fizikailag nem dugtam volna,csak elméleti síkon, csak a falusi nép azt gondolta volna hogy igem....
meguntam a maszek dugást már jó régen, meg amúgyis csak a pecának élek
signumba is vannak valami csappantyúk aztán azokat kiiktattuk és fasza lett
avval régen sokat szarakodtunk de hibamentes lett
a gagyi érzékelők legtöbb esetben szar értékeket produkáltak, nem is értem hogy lehet ilyeneket boltban árulni
Irigylem ezt a magabiztossáhot 🙂 Miután elváltam annyi növel voltam hogy direkt örültem hogy a bőrgyógyász főorvos intézett egy komplett STD szűrést etyepetye előtt és már lassan rá is untam, de akkor sem írnék ilyet 🤣
mondtam neki hozza el kiolvassuk a hibát aztán meglátjuk
de nem járóképes a kocsi és nem akarta elhúzni, én meg elvált nőkhöz nem megyek házhoz
főleg úgy hogy dugnám mint a lopott biciklit aztán 100% hogy hírbe lennék hozva
Ezt a szelepfedél membránt én is rendszeresen olvasom a zafira csopiban, ott is azt írják hogy csak akkor lesz jó ha kompletten és gyárira cserélik, de legyen szerencséd.
De egyébként én ezt nem a lehuzásra hanem a sima balfaszságra vezetem visszs. Nem értenek és nem is akarnak érteni az autókhoz, hozza a hibakódolvasóját és amit kiir cseréli gondolkodás nélkül komplett egység szintrn. Aztán azt is csak az autószerelők tudják megjátszani hogy ha a hiba nem szűnik meg, másra fogjs. Az is szar volt amit kicserélt de más is szar.....aztán gyorsan pörögnek a százezrek pedig ha jobban belemerülne sok esetben tényleg megjavitható tizezrekből. A tulaj meg simán fizet kérdés nélkül mert elhiszi amit mondanak az autó meg fontosabb mindennél, hamarabb lesz megjavitvs mint a gáz befizetve
a szerelők... ha meglátják higy balfasz az ügyfél egyből gazdagon húzzák le
ismerős hölgy alatt is megállt a dízel ignisia, aztán a szerelők már a motor cserénél meg 500+ ezer miunkadíjnál járnak
pedig hiába mondtam neki ne vegyen "modern" kocsit mert átbasznak a szerelők, nem hallgatott az okos szóra, most bringával jár hogy megspórolja az 500+ezret
pedig tuti valami kis lófasz baja van ami forintokból megoldható lenne, de még azt se akarta hogy kiolvassam
de el se tudja mondani mi a baja a kocsinak zagyvál mindent
J asztma, szegény keverék hibaüzit dobál... okos autószer se tudta, miért, a guglin is keresnem kellett: a szelepdekliben van egy membránszelep, ami a szívócsőtől elzárja, de ott vezetik el a kartergázt. Na most ez átszakad hamar, és onnan a a légtömegmérő falsot mér, mert a kartergáz is bejön. Mondták, csak kompletten cserélhető, bele van sütve a háza a műanyag fedélbe... 100 ezer 🤣 de mondták, nem érdemes, mert az utólagos behány pár hónap alatt. Szelepet meg külön nem árulnak ugye...
Na, kínából vettem szelepet 2 USD-ért, fríposttal 🤣 még nem raktam bele, de ott van a polcon, szemre jó... bele kell kókányolni. Nyilván ilyet csak magának csinál meg az ember, szerelő azt mondja erre "150 anyag+50 munka"
én ezért veszek amit lehet a sárgáktól
vicces hogy pl a kocsihoz a hűtő csövet is onnan kell rendelni mert az itteni forgalmazók buzik
ráadásul itt 12ezer kint meg 7,5
és ezért a +4500 forintért nem tud emailt olvasni.... pedig még egy ismerős szólt is nekik hogy nézzék már meg
Egyszerű a képlet: ami olcsó, az biztos, hogy szar, ami drága, az meg csak valószínűleg 🤣 átbaxnak már mindenhol mindennel, az a legtutibb módszer, hogy nem szabad felidegelned rajta magad...
Nekem a kínai Makita klón akksik másfél évet húztak ki. Most cseréltem ki a cellákat Nkon-tól vett Tenpowerekre. Ami kijött belőlük, mind 2-400 mAh-t és 120 feletti belső ellenállást mutat. Meg is lepődtem, mennyivel fickósabban teker az ütvefúró.
ők azt hiszik hogy a boltban nem ugyanazt a szarkupacot kapják meg
netes boltok teli vannak szürke importos cuccokkal, mert nem kell nekik pénzelni 3 kereskedőt a láncban mire a vevőhöz jut
én vettem makita akkut az aliról, 3ah volt ráírva, persze a méret miatt látja az ember hogy ez nem lehet 3ah, nem is lett csak 2 ah
de
a 2 gagyi akku nem volt annyi mint az eredeti makita ami nem bírt egy évet se és kihalt, ráadásul még mindig jók(igaz már nem harcigép) és több mint 6 éves mert még a vasas cégnél rendelte munkatársam
szóval ha van eszed nem nagyon basznak át
aki meg elhiszi hogy egy 18650-esbe elfér 8-10000mah az meg is érdemli
amúgy mostanában inkább hamis akkukat árulnak és 3500mah samsung-lg és szinte egyező nyomtatott zsugorfóliával, ami 1500ft körüli arra már érdemes rápróbálni teszteltem már ilyet 2500mah felettiek voltak
mondjuk ezeket tényleg lehet tapintással szűrni mert olyan könnyűek mintha csak vattával lennének töltve
mindjárt keresek is pár ilyen gagyiakku tesztet, amik a gagyi lámpákban voltak
Így van. Köcsög az összes. Különösen aki bútort árul 😅
Amúgy simán azért mert vannak a Tsanyi félék is szép számmal. A magamfajta kurva okosból kevés van. 😁
Ezzel csak a hülyéket tudják átkúrni, ugyanis a 18650-es fizikai mérete és az elektronsűrűséggel számolva kb. 4 ezer mAh az a kapacitás , ami lítium-ion akkuknál elérhető. A másból készült akkuknál lehet valamennyi eltérés, de tuti nem 8-10 ezer mAh.
Azt nem ertem hogy lehet meg kereskedo meg ennyi okos,mindent is tudo,öntudatos felhasznalo mellett.
Minek vegyek kereskedot 3500 mAh 18650 akkut 4-5000 ert ha tele az ali 8-10000 mAh assal 3000,biztos kizsakmanyok az a szemet kereskedo. 🤣
Tesóm járt Kínában mint turista. Telifotózta az SD kártyát, gondoltam vesz helyben egyet, bement egy elektronikai boltba, örült neki hogy tök olcsó minden, aztán ott is valami töredéke volt a kapacitás a ráírtnak, szóval nem csak online basszák át az ember ezek.
Amikor a magyar kereskedő ugyan azt az Aliexpresszes cuccot 3-5* annyiért megrendeli neked az Aliexpresszről, akkor úgy gondolom ki lehet hagyni őket és nem érdekel hogy éhen hal, vagy nincs garancia. Ha van jó terméke, raktárkészlete amit meg lehet tapogatni, és normális árazása, akkor szívesen vásárolok nála, de elektronikai alkatrészekből ez már fehér holló.
meguntam a maszek dugást már jó régen, meg amúgyis csak a pecának élek
avval régen sokat szarakodtunk de hibamentes lett
a gagyi érzékelők legtöbb esetben szar értékeket produkáltak, nem is értem hogy lehet ilyeneket boltban árulni
de nem járóképes a kocsi és nem akarta elhúzni, én meg elvált nőkhöz nem megyek házhoz
főleg úgy hogy dugnám mint a lopott biciklit aztán 100% hogy hírbe lennék hozva
ismerős hölgy alatt is megállt a dízel ignisia, aztán a szerelők már a motor cserénél meg 500+ ezer miunkadíjnál járnak
pedig hiába mondtam neki ne vegyen "modern" kocsit mert átbasznak a szerelők, nem hallgatott az okos szóra, most bringával jár hogy megspórolja az 500+ezret
pedig tuti valami kis lófasz baja van ami forintokból megoldható lenne, de még azt se akarta hogy kiolvassam
de el se tudja mondani mi a baja a kocsinak zagyvál mindent
Na, kínából vettem szelepet 2 USD-ért, fríposttal 🤣 még nem raktam bele, de ott van a polcon, szemre jó... bele kell kókányolni. Nyilván ilyet csak magának csinál meg az ember, szerelő azt mondja erre "150 anyag+50 munka"
vicces hogy pl a kocsihoz a hűtő csövet is onnan kell rendelni mert az itteni forgalmazók buzik
ráadásul itt 12ezer kint meg 7,5
és ezért a +4500 forintért nem tud emailt olvasni.... pedig még egy ismerős szólt is nekik hogy nézzék már meg
netes boltok teli vannak szürke importos cuccokkal, mert nem kell nekik pénzelni 3 kereskedőt a láncban mire a vevőhöz jut
de
a 2 gagyi akku nem volt annyi mint az eredeti makita ami nem bírt egy évet se és kihalt, ráadásul még mindig jók(igaz már nem harcigép) és több mint 6 éves mert még a vasas cégnél rendelte munkatársam
szóval ha van eszed nem nagyon basznak át
aki meg elhiszi hogy egy 18650-esbe elfér 8-10000mah az meg is érdemli
amúgy mostanában inkább hamis akkukat árulnak és 3500mah samsung-lg és szinte egyező nyomtatott zsugorfóliával, ami 1500ft körüli arra már érdemes rápróbálni teszteltem már ilyet 2500mah felettiek voltak
mondjuk ezeket tényleg lehet tapintással szűrni mert olyan könnyűek mintha csak vattával lennének töltve
mindjárt keresek is pár ilyen gagyiakku tesztet, amik a gagyi lámpákban voltak
Amúgy simán azért mert vannak a Tsanyi félék is szép számmal. A magamfajta kurva okosból kevés van. 😁
Minek vegyek kereskedot 3500 mAh 18650 akkut 4-5000 ert ha tele az ali 8-10000 mAh assal 3000,biztos kizsakmanyok az a szemet kereskedo. 🤣