Nyugodtan lehetne már szankcionálni az indokolatlan lassú haladást is!!! Bátran kivehetnék ezt a sok ........a közlekedésből, mint ahogy a gyorshajtókat is vadásszák.
a padlást legfeljebb én kihagyom(kezeit széttáró) Még fogok füvet vágni, meg fűkaszálni is(gondolkodós) Meg vagy 4-5 ecetfának befúrok azt lemérgezem hátha...(szemeit körbeforgató)
Most végeztem éppen az enyémmel, most éppen ezt találtam (WD40 a sárga) és ezt fújtam be. Érdekesség, elindul vele pár ütemre a kasza...
Kiöntöttem, lemostam petróleummal, letöröltem, a karbiból kb. 5 másodperc alatt kijárattam ami benne volt, jött a spray, befúj, rángat, csodálkozik, gyújtás levesz, befúj, rángat, felvisz a padlásra, kész.
Én se veszek drágákat, vízkő mind szétbaxxa úgyis, alkatrészt 3-4 év múlva nem lehet már találni bele... megy amíg megy (max. egyszeri javítással) aztán csere
25 éve az auchanban volt raklapos moname egykaros kézmosó porcelán csaptelep 1300 forintért.
vettünk tesztnek egyet aztán jónak tűnt vettünk tartalékba is egyet ekkor már alig volt és 1700 ért adták
tovább bírta mint a konyhában a huszonezres márkás csaptelep
most a tartalék van a kézmosóban remélem bír még 20 évet....
konyhában mofém van de katasztrófa, pár évennre elkezd csepegni, nagyon béna tervezés
persze csak porcelán nincs hozzá ami lehet 100 ft vedd meg kompletten a betétet 2 ezerért
Igen, a legtöbb csap belseje réz, a WD40 csak egy ideig segít, utána még rosszabb ☹️ Én szétszedtem és szilikon zsírral kentem be, már vagy két éve, azóta is tökéletes.
A baj az, hogy ezeket a modern szar egykarúakat nem lehet roncsolás nélkül szétszedni se, a fújkálás meg semmit se ér. Ha meg odáig jut, hogy már akadozik, hiába kenegeted, mert berágódott addigra. Szóval általában cserének néz ki.
wd40 petróleum meg műszerolaj
gyors tüneti kezelésre jó de hosszútávon nem vok szart ér
nekem van petróban oldott olaj aztán fecskendő+hosszú tűvel tutok 1-1 cseppet oda juttatni ahová gondolom
pl most a szimó bowdenjeit mosogattam át így
a 100as benzin simán kitart a télen, csak teli kell tenni a tankot ha fém a tank
a fűnyíróban is elvan, igaz nem indul tavasszal 1-2 rántásra néha 10+ húzás mire elindul
Kiöntöttem, lemostam petróleummal, letöröltem, a karbiból kb. 5 másodperc alatt kijárattam ami benne volt, jött a spray, befúj, rángat, csodálkozik, gyújtás levesz, befúj, rángat, felvisz a padlásra, kész.
vettünk tesztnek egyet aztán jónak tűnt vettünk tartalékba is egyet ekkor már alig volt és 1700 ért adták
tovább bírta mint a konyhában a huszonezres márkás csaptelep
most a tartalék van a kézmosóban remélem bír még 20 évet....
konyhában mofém van de katasztrófa, pár évennre elkezd csepegni, nagyon béna tervezés
persze csak porcelán nincs hozzá ami lehet 100 ft vedd meg kompletten a betétet 2 ezerért
A baj az, hogy ezeket a modern szar egykarúakat nem lehet roncsolás nélkül szétszedni se, a fújkálás meg semmit se ér. Ha meg odáig jut, hogy már akadozik, hiába kenegeted, mert berágódott addigra. Szóval általában cserének néz ki.
gyors tüneti kezelésre jó de hosszútávon nem vok szart ér
nekem van petróban oldott olaj aztán fecskendő+hosszú tűvel tutok 1-1 cseppet oda juttatni ahová gondolom
pl most a szimó bowdenjeit mosogattam át így
a fűnyíróban is elvan, igaz nem indul tavasszal 1-2 rántásra néha 10+ húzás mire elindul