Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor majd szelektal az elet. Ne bankodj miattuk, en sem teszem.
kétlábú szék? mire jó?
Legujabb parkside a gyüjteményben. 😄
Fene tudja,szénmonoxid jelzőt sem képesek venni az emberek,pedig csak pár ezer forint.
Személyautó gyulladt ki az udvaron.
Csak a leghulyebbek es abbol is csak az elso tiz. A tizenegyedik majd mar felszerel egy jelzot.
nem sok esze lehet azoknak a hülyéknek akik ilyen időben motoroznak(gondolkodós)
ja itt is valószínű azért gyulladt ki a szertár,mert töltötték benne az elektromos M.A.N fecskendőket ugye? 🙈
az asszony tojotája meg törökországban készült(kezeit széttáró)
magyar a polgármester(fejét fogó) Somogyi Krisztián 😅
Nem tudom, miért döbbentek meg azon,hogy a tűzoltó állomáson nincs tűzriasztó? Hát ott vannak a tűzoltók helybe nem? 🤣
ismerős volt a név.....
egy ideje a garázsban van a polcon de nem az igazi
asszony valami ilyesmivel basztatja a gáz főzőlapot csak újabb kivitel
Ha csak kevés kell, akkor lehet kapni háztartási mennyiségben is. https://www.dm.hu/well-done-hi...
Biztos faxa, de én azzal főztem, ami volt itthon - szó szerint 😄 Tudom, hogy oldja, de ennyi idő alatt nem vészes, felfrissítette a felületet, annyi.
Akkor megyünk át a hídon,mikor odaérünk.
Tehát fingod nincs a kínai folcvágen helyett mit veszel.
biztos eszi mert a benzincsap tekerője addig fényes lett ameddig belelógattam, ahol fogtam ott nem
de kb 2 perc alatt teszedte a retket róla
de ilyen gyorsan még semmi se oldotta le azt a ragacsos retket mint a gyanta oldó, igaz hogy 30 ezer egy 10 es kanna, de ez még szervizben is kitart fél évszázadig
én egy szalámi füstölős embertől kaptam tesztre mert evvel takarítja a rozsdamentes füstölőt, majd hozok egy litert nekem az kitart életem végéig amennyire szeretek baszakodni az ilyesmivel
A hidegzsíroldó kevésbé eszi az alut, mint a NaOH, de eszi, jogos.
ezért vettem eredeti sárga kocsit, a koreai legalább nem hamis német 😂
már csak a fos dízel motor helyett kellene betenni egy v8 benzint, mert úr aki nem herdál
Ha tudnám hogy mi lesz a tervem,akkor az azt jelenti hogy már eleve van tervem,tehát a kérdésedben a "lesz"teljesen értelmetlen.
http://youtu.be/1Rn5Y4dGBk8

Amúgy persze, a hidegzsíroldó jó anyag, de alura nem ajánlják.
Neked mi lesz a terved ha a folcvágen,audi,skoda,seat,megcedes,bmw emblémát is kínában gyártják,nem csak a kocsit?
Ja az természetesen ha az embléma és a felirat a VAG-hoz tartozik az már nem kínai.
Egy jó szelfi,de lemaradtam.
És semmiképp nem ordibálás a másik féllel.
Neked mi volt a terved a mustáng tetőn?
Írtam volna ilyet?
Miről kéne engem meggyőzni?Hogy valaminek nem az a neve mint ami rá van írva?Hát arról nem lehet.Még egyszer leírom,ha az van ráírva hogy nokia,akkor az nem lehet samsungként megvenni,csakis úgy lehet mint nokia.Tehát a neve,nokia .Olvasni tudsz?csak 5 betű.