Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te csak ilyen hulladékokkal motoroztá?
Már értem a hoddát,csak kotlán érzed jól magad. 😂
Ú, B+, ez hülyébb mint gondoltam (és ez már nagy szó!) Bár jobban meggondolva, lehet, Nagykőrösön még nem látott ilyet 🤣 (nem beszélve arról, hogy még a képen is láccik az acélháló)
Ne legyél gyökér, te nem szoktál ilyen stílusban beszélni ☹️
Nem félek, mert motorozok... de hülye se vagyok... 300 - az már az a szint, amikor semmi befolyásod nincs a történésekre, lehecc bármekkora májer. Rettegni nem kell üres pályán se, csak azt nem vágom, hogy abban mit lehet élvezni? A veszélyt? Kösz, abból már kinőttem.
ui: BMW-n nincs lánc, és csak kéccázat megy. Gumi meg bármikor elfoshat, rámész egy úthibára, egy éles kőre... ez megint olyan, ami ellen nem tucc tenni (vagy lásd pl. most gumi-visszahívás)
mert régen minden jobb volt 😂
Kecsói piacon egy néger árul ilyen agyonszilikonozott gumikat aminek a fiatalabbja lehet 20 éves és viszik pedig nem olcsó.
mint nálunk a gumis
használt 10+ éves gumit akart annyiért adni mint a bolti új aztán ebben a felrakás se volt benne
mondtam is neki ha ennyire éhes lettél többet nem jövök ide
Persze, bő szilikont neki és elviszik azt még féláron. 😆
csak van felétek is olyan csóró mint én, neki kell adni az lejárja majd szövetig 😁
Feltettem a téliket és sajna kissé húz és ráz a citromon pedig a minta akár egy lövészárok viszont öregecske így cserére szorul. 😒
most téli van helyette műszakiig kibírja
utána meglátjuk
gyerek akar venni egy teslát aztán ha megveszi az opel már nem fér be az udvarba, így le kell majd adni a vasba
nincs is sok értelme tartogatni mert párszáz km megy évente
az alatt már kb 1 mm van. Van néhány pont az abroncson ahonnan mérni kell állítólag. Én már hamarabb megvettem a gumit mint ahogy a gumishoz kerültem, mert ránézésre sem tetszett már(kezeit széttáró)
A jelölő azért van benne. Addig lehet kopnia. Szerintem csak nem akarta megvárni hogy lekopjon, kellett a pénz neki 😆
Aztán az kit izgat hogy más a minta? Úgy sem látszik egyszerre a két oldala, és ahogy te mész oda a szekérnek az acél abroncsos kereke is megfelelne 😄
A drótháló ami fogja a sok tonnás meglazult sziklákat.
Nem is német a milka.
Nem hát, mert megint hülye vagy 😆
A defekt volt csak pályán fülig ledöntve.
A többi közúton. Ja meg egyszer leszakadt a Jawa350 futóműve, eltört a villanyak és becsukódott a motor alá az első kerék, én meg repültem.
Benne van a pakliban. Ha félsz az ilyesmitől, akkor nem kell motorozni. Ha 300-al mész akkor legalább nem szenvedsz. Egyből meghalsz. Ha szép szabályosan mész akkor van az esélyed, a rokkant nyugdíjra.

Amúgy meg egy jó karban lévő modern motornál nyilván attól kell rettegni hogy durdefektet kapsz egy belső nélküli gumival, vagy elszakad a nagy teljesítményű lánc, de most nem BMW-ről volt szó, hanem rendes motorról 😝
Régen rossz ha nem bízol az alattad lévő technikában.

Üres autópályán azért nagyon sok mindentől nem kell rettegni ha kipróbálja a végét a motornak.
Nutellában is jobb a német vagy osztrák termék. Biztos kilógunk a nagy magyar ízátlagból.
nem tudom milyen kritériumok alapján gyártanak
de az echte német nekem jobban ízlik
szoktam kapni néha attól akinek olvasgatom az opelt
a gagyi üdítők ugyanolyan szarok mint az itteniek
na azt még én sem(kezeit széttáró) Nekem nem volt még egy autómba se 😅
most koktát iszok. Horvátból hoztam haza 6 zsugorral ma az utolsó darabot bontottam 😅
gumis azt mondta, hogy kisteherautókon 3mm az alsó határ a kopásjelzőkön.(kezeit széttáró)
Személynél állítólag csak 2mm. (kezeit széttáró) Ez a 4 évszakos 1 cm. De gondolom ez nem fog kibírni 100 ezret mint az elődje 😅
Én sokkal jobban utálok a kocsinál öltözgetni,vagyis ha messzebb megyek ,leveszem,de ha a napi rutin,akkor semmi értelme levenni,mikor az ember pár percenként ki be szá ,szóval simán kabátba ülök be,így nem is kell a gatyarohasztó meleg.Mondjuk amúgy sem,én pl még soha nem használtam az ülés fűtést sem.
Minden piacra más összetételben készülnek, elvileg a helyi izvilágnak megfelelően de szerintem ez is erősen szubjektiv.
elcserélhettük volna kofolára a csokit mi meg azt öntögettük ki
amúgy a német milka másabb ízű mint az itteni
3mm?
én avval még mentem volna 10 évet
most a legfiatalabb gumi az astrán 2006-os aztán szinte újszerű
sajnos csak három van belőle mert egyiket megpadkáztam aztán lett rajta egy 2 ujjnyi repedés
aztán sehol sem kapni olyat mert már más lett a minta