Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most nézegettem nemrég egy jutubos videót a benzinről meg a gázolajról., Nos álítólag mióta belebaxák a tisztaszeszt elég szar tárolgatni. Állítólag fél év alatt bedöglik a tisztaszesz meg ráadásul felszedi a vizet és rozsdásít is mindent.(kezeit széttáró) állítólag az se jó, ha kiszárítva tárolják a motort fűkaszát, fűnyírót, láncfűrészt stb. mert akkor meg a műanyag alkatrészek mennek szét. Bár állítólag a kisgépekben a szesz miatt egyébként is szétmennek a műanyag alkatrészek. Tők jó, hogy ezt kiatlálták, hogy belekeverik az üzemannyagba. nem csak rontja a hatásfokot de még meg is rohad a benzin meg minden más amivel érintkezik(ujjával lefelé mutató)
nálunk volt olyan is, hogy a rendőrnyomozónak lopták el a cigányok a biciklijét persze sose lett meg szegény srácot cikizzük is vele még így kb. 20 év távlatából is ha kicsit felöntünk egy közös pókernél 😅
nálunk nem(kezeit széttáró) 22-23 fok van itt bent(meghajlós)
Csak 6 eve van meg neki.Turelem.
Minden ok.
Utban volt hazafele,es a 25-ös az egyik kedvencem.Foleg licki osik-korenica közt,de a karlobag fel-brusane-ig se rossz.
Amugy mi van vele
Az olyan pipis. Ezért nem kell odáig elmenni
És az már dicsőség egy ilyen motornak? Én azt hittem akár kétszázat is elmegy......
Pocses 94e km-nel tart. 🤣
Csak szolok pupákok.
Amugy a kifuton jot lehet csapatni.
A vilag legjobb motorja,es ket köszvény 2005 bol. 🤣
Két motor és egy bizgere......csak hogy a tényeknél maradjunk🤣
Egy MOTOR es két suzuki. 😆
Ez meg valahol.
Köszönöm. Direkt tókat (tavakat) kerestem fel, hogy fogyjon az üzemanyag. na, ez nem jó, ma csak az üzemanyag fogyasztás miatt keltem útra, és hát a tavak (tók) menet közben lett ötlet. Meg kipróbáltam a bukókihangosítót is.
A benzin maradt egy pár liter, kevés 2T olaj a tankba és majd a télen lötyögtetem, tavasszal meg hozok bele egy csomó 100-as benzint, jól felhígul és kész a téli tárolás ezen része.
Szép a motor Szép az idő Szép a táj
Hát ugye, aki nem cukorból van.
Ropolyi-tó, Deseda, Petörke-tó, Kaposvár környékén.
Ez pontosan így van,illetve volt.Főállásúak 24-ben ott vannak,a megbízásosnak nem muszáj,ha mondjuk helyi,mert akkor beér.
Aha... nyirod a füvet otthon gatyába, jön a riadó, és te 5 percen belül bent vagy... 🤣
... de tfh igaz, és mindenki?
Hülyeség.
Életmód és szűrés sokat segít.
itt önkormányzati a tűzoltóság, elég lazák, 1x már ezek is beboritották a fecskendőt, csak itt a város közepén a strand előtti parkba, nem lett bajuk a srácoknak, de a kocsi alól a fotómú is kiszakadt.
az komoly lehetett, mikor szeged környékén lezuhant a mentőhelikopter, a tűzoltók, akik mentek menteni meg felborultak
Ha azt tennéd.... 😇 🤣
Teljesen jó hasonlat.Egy tűz is mindenkit elérhet.Azért mert tűzoltó,még leéghet a háza.A hasonlat pedig azért jó,mert egy szívsebész is meghalhat szívrohamba.
hideg volt a reggel