Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes módon, akik a régit vizionálják vissza, hogy az milyen jó, a korszerű CT-vizsgálat helyett soha nem kérik, hogy vágják fel nyugodtan, lesz ami lesz.
:-)
a lóval meg a hasonló élő szövetes vontatóval kurva sok baj van
amúgy simán fasza lenne egy képen látható lakócucc 2 lóval
kicuccolnék a partra csütörtökön vasárnap meg haza, addig a lovak meg rágják a füvet
Hát majdnem ! Az orvosom azzal "viccelődött" , hogy más csak állmodozik , hogy valaha 300km/h-val megy valamivel , nekem meg az esés is megy ennyivel ! 😒
Ajánlotta a gumis nekem is tavasszal ezt a tourance next-et, de korábban is csak a sima tourance volt a bmw-men, annál maradtam. Endurósabb a mintázat viszont sztem tapad is elég faszán túragumihoz képest, poros/murvás útra is jó. A next inkább annak való, aki csak aszfalton jár vele.
-15-20 km/h, minimum ennyit csak az óra felfelé, de akkor is az már qrvagyors... ha ott szakad a lánc, szétugrik valami a blokkban, vagy durrdefekt, akkor vége a dalnak.
Hát, az se lassú menet....
nekem a kocsi csak helyváltoztatási eszköz, ha lenne ötszáz lovas verdám, lehet baszatnám én is a sztríten, motorral se sietek, csak azzal szeretem a százhatvan- kétszáz közti tempót
Te vagy a hibás,faszé jarsz arra. 🤣
Na de akkor minek autó? Ökrös szekér is megfelelne neked azon még hely is jobban van aludni 😁
https://hegylakok.hu/2024/10/p...

Ez sokkal fontosabb lehet. Már csak azért is mert az utolsó turán az egyik afrikán a félidős next II pont igy járt. Splitbe kellett egy hátsót venni sürgében.
Akkor nem tudtuk mire vélni.
308cal haladva😄 ott már lenézni se merek csak a szemem sarkából amit látok az órából😀
Na azé, mert a 300-már az enyémbe se írhatták bele csak az azt jelző vonalat, sztem az előző szériánál se lehetett már bele írni.
De a 8 hogy jön ki?😆
Bocs de amerre járok ott valahogy mindig a 30éve magasról leszart, jobb esetben foltozgatott, szarok vannak. Ahol kiépült a gyorsforgalmi út, ott meg le is szarják mégjobban a régi utat.
Hogy a faszba nered felcentire 300 nal az ora mutatojat a skalazashoz kepest?
A 300-at az utolsó kis vessző jelöli , az felett , ill. azon túlmegy kb 0,5 centivel , ott áll meg , 5.-ben , de 6.-ban sem megy feljebb , ahhoz kellene a 70 000Ft-os box ami kiiktatja a tiltást ! A ZZR1400-as találkozón a felében benne volt , nekik nem elég a 300km/h és a 210Le ! 😜
Hmmm,nem gondoltam volna hogy ennyi fele van.
A sena termékei, a fekete a Sena BT headsetekhez van, a kék a más egyéb BT headsetekhez, alapvetően ipari beszélőkhöz - ilyet használok én is a Nolanhoz. A piros meg a tabletekhez telefonokhoz használható.
A bizgerét is appon keresztül lehet beállitani melyik csatorna, meg hangerő meg ilyenek. A fizikai gombokkal csak ki be kapcsolgatom meg le fel csatlakozok plusz keresés funkcio van
En ha egyaltalan tudok csatlakozni vakakihez az appon keresztulit probalom majd.
De inkabb a jobb hang,es a jobb csatlakoztatas Miatt vettem.A kinai esti hasznalatra fasza.A motorhoz viszont neha ujra kellett csatlakoztatni.
Hogy a faszba tud pont 308nál megállni, meddig van skálázva?
Meg ha nem fékpadon nézted azt ne mond megszámoltad a vonalakat😀
nagyon gyors az astra, hihetetlenül gyors
Mesh bizgere. BT-csatlakozik füleshez második telefonvonalon és kivisz meshre
Harmadikban nem tudom mennyit megy , nem mertem még megnézni , ötödikben 308 km/h-nál áll meg a mutató , ott szabályoz le , akkor lehet még egyet váltani , kimélő fordulat miatt esetleg , mert többet már nem megy hatodikban sem ! 😏 Székelykapus még nem volt ! 😉
Mellik?Afüles vagy a mesh bizgere?
Olyan van nekem is. Van senahoz meg külön más termékekhez. Fasza cucc.