Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg fázni nem szeretek. 😆
azt ott mi tart meg 200+ kilót?
nem járok kalocsára(kezeit széttáró) Annak tekintetében, hogy a baloldali pártjai másfél év múlva már be se fognak kerülni a parlamentbe
lehet, hogy az öngyilkosság valami finomabb formáját választotta már(gondolkodós) Én azt hittem neki viszed a milkát mert rajta kívül senki nem szereti. Legfeljebb az oreós ami még vállalható de a nagy milkák kifejezetten szar csokik nekem volt itthon egy halommal mert kaptuk de sikeresen tovább ajándékoztuk csak az oreós pusztult el nálunk 😅
Verseny közben elesni biztonságban nem ua, mint országúton vagy pályán 300-al elbaszódni, és beleszállni a szalagkorlátba... ne keverd már a szezont a faszommal.
Apropó puhapöcsség: nem tudom, mennyire lehet kemény a fax 1 év kórházban fekvés és csövön táplálás közben 😁
Mert 100nál nem? Alattam állt be blokk 160nál, szaladt lánc kaptam durdefektet verseny közben. Aki motorozni kezd, ne legyen puhapöcs.
Hát az biztos,azon a lepratelepen amilyen utak vannak.....már a legutolsó zsákfaluban is jobbak az utak.A szerelők gennyesre kereshetik magukat a sok futómű javításból.
Szerintem 10éve nem vakartam szélvédőt.Van állófűtés és szélvédőfűtés.Egyébként meg rohadtúl nem szeretem a kocsiba a meleget.
Ezt nehéz lesz lehelyszinelni ! Vagy körberajzolni ! 🤔
én most cseréltem le a 100 ezret futott kontimat egy 4 évszakosra. hát kicsit hangosabb mint az elődje de hát ez várható volt egy 3 mm-re lefutott nyári után 😅
Él még?
mondjuk szerintem a te testsúlyodhoz ez magas építésű(gondolkodós) A hajnali kapáskor úgy leszédülnél a létráról, hogy akár szörnyet is halnál érkezéskor 😅 Ebből a kivitelből valami sportosabb ültetettebb verzió nincs?
te alapvetően is szar helyen lax egy reptér uvarában 😅
nálunk csinálgatják az utakat. Illetve nálunk már meg is csinálták. Szolnok fele van egy 6 km-es szakasz a kutyagyárnál ami még szar aztán 50 km-es körzetben nem nagyon találni szar utat. (kezeit széttáró) ha látni akarok ilyet lassan már pestig kell menni 😅
ezt itt eddig senki nem vonta kétségbe 😅
Bár ezt te honnan is tudhatnád van egy fatuskó csavarozva a gázpedál alá, hogy 70-nél ne lehessen vele gyorsabban menni 😅
egyszer nézd meg gps-el is meg van e a 270. 😅
baszki ezekkel a gumikkal már a 70 is necces
egyenesben még elmegy de az előzés félelmetes
Persze baszki. Az ilyen balfaszok miatt mint ti legyen a normálisan haladó rögtön már matematikus nem?
mi vagyok én pitagóresz? 😅
valószínű autópálya hosszútáv(kezeit széttáró) nekem 700 km-re simán 110-es átlagom van de ez autópálya végig(kezeit széttáró)
nekem ez most nem rémlik pedig már lassan az 5-ik évben járunk miskolcra a plázába is el szoktunk menni. A gyerek van, hogy mozizni akar az asszony meg soppingolni én meg csak a szenvedő alany vagyok 🤣
én megint megyek lillafüredre. A barlangfürdő mondjuk átmenetileg nem üzemel mert blődik késve érkeztek te találtam egy halom programot.
tavaly összel miskolccal árnyékra vetődtünk. Az avasi kilátó építés alatt volt a diósgyőri vár építés alatt volt miskolctapolca útjai meg szétverve felújítás miatt 😅 mondjuk akkor legalább a barlangfürdő működött 😅
vinni akarsz bogyónak?
