejovo. Akinek eg a tompitottja, annal sokkal konnyebb megsaccolni, hogy pl. belefer-e az elozes.

Arrol nem is beszelve, hogy ezek a mostanaban divatos szep PVC szurke autok mennyire lathatoak az aszfalton, ha nincsenek kivilagitva.