Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azé' nem mindegy mennyi idő alatt....lehet, hogy megy 120-at 3.-ban, de az közel 3 perc míg eléri ellenben...... 😅
Az alföldön tuti 🤣
az astra lazán megy 120at harmadikban, mivel a gázzal nincs tiltás 2.ban is ki lehet eddig forgatni de akkor a kárpitban van a mutató, szóval ezt nem lehet sokszor eljátszani, de 3.ban még nem gáz a 120
szóval ha a lom astrával meg lehet ezeket előzni akkor minden mással is
csak mint írtam rá kell készülni és nem 50+ méterekről nekilátni előzni
ha valaki nem lusta ki tudná számolni hogy mennyi méter kell az előzéshez, de én tuti nem fogom
Ehhez már kell a traffi blokkoló 😉
Nesztek itt egy jobb országúti átlag 😁
Ilyen jól ritkán sikerül, általában 80 körül megáll
Az a baj az ilyen 60-nal ballagó birkákkal, utoléred, mész mögötte kilométert, nem tudsz előzni, ilés amikor lehetőség nyílik előzésre, akkor gyorsít, fölmegy 95-re is... nagy nehezen megelőzöd, utána meg jön utánad 90-nel Ha annyi milliom lenne, ahányszor ez már megtörtént, nem lennének gondjaim 😁
Ui. Persze a bmw-vel könnyen átugrom az ilyen faxokat, de mostanában sokat megyek yarissal, az nehezebb ügy.
Én is inkább a hurkás rétest veszem el mint a túrós/almás szokásost. 😁
A sena SF2 egesz jo ennyiert,elvilleg appon keresztul korlatlan csatlakozas eseten.
De lattam egy ketyerét amivel mesh-el lehet a regieket tuningolni.Az most 100 valamennyi euro.
Fene tudja,feher cimkes nagy mogyoros tejcsokis.Az akcio piros cimkes szokott lenni.
De gondolom az akciós,mert náluk a nagy milka jellemzően 4.5euró környéke
miskolcról még az jutott eszembe hogy egyedül a miskolc plázában volt fizetős a budi, akkoriban még sehol máshol nem kellett fizetni ilyen helyen
most mondja az asszony hogy miskolctapolcán is szálltunk már meg hosszúhétvégére, de akkor a rendezvény azon a felén volt az egyetemi körcsarnokban, nem kellett a városban mászkálni
miskolcon volt hogy 3 napot hédereltünk, ott láttam először ford mustangot az út szélén "élőben"
de volt hogy lillafüreden volt a szállás de a rendezvény miskolcon
többnyire pénteken oda vasárnap este/hétfőn reggel vissza
de ez még vírus előtt volt, azóta nem jött teljesen rendbe ezek a rendezvényes dolgok
debrecenbe is napi szinten jártunk hajdúszoboszlóról a campus fesztivál idején, parkolóhellyel voltak gondok de mással nem nagyon
ez is a vírus előtt volt azóta meglustultam nem szeretek utazni meg már kb minden nagyobb városban megvolt a nej legalább 1x szóval minek is menjek 😂
Azaz,ennyi a labancoknal is.3,7.
Az 50 km is kész katasztrófa ráadásul itt most nem arról van szó amikor reggel elmegyek egy helyre este meg hazamegyek onnan, bár az is elég idegesitő
Nem tudom, de én mindennap közlekedek szinte, és nem keveset. Ugyhogy saját bőrömön tapasztalom a faszságot, és azt látom mindig ha az adott utról kiemelnék azt a pár, igazából 4-5 közlekedést, a dinamika ugrásszerűen megemelkedne. Miskolcot meg hagyjuk, pár éve az északi rész pont olyan mint pest debrecenbe meg képtelenség közlekedni az idióta forgalomszervezés miatt, mert minden lámpa csak egy irányból enged és minimum 90 másodpercesek a pirosak 20 vagy 30 meg a zöld
Amit látok itt, az van a való életben is, megint mások szeretnék a ritmusukat másra kényszeríteni, pedig a mások, köztük én is, csak azt szeretnénk, hogy amúgy leszarom a mások ritmusát, csak ahol a két, különböző ember találkozik, pl. az utakon, az egyik ne tartsa fel indokolatlanul a másikat. Ha valaki ráérősen megy, alatta a megengedettnek az amúgy még nem lenne baj, de tudomásul kell venni, hogy a közlekedők jelentős többsége minimum a megengedett határral halad -na.
Az átlag rutinnal bíróknak amúgy is nagy kihívás a sok kétbalkezes faszkalap és hülye kurva kerülgetése, a sok nyugger kerülgetése, és még mindig nem a száguldozásról beszélek, mert az már egy másik része a közlekedésnek. Ha valaki ráér, menjen a megengedettel és álljon közben vagy a végén félre, ha sok ideje maradt. Az meg egy különösen utálatos vélemény az ini-féléktől, hogy minek rohanni, ő sem rohan és aki rohan az úgy is megdöglik vagy belebetegszik a hajtós életébe, meg a hajtással szerzett plusz jövedelem csak a szomszéd idegesítésére szükséges, tehát valójában nem is kell.
Nem akkor, hanem amikor behívják valahonnét az ügyeletes sebészt vagy valami fontos embert, és az is így közlekedik, az már baj lesz, a szokásos.
vírus előtt kb 20 hétvégét utakon töltöttük mentünk minden felé, szóval nem csak itthon mozogtam
amúgy a pesti közlekedéshez képest bárhol nyugi van, még egy debreceni vagy miskolci városi forgalom is nyugis kisvárosi lötyögés a pestihez képest
a legokádébb debreceni utazás se volt vészes
gondolom a vírus óta nem lett dupla forgalom az utakon.........
na de az emberek többsége nem ilyen vándor mint te
pl aki nálunk villanyász nem megy 50km messzebb mert itt is van neki elég meló
amúgy minden csak akarat kérdése, aki nem akarja megoldani a problámáit sosem fogja
nekem volt egy asztalos ismerősön mindig sietett kapkodott ellenben örökké késett, minden munkával el volt úszva, pedig kb reggel 6-tól este 10 ig dolgozott, aztán eljutott addig a pontig hogy már enni alig tudott a kéz remegéstől és szakmát váltott megnyugodott aztán most szépen elvan
Táblás és talán Spar-ból vettem. Valamikor nyáron vittem valami szülinaposnak és ilyesmi ár rémlett.
Nem vagyok naprakész, nem eszem édességet.
Ja,ő biztos ahhoz van szokva hogy 3percenként megy egy traktor 40el.
Ha a nagy táblásat kérdezed akkor olyan 1500 körül.
Ez mi,szaloncukor?Mert hogy a nagy milka az 300g,és olyan 1500körül van,a tescoba most 1100valamennyi.
A húszdekás? olyan 2200-2500 Ft

Szerk: bocs, lehe 30 deka