Menetfényt jó látási viszonyok mellett szabad használni. A köd nem az. Ugyhogy meg kell állni aztán jól szájba csapni a parasztot. De az ilyen a világitást se kapcsolná fel.
A menetfeny legnagyobb hibaja hogy nem megy vele egyutt a hatso.Rendszeresen futok bele a full kodben menetfennyel kozlekedo paraszttal.Az utolso pillanat amikor meglatom.Autopalyan is.
azért valljuk be nem ez a gyakoribb, én is ismertem egy nyuggert akit lehetetlen volt utolérni murván úgy tépetett
pedig nem mondanám azt hogy egy bátortalan motoros lettem volna földutakon
de ez egy ember, többet ismerek aki jó nagy balfasz volt......
Nem? Ismerek kapásból három hetvenkörüli fazont aki simán körbemotoroz és nem téveszt.
Ez pont olyan mint bármi más. Van aki alkalmas még rá van aki nem.
Egyébként a 64 a mai világban egyáltalán nem sok. Ráadásul teljesértékű munkaerőként számolják.....
Eredendően nekem is más volt a véleményem, de naponta látom, hogy a társadalom hogyan degenerálódik, így pár dolgot újragondolok.
Amúgy már írtam, hogy a villogó fény, ami a bringákon van, az egy kurva jó ötlet, mert a villogó fény biztosan sokszorosan jobban észrevehető. Már vettem is villogtatót, csak nem tudom, hova raktam.
Na, annak nem orulnek, ha a kocsik nem vilagitananak. Mar egyik-masik nappali menetfennyel se vagyok kibekulve, mert nem tudom a hulye dizajnja vagy fenyereje miatt megsaccolni, milyen messze van a szembejovo. Akinek eg a tompitottja, annal sokkal konnyebb megsaccolni, hogy pl. belefer-e az elozes.
Arrol nem is beszelve, hogy ezek a mostanaban divatos szep PVC szurke autok mennyire lathatoak az aszfalton, ha nincsenek kivilagitva.
pedig nem mondanám azt hogy egy bátortalan motoros lettem volna földutakon
de ez egy ember, többet ismerek aki jó nagy balfasz volt......
Itt vannak képek. Asszem vfr800 lehetett.
Már megszoktuk és számolunk vele. És bizony a lámpanélkülit már nem nagyon vesszük észre.
Ez pont olyan mint bármi más. Van aki alkalmas még rá van aki nem.
Egyébként a 64 a mai világban egyáltalán nem sok. Ráadásul teljesértékű munkaerőként számolják.....
Amúgy már írtam, hogy a villogó fény, ami a bringákon van, az egy kurva jó ötlet, mert a villogó fény biztosan sokszorosan jobban észrevehető. Már vettem is villogtatót, csak nem tudom, hova raktam.
Mármint a biciklin felül.
Arrol nem is beszelve, hogy ezek a mostanaban divatos szep PVC szurke autok mennyire lathatoak az aszfalton, ha nincsenek kivilagitva.