csak a trisó oldja az alumíniumot, plusz melegen kell tartani
a legjobb volt a bioetanol de abban hetekig kellett áztatni
ez a gyanta oldó nagyon gyors hidegen is, ha végzett abbahagyja a pezsgést, látni mikor van készen
a sövényvágót is lepucolja csillogós tisztára
Anno belebasztam a karbit (magát a fémtestet) egy fazék enyhén trisós vízbe, forraltam 10 percet, aztán olyan lett, mintha most jött volna a gyártósorról 😁 A kavitáció a legkisebb résből is kiszedett mindent. Tudtommal ezek az ultrahangos izék is így műxenek, de ez ócóbb 😁
6 fok,motoron,és a hajam is tart.Csak igy villanyautózás mellett. 😆
A tanktáska jól sült el,filérekért nagyobb kapacitású cucc.Igaz régi,vagy 3 generáció,de fasza állapot,nagytúrákon befér az esőruha és a szendókészlet IS. 😁
Egyik unokatesóm pont a Volvónál dolgozott. Az önvezető rendszer kamerás rendszerét fejlesztette. Mindig jött nekem, hogy az ő rendszerük sokkal jobb (lesz) mint a Tesláé 🤣 aztán nem kibaszták az egészet a kukába a kínaiak amikor már pont készen lettek volna? 🤣 Hozták a saját működő rendszerüket kínából. Elektromos hajtáslánccal és akkuval ugyan ez. Platform ugyan ez. De benne van még a Volvó DNS...ja 😆 Aki ezt elhiszi az meg madár...pontosabban galamb, szóval nem kell vele sakkozni.
Gondold el. Egy veszteséges gyártó, veszteséges és szar termékét miért vinnék tovább? Nem azért adták el eleve mert olyan jó volt. Az üzemcsarnok, pár általánosan használható gép maradt, a használható mérnökök egy részét megtartják, de nem ellenség senki a saját pénzének.
ha érdekel valakit
karburátorból remekül oldja ez az anyag az évek alatt lerakódott gyantás szart amit a benzin nem old fel
épp most ganéztam ki vele egy szimó karbit meg benzincsapot
tegee gyárja így rá lehet keresni
Nem mert rövid időn belül átalakítja az egészet a maga érdekei szerint és hozza a saját szakembereit akik szintén a maguk hozzáértésével fogják gyártani a terméket.
ez a lényeg
aminek a nevét vették meg nem ugyanaz mint előtte volt
de ha a gyárat veszik meg és ugyanott ugyanazt és ugyanúgy gyártják az attól még eredeti termék még akkor is ha sárga a tulaj
Már leírtam néhány hozzászólással ez előtt az álláspontom: nem tudsz nokia telefont venni, csak nokia néven tudsz valamilyen telefont venni.
Elektromos Volvót sem tudsz venni, csak Volvo néven egy kínai geelyt.
Inkább ugorjunk a témát 😃
Hát igen,lassan a háztartásokba is kötelezővé kéne tenni a tűzjelzőt a sok otthoni jármű töltés miatt.Nagyon sokan bent fognak égni az otthonukba ez miatt,már csak azért is mert ugye jellemzően ez éjszaka történik.
De mégis volvonak hívod,igaz?És nem is arról volt szó hogy a kínai volvo ugyanaz-e mint régen.Kezditek összemosni a dolgokat.Itt arról van szó,mint amit te is bizonyítasz,hogy bár szerinted nem ugyanaz,de mégis volvonak hívod,mégis volvo az a volvo.
Baszki,te nem érted.Nem azt írom hogy ugyanazt kapod mint x éve,fogd már fel!ki a szart érdekel hogy a birka hogy veszi meg etesetben?Volvo sem volvo hanem egy kínai???Szóval ezen a néven forgalmazzák,kínai?Így kell kérni?Ez van kiírva a márkakereskedésre,kínai?Hm,nem hinném.Eröltetheted a szart,nincs igazad.Mert még ha úgy kezdődött volna ez az egész hogy ez a nokia már nem az a nokia,akkor erőltethetnéd ezt a dolgot,de itt szó sem volt ilyenről.
Fene tudja, nekem a volvo már rég nem svéd hanem kínai és egyre inkább olyanokká válnak az autóik is, az itthin gyártott suzukikat is inkább tartom magyarnak mint japánnak és így tovább, ha a vw kínában készül akkor kínai.
Hát igen, Blődi az igazi sznob 🤣 neki csak az számít, mi van az autó seggére írva 😅 Ha 10 év múlva másik autót vesz, akkor is az Fóccvágeny lesz - nem fogja érdekelni, hogy egy kínai autót fog kapni, aminek annyi köze lesz a VW Grouphoz, hogy VW-nek híjják🤣
... de legalább ő márkahű lesz, nem verik át valami kínai fossal! 😂
a legjobb volt a bioetanol de abban hetekig kellett áztatni
ez a gyanta oldó nagyon gyors hidegen is, ha végzett abbahagyja a pezsgést, látni mikor van készen
a sövényvágót is lepucolja csillogós tisztára