Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kapható új nokia telefon,szóval nincs vége a gyártásnak.
akkor pár év múlva sok-sok milliót fog érni a készletem(gondolkodós) Lehet akár milliárdokat is(kezeit széttáró)
A nagy festők is azután lettek nagy festők, miután meghaltak(kezeit széttáró) Egész életükben meg koldusként éltek tál ételért festettek, most meg milliárdokért kelnek el a képek aukciókon(gondolkodós))
nekem is nokia telefon az ébresztőm, nemrég vettem bele új akkut
de ettől még a telefon gyártásnak vége van
a 20+ éves kocsikkal is van néha baj
pl nekem idén nyáron elrepedt a műszerfal
meg asszony alatt nyiszereg a háttámla menet közben, aztán kurvára idegesítő
ha 27 évig jó volt akkor nem tudom miért kezdett el most hangoskodni.....

a műszerfalat én kúrtam el mert lekentem szilkonnal, teljesen újszerű bogár fekete lett(8 éves kora óta nem nézett így ki) aztán vélhetőleg nagyon behúzta a napfényt
de ha ez a nyiszergés nem marad el el kell adni a faszba mert kurvára zavar
vége a faxt a mai napig használok nókiát(meghajlós)
kb 5 éven belül elbukta a piaci részesedésének 90%
aztán vége lett
mer mi van a nókiával? Nekem van egy szatyornyi nókiám teljesen jó telefonok(kezeit széttáró)
két dolog biztos. Az egyik: én nem értek hozzá csak olvasok és hallok róla ezt azt(kezeit széttáró)
másik: az idő majd eldönti, hogy mi lesz(kezeit széttáró)
mer a szomszédok is vettek(kezeit széttáró)
Nekem a Wartburg is megfelelő volt.
Semmi felelősség érzeted nincs... ha öreg szarokkal jársz, csődbe megy a világgazdaság 😁 és ha te nem veszel újat, a feltörekvő generáció hogy fog használtat venni? 😂
hát olyan gyorsan világcéget eltűnni még nem láttam 😁
Te, olvass már utána kicsit hogy a vw most hol tart,mit csinál,mit tesz!Nincsenek ők akkora szarban,kicsit hagyták elmenni a dolgokat,de felismerték és cselekszenek.
De ha megfelelő egy 20 éves autó,minek veszel új autót?
mert mindenki azt hiszi a bőség örökké tart
a nokia is azt hitte 😂
Na egyébként megtaláltam a videót. Most nézem ez csak 1 hónapos aztán az is lehet, hogy nem pont ezt láttam vagy az időérzékem van összezavarodva(kezeit széttáró) Itt már mondja a faszi, hogy a dolgozók 20%-át kell elbocsájtani és üzembezárásokról is lesz szó.
53 perces a videó gondolom senki nem fogja megnézni(kezeit széttáró)
http://youtu.be/NPv-XzzJ_1E

Ezért linkelem a lényeget, hogy te is megértsd(meghajlós)
én mostanában egyre többet járok felétek sanya. Lehet egyszer tényleg bemegyek egy kv-ra bár alapvetően nem kv-zom. Néha iszok ilyen helles kv-s löttyöt olyannal készülj(fetrengős) Balesetek miatt néha felétek terelgetnek az m5-ről, most meg 1 hónapja lajosmizsénél nem tudok felhajtani mert csinálják a felhajtót így felétek járok pestre(fejét fogó) Na a lényeg, hogy te ne panaszkodj az 5-ös főút teljesen rendbe van(meghajlós) Gyere kocsikázni az 52-esre kecskemét és dunaföldvár között majd ott megtanulod, hogy hol lakik a magyarok istene 😅
én nem tudom kb. fél éve néztem egy jutubos videót egy valami nagy penge szakértő magyar faszi kb. 1 órán keresztül vázolta fel, hogy a fószvágen hol baxta el. Elég alaposan elmondta milyen szarvas hibákat követett el és nem, hogy ezeket orvosolta volna megfelelő stratégiával hanem tetézte azt. Hibát hibára halmozott és a sok egymásutáni hiba az ami a mélyrepüléséhez vezetett. Valamit biztos tudott a faszi mert amikor néztem a videót akkor még nem volt ekkora szar helyzetbe a fószvágen de nagyjából kezdenek bejönni azok a dolgok amit a faszi előrevetített(kezeit széttáró) A baj az, hogy most sem azon törik a fejüket, hogy hogy lapátolják vissza a szart a lóba hanem hagyják futni a dolgokat sodródnak az árral, hogy lesz ami lesz(kezeit széttáró)
maximum csak festegeti(kezeit széttáró) ha a festést elbaxa az még talán nem olyan életveszélyes annak aki benne ül(gondolkodós) Esetleg aki kívülről látja lehet halálra röhögi magát 😅
itt már nincs, olyan, hogy kínai vagy nem kíni(kezeit széttáró) Már minden kínai.(szemeit körbeforgató)
Én nem is tudom létezhet valamilyen új autó ami ne lenne tele kínai cuccokkal?
Mer erre van pénzem(kezeit széttáró)
legalább gyorsan megy a javítás
Az a baj, hogy nálunk a 5-ös főutat is így töltik. 😆
Mar reg kierdemelted,te vagy a kendacsolas obivanja.
Á,ezt a címet tőled itt senki nem tudja elvenni.
Tudom tudom,de mivel csak a szavad van,az meg nem er semmit,igy a kendacsolasban te vagy a best off,igazi barbár,szamolatlanu ontod a fost.