ini(szemeit körbeforgató) Neked életeben nem volt soha semmi sürgős dolgod(kezeit széttáró) Ne magadat vedd alapul hanem a tök átlag embereket akinek a te életritmusod kb. mint a csiga rohanása 🤣
A másik. Nem feltételen azért előz meg valaki a 70-es balfaszkodásoddal, mert még 200 kilométert fog utazni(ujjával nemet mutató) Lehet a következő sarkon le fog fordulni ahogy írod(kezeit széttáró) Hanem mindenkinek van egy vezetési szokása egy beidegződött ritmusa egy saját tempója(kezeit széttáró) Amit zsigerből csinál és kiesik a komfortzónából ha a cammogó balfaszok miatt ezen változtatni kell(kezeit széttáró) a te vezetési szokásod sok bicskát kinyithatott már a vezetői zsebekben 😅 ha neked ez a 60-70-es tempó a ritmusod nem vagy közútra alkalmas sofőr (ujjával nemet mutató) Én kiegészíteném az új kreszt olyannal aki nem tudja megugorni a megengedet legnagyobb sebességet az csak lakott területen belül vezethet illetve földúton de ott is lehetőleg a mezőgazdasági vontatók feltartása nélkül(kezeit széttáró) Mint mindenki másnak nekem is van egy vezetési ütemem egy berögződés. Ettől én sem térek el szívesen(kezeit széttáró) Épen ezért ha 2-3 autóval megyünk valahová hosszabb távra én elmondom, hogy karavánba nem fogok menni mindenki menjen a saját tempójába ahogy akar. Se kojtolni nem fogok a másik után sem cammogni a másik előtt. Mindenki tudja a címet ott majd úgy is találkozunk(kezeit széttáró)
nem azzal van baj aki megy a megengedettel(ujjával nemet mutató) Én sem megyek jelentősen gyorsabban én 100-al járok ha tehetem(kezeit széttáró) ha beérek egy 90-est és nem tudom előzni nem problémázok(ujjával nemet mutató) de amikor indokolatlanul 6-70-80-al cammog és nem lehet előzni azt igen is vigyék a bitó alá a harmadik eset után(meghajlós) Aki meg nálam gyorsabb ahogy tudom elengedem(kezeit széttáró) A gyorsabb engem soha sem zavart(ujjával nemet mutató) Nem tudod te ki miért siet(ujjával nemet mutató) Azért mert valaki gyorsabb nálad nem feltételen májerságból van(kezeit széttáró)
azért az udvaron parkoló pasztába nem jó beszállni a reggeli 2 fokban(szemeit körbeforgató)
Sem az ablakot vakarászni minden reggel 😅
Most te oszt mija faszomé szólítottál meg? Szarcsimbók? Na te annyi se vagy te élősködő parazita 😅 Te mire vagy alkalmas? Hát sajnos az ég világon semmire(kezeit széttáró) Bár ez így konkrétan nem igaz a nejedet kiválóan tarhálod 😅
Én találok ki hülyeségeket rólad???? Én sose vágtam a fejedhez saját kitalációt csak azt amit te mondtál el saját magadról. (kezeit széttáró)
elmondtad, már magadról, hogy volt egy számítógépes vállalkozásod ami az ókorban még jól ment aztán becsődölt. Aztán elmondtad azt is, hogy azóta te nem dolgozol,mert mióta a nejednek a kormány megnyomta a fizut azóta keres annyit a nejed ami "nektek elég" (meghajlós) Aztán elmondtad azt is, hogy a nejed cégében társtulajdonos vagy de semmiféle munkát nem végzel benne inkább kifizet a nejed az asszisztensnek 5 kilát havonta. Illetve annyi a dolgod, hogy az eszközöket fertőtleníted 😅 Aztán elmondtad azt is, semmiféle házimunkát nem végzel. Nem végzed el azokat a női munkákat ami azért evidens lenne ha már a nejed hosszú évek óta eltart és ezt várod el halálod napjáig(kezeit széttáró) Azt is elmondtad, hogy én munkás szállóba járok ti meg olyan szállás alá nem adjátok ami nincs meg 1 kila/éj(kezeit széttáró) " mert ez a ti szintetek" Aztán elmondtad azt is, hogy én olyan autóval járok amivel csak a gazdasági parkolóban szabad megállnom, neked meg egy magasan pozicionált 3-as bmw-d van és nincs annál elegánsabb autó(kezeit széttáró) Aztán elmondtad azt is, hogy bmw ide vagy oda befizettetek egy villanyos bidére(kezeit széttáró) 😅
Baszki ezeket én nem a csillagokból olvasgattam ki(ujjával nemet mutató) Ezeket mind mind te mondtad(kezeit széttáró)
Ezért nehogy már haragudjál rám, hogy jó a memóriám(szemeit körbeforgató) Semmi olyat nem mondtam rólad amit nem te mondtál itt. Ha ezért haragszol akkor igazából magadra haragszol nem is rám 😅
Bár szerintem úgy sem olvasol szinte biztos vagyok benne, hogy már múltkor tiltottál amikor borszakértőnek kiáltottad ki magad én meg elmondtam, hogy a borhoz nem kell érteni hanem inni kell azt amelyik ízlik és az tök mind1, hogy az a szomszéd házi bora vagy a disznókő furmint tokajból 😅
Én az ilyet obis 2m-es mérőszalaggal szoktam, annyinál simán el lehet engedni még a kormányt és a 2m-es elég hajlékony még ehhez.