Eddig is ennyivel mentek, innentől legalább 100-zal fognak.
Azt láttátok hogy az új kresz kidolgozásában egy nyugállományú bírónő is részt vesz? magyarul egy nyugger öregasszony mondja meg, milyen legyen az új kresz... szép új világ ☹️
Nem kell sietni. Elég, ha csak annyival megy, mint ami az adott útszakaszon legálisan megtehető.
Az nekem is idegesítő, amikor a faszkalap nyuggerek a Véda alatt 42-vel haladnak, nehogy a patás elvegye a pénzüket és újabb stadiont építsen belőle.
Ezt sosem értettem. Ha sietek és lassan mennek előttem , akkor már az összes kocsin alap a forgatható kormánykerék, motorral meg megyek köztük a fehéren.
nem miatta van hanem az idegbeteg nép miatt aki örökké siet valahova
a sietség kapkodás népbetegség, semmivel sem lesz jobb de legalább jól fogy a nyugtató/altató/stb
Pályán ugyan 80, de igazad van, nem nagyon tartjuk be és nem is életszerű, a lakókocsival majdnem, de csak azért mert gyenge a kocsim és a lakó sem fiatal így nem kínzom, de azért a kamionok tempóját tartom, hog legalább akadály ne legyek. 😁
Vagy fiatal buzi, meglepően sok fiatal 30-40-es ráadásul faszi megy túl lassan, persze az öregek is, de azokbmár megszokottak, de ezeken csodálkozom. 😄
Miatta vannak a balesetek amíg idióta mosollyal nézelődik észre sem veszi a többit aki ütközik az ő előzése közben ha csak nem mennek bele is és akkor méltatlankodik a sok száguldozón. 😄
Mivel azzal feltartja a forgalmat ezért balesetveszélyes így nem (sajnos abpályák kivételével nincs minimum sebességkövetelmény), a lovaskocsi is le van tiltva a főutakról a bringásokkal együtt (ennek ellenére mennek) mert lassúak, ennyi erövel a pályákra is felmehetne bárki bármivel............mondjuk még igazad van mert ami nem tilos azt szabad, ezen is kéne változtatni. Többször írtam most újra, pl. a szlovákok/csehek akik 80 alatt mennek a pályáikon azt nem büntetik ugyan, de lekisérik és megkérik, hogy menjen a főutakon ha nem siet.
Hat, latod... ahogy a magukat masoknal fontosabbnak erzok is kiteszik a veszvillogot es megallnak a savjukban, mert be kell menni pl. a mukormoshoz idopontert. Azokat se erdekli, kit szopatnak.
de hogy tudnád ezt szabályozni?
pl futóval 70 a maximum akkor az ne közlekedjen mert a többi gyorsabb?
itt csak a több sáv ami megoldás lenne, ekkor tudnának tenni a belsőre egy minimum sebességet
Azt láttátok hogy az új kresz kidolgozásában egy nyugállományú bírónő is részt vesz? magyarul egy nyugger öregasszony mondja meg, milyen legyen az új kresz... szép új világ ☹️