Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi itthon az a bazinagy milka?
Aha......hát hogyne. Már egyes kétszámjegyű utakon se könnyű, akkora aforgalom mindkét irányból. Arra amerre laksz, könnyen kivitelezhető, jártam mostanában néhányszor arra, meglepően kevesen autóznak. Legtöbb gondott a traktorosok okozták.
🤣 👌
Hát gondolom csak így lehet 🤣 Aztán ha amunkaidőm nagyrészét autóban töltöm és emiatt a rezsióradíjam megemlekedett részét felszámolom hogy pénzemnél legyek, megint te leszel felháborodva hogy a köcsög vállalkozó lehúz 😂
Nem mindenki otthon tölti a napját, és még az időpontokhoz való alkalmzkodást ne is mondjam, mert senki nem tart tovább nyitva vagy marad tovább bent ha nem muszáj.
Szóval aki balfasz a közlekedéshez vagy kurvára ráér, na annak lett kitalálva a tömegközlekedés.
Ha nem folyamatos a szembejövő forgalom vagy tetézve kanyarokkal.
Kicsit azért összetettebb dolog ez azért.
bárki ráérhetne
csak idegbeteg harácsoló lett mindenki aztán hajtja magát mert a szomszédnak mindig több mindene van
ha 60al megy akkor nagyon könyű megelőzni nagy forgalom mellett is, akinek nem sikerül az béna, mert kb mindig akkr kezd előzni az ilyen amikor elhaladt a kocsi, elkezd gyorsítani leüzdi a 30-40 métert amennyivel előtte megy a kocsi és azt veszi észre hogy már nem fér be
mert ugye ha 90 a megengedett 105nél még nincs fénykép, aztán ekkora különbséggel lazán leküzdhető a lassan haladó, csak ugye vissza kellene szúrni harmadikba hogy meglegyen a fordulat......
pl pécsről én mindenkit a gyorsítón előztem meg dombnak felfelé egy kocsi előzött meg földvárig, a szaros 25+éves astrával
Na jó, de te kurvára ráérsz, akár gyalog is utnak indulhatnál 😅
Bizony. sok esetben autóval már nem egy rossz átlag.
Az nagyon szubjektiv, ki mennyire siet vagy ér rá.....általánosítani nem lehet, de azért lakott területen kivül ne kelljen már tartós hetvennel közlekedni, mert igen is balesetveszélyes helyzeteket szül. Pláne ha különösebb oka nincs is. Ha meg nem sietsz akkor meg motorral mér kellene?
anni amikor ingáztam rengetegszer volt hogy rámelőztek és rá 1km belül már fékezett és lefordult, volt hogy az előzés után már le is fordult aztán fékezhette én is
aztán akkor nem szuttyohtam 70el hanem annyival haladtam mint a többi előttem lévő, mert ugye nem sok értelme van előzgetni amikor 30 kocsi van előtted
vagy épp ha győrbe mentönk a 81esen kamion kamion hátán, előtte is van jó sok mi értelme van sietni?? lesz a 7,5 literes fogyasztásomból 12 és előbb érek győrbe 10-15 perccel
szóval inkább elmentünk este, néztünk valami gagyi egy éjszakás szállást meg bezabáltunk a pingwinben ami akkor még egész jó volt
ilyen délutáni indulásnál mindig beírtam a gps-be a legrövidebb utat, aztán olyan utakon vitt hogy különben sosem jártam volna arra, zalaegerszegre is olyan útvonalon vitt hogy legalább 6 óra volt az út aztán nézelődtünk jobbra-balra, de a miskolci útvonal is ilyen volt mindenféle aszfaltozott dűlőutakon mentünk, és kurvára tetszett mindenkinek
A 60as átlag nem mindig kevés..........bár sokminden függvénye, pl mennyi a lakott területek száma és milyen hosszu uton
Igen,csak amit te írsz az elején az a másik véglet.
Ki számolódra a pszichopata barom? Aki 90-nel meg szeretne előzni egy 60-nal döcögő telefonálgató,zenét hallgató impotenst? Hagyjad már!
Sztem meg azok a szánalmas balfaszok, akik a késést a közúton akarják behozni, az életük árán is megelőznek néhány lassabbat, hogy arréb 10km-el az útmenti árokba eshessenek, mert az az öt perc megéri, közben felbassza az agyát anyázva/orditva mutogat, mert mindeki hülye, amiért neki az útjában van.
Én inább megyek nyugodtan, még sokszor lassaban is , mint a megengedett, zenét hallgatok v telefonálok az ismerősökkel/családdalés szinte észre sem veszem, már oda is értem. Ha pont beér egy ilyen pszihopata barom , még inkább lejjebb húzódok, had menjen, legyen öröme, h ő a májerebb.
Külföldre is este szoktam indulni, éjjel nyugodtan leverek egy ezrest problémamentesen, másnap minden dolgomat simán intézem. A sietség negyon káros. Persze 2keréken baszatom ahogy csak birom, mert a motort azt állatkodásra vettem.
Hát,mondjuk szar is lesz mikor a ház alatt lévő garázsba gyullad ki a dália.Egyébként meg már nincsenek is hidegek.
mi régen sokat utaztunk és sokszor messzire
mindig 60 km/h sebességgel számoltam aztán ebbe belefért minden
ha nagyon reggel kellett menni akkor inkább előtte este elmentünk
ha csak utanként egy bünti lett volna a sietség miatt abból lazán megvolt a szállás meg a pizza vacsorára
Nem is tettem arra utaló megjegyzést.Értelmezd a szöveget!
igen lehet szidni az utakat most kb. 15%-ot kell már csak a 20 évvel ezelőtti 70-hez képest. Tudom,hogy nektek semmi nem jó.
meg épült vagy 500 km autóút/pálya. Akkor élvezzétek az autóutak helyett a stadionokat(meghajlós) Abba tuti nem fogtok csalodni azok patika állapotban vannak(meghajlós)
csongrád-gátér is ilyen pedig két várost köt be az autópályába... az elmúlt 30 évben annyit csináltak rajta, hogy idén megszórták 70-es táblával, hogy mérni lehessen a nyomorultakat rajta, akik haladnának...
hát ezért kell villanyt venni 😆 Az automata kapun ki se áll az asszony azt már gatyarohasztó meleg van a fülkében ott nem kell a motor melegét megvárni(fetrengős) Nekem meg a legzordabb időkben is + 15 fok van a garázsba ezt nem szívesen cserélném el semmire, hogy meleg autóba ülök be(meghajlós) Emléxem bogyó szerint az enyém az nem is garázs, mert nem tudom körbejárni az autót 😂 Az ő pergolás tákolmánya volt az etalon 😅
Hát azt meg honnan tudod, hogy én hogy vezetek, és mire vagyok alkalmas? Kiszoptad pipi farkából? Csak az a szarcsimbók talál ki minden hülyeséget rólam...
M4-esnek nem túl sok köze van poroszlóhoz. Nagyjából tudom az útviszonyokat még az is lehet, hogy többet jártam oda mint te(szemeit körbeforgató) 33-as ott is elkészült és zsír. (kezeit széttáró) Nem azt mondom, hogy nem maradt szar út az országban csak azt mondom amíg 20 évvel ezelőtt a 100-ból 70 út volt szar most a 100-bó jó ha 10-15. És Rengeteg gyorsforgalmi út épült ahol megszabadulhatunk az utakon az ini fajta hülyéktől(kezeit széttáró) Aki ezt elvitatja az nem itt él(kezeit széttáró)
Mire kerepes vegire erek addigra kezdi felfuteni,a motor is hideg.
Minek győzködöd? Úgy sem fogja fel. Csak az önigazolást erőlteti. A villany szar. Fogd már fel! Ö jobban tudja a Passátból, hogy nem alkalmas arra amire használod a villanyt 😆