akkor pár év múlva sok-sok milliót fog érni a készletem(gondolkodós) Lehet akár milliárdokat is(kezeit széttáró)
A nagy festők is azután lettek nagy festők, miután meghaltak(kezeit széttáró) Egész életükben meg koldusként éltek tál ételért festettek, most meg milliárdokért kelnek el a képek aukciókon(gondolkodós))
a 20+ éves kocsikkal is van néha baj
pl nekem idén nyáron elrepedt a műszerfal
meg asszony alatt nyiszereg a háttámla menet közben, aztán kurvára idegesítő
ha 27 évig jó volt akkor nem tudom miért kezdett el most hangoskodni.....
a műszerfalat én kúrtam el mert lekentem szilkonnal, teljesen újszerű bogár fekete lett(8 éves kora óta nem nézett így ki) aztán vélhetőleg nagyon behúzta a napfényt
de ha ez a nyiszergés nem marad el el kell adni a faszba mert kurvára zavar
két dolog biztos. Az egyik: én nem értek hozzá csak olvasok és hallok róla ezt azt(kezeit széttáró)
másik: az idő majd eldönti, hogy mi lesz(kezeit széttáró)
Nekem a Wartburg is megfelelő volt.
Semmi felelősség érzeted nincs... ha öreg szarokkal jársz, csődbe megy a világgazdaság 😁 és ha te nem veszel újat, a feltörekvő generáció hogy fog használtat venni? 😂
Te, olvass már utána kicsit hogy a vw most hol tart,mit csinál,mit tesz!Nincsenek ők akkora szarban,kicsit hagyták elmenni a dolgokat,de felismerték és cselekszenek.
Na egyébként megtaláltam a videót. Most nézem ez csak 1 hónapos aztán az is lehet, hogy nem pont ezt láttam vagy az időérzékem van összezavarodva(kezeit széttáró) Itt már mondja a faszi, hogy a dolgozók 20%-át kell elbocsájtani és üzembezárásokról is lesz szó.
53 perces a videó gondolom senki nem fogja megnézni(kezeit széttáró) http://youtu.be/NPv-XzzJ_1E
Ezért linkelem a lényeget, hogy te is megértsd(meghajlós)
én mostanában egyre többet járok felétek sanya. Lehet egyszer tényleg bemegyek egy kv-ra bár alapvetően nem kv-zom. Néha iszok ilyen helles kv-s löttyöt olyannal készülj(fetrengős) Balesetek miatt néha felétek terelgetnek az m5-ről, most meg 1 hónapja lajosmizsénél nem tudok felhajtani mert csinálják a felhajtót így felétek járok pestre(fejét fogó) Na a lényeg, hogy te ne panaszkodj az 5-ös főút teljesen rendbe van(meghajlós) Gyere kocsikázni az 52-esre kecskemét és dunaföldvár között majd ott megtanulod, hogy hol lakik a magyarok istene 😅
én nem tudom kb. fél éve néztem egy jutubos videót egy valami nagy penge szakértő magyar faszi kb. 1 órán keresztül vázolta fel, hogy a fószvágen hol baxta el. Elég alaposan elmondta milyen szarvas hibákat követett el és nem, hogy ezeket orvosolta volna megfelelő stratégiával hanem tetézte azt. Hibát hibára halmozott és a sok egymásutáni hiba az ami a mélyrepüléséhez vezