Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval ha én ráérek akkor szopassak vele mást aki meg nem ér rá?
Ebben a tulzottan forgalmas világban nem mindegy. Amig tiz autó jutott egy kmre akkor előztél amikor akartál. Most két ilyen barom és még az M3ason is őszeszedik azt a több km eres sort amit képtelenség leküzdeni, nem hogy egy sima főuton. Volt hogy közel husz km kevés volt az ilyen ökör megelőzéséhez. És ne gyere azzal hohy ez csak pár perc késés mert nem igaz ha egész nap menned kell valamerre.
Tegnap, néha már a 70-nek is őrültem volna.
Vagy vén buzi.....mostanában azokat találom meg.
mondjuk az tény hogy aki fényes nappal 70-el megy jó úton jó kocsival az mind hülye
Azért írtam, hogy fogyatékosokat..... 😂
ráér, nézelődik, kevesebbet fogyaszt, kevesebb balesetet csinál
ennyi erővel azt is meg kellene verni aki nem tud egy egész pizzát megenni....mert ha nem tudja megenni minek rendeli meg?
Ha indokolatlan, akkor az azt jelenti, hogy semmi értelme döcögnie. És bizony, én szedném is a sorból ki ezeket a fogyatékosokat.
de ha nem kötekező akkor miért ne mehetne lassabban?
mindenki annyival megy amennyivel szeretne
A túlzott bírságokra írtam, hogy igaz.
Miért lenne igaz?Menjen mindenhol annyival amennyi a megengedett.Ez egy hülye duma hogy azért megy 70el mert nem akar büntit fizetni.Ja,menjen 70el a 70es táblánál.
Értem amit írsz. És igaz is.
Viszont ha 90-el haladna, az valójában még annyival sem menne, mert az autó órái csalnak.
Mehetne 85-el a kutya nem szólna.a táblákat meg figyelni kéne.De ha ennyire számít mehetne busszal vagy vonattal,azzal spórolna a legtöbbet,nem kéne kocsit tartani.
belegondolsz most már egy legkisebb bünti egy heti csóró bér
nem kockáztat senki sem
aztán ha 10-20 km távra megy az ember a 70 meg 90 között nem sok perc van
plusz ha még kamion is jár arra akkor meg kb tökmindegy hogy 70 vagy 80
Attól még a 90 az 90,nem 60-70.Erre nem fogható.
Igen mindenki lassan megy... de csak azért, mert olyan eltúlzott bírságok vannak, hogy azt már a legtöbb nem engedheti meg magának... és ugye a legtöbbször indokolatlan helyen és indokolatlan tábláknál mérnek
engem szerencsére már nem zavarnak ezek a 60-70 tempóval közlekedők mert én is ennyivel megyek a terepjáróval 😂
így hosszabb ideig lát a nép hogy mekkora nagy kocsim van
Tegnap kb 10 ilyenbe szaladtam bele. Abból kettőnek az irányjelzője is ment balra kilométeren keresztül, ezért félve előzték meg, még a bátrabbak is. A hasonló adottságúak meg követték 😂
Gyakorlatilag mind ilyen.Mostanra,szerintem imádnak autóban ülni.Van olyan aki félórákat vár a parkolóban hogy jöjjön a gyerek,addig bambulja a telefont,mások meg lassan mennek,mert minnél több időt akarnak kocsiban tölteni.
Ezert jobb motorral menni,de itt a tél,sajnos.
én is utáltam amikor ingáztam, volt egy újszerű fehér suzuki aki mindig 60-al ment bent meg 30
és nem volt öreg a csávó csak vélhetőleg balfasz
aztán 5 percel később indultam és ugyanakkor értem a melóba mert nem futottam bele a hülyébe
de itt szerencsére csak egy ilyen balfasz hülye volt
A 60-70-ezők baromi idegesitoek mert egy ilyen istenbarma kell es hirtelen lesz kb 3 km es dugo,es a vegen nem erted miert cammogsz 50 el mert egy ilyen sor mindig belassul megjobban.Elozes szinte lehetetlen.
Mindig jon egy ugyanilyen sor szembe,vagy zarovonal van.
Ha akad a szembeforgalomban egy luk azt a kozvetlen mogotte halado hasonlo mentalitasu nem hasznalja ki,aki nem ilyen mar reg eltuzott.
Igy lesz elol egy 4-5 bamba aki megy 60 al a vezető szamár mogott.Aztan lesz egy idiota aki 10. kent nekiindul,es megvan a baleset.
Motorral konnyebb,kocsival szenvedes.
Iyen pl a nullas 3 savosa a repteri lehajto elott,3 savon megyunk lepesben,es soha nincs se utepites se baleset,elhaladunk a lehajtas utan es siman felgyorsul az egesz kocsitomeg.
Nem ezekkel van baj hanem azokkal akik a 90 helyett 60-70-nel mennek szgk-val és nem kevesen vannak, de ez most szabályos viszont balesetveszélyes.
Igen itt valóban úgy tűnik, de ezt szagértők megszólaltatásában a pályára vonatkozna ez ahol eddig 80 volt, de ha ez lesz amit linkeltél az érdekes viszont életszerű hisz most is így megy a többség a főutakon nem 70-nel ami valljuk be erősen feltartja a népet ahol nincs lehetőség előzni.
mi számít lassúnak?
ha a kocsi 60-al megy 90 helyett az lassú, de mondjuk egy lassú jármű 25-el nem lassú mert nem lehet gyorsabb
kizárni meg nem tudod ezeket még a 2 számjegyű utakról sem mert nincs hol menni ezeknek
kevés a sáv ez a legnagyobb hiba, de nem is lesz több itt sosem
Így igaz.
Pedig ez se lenne rossz pénzbehajtás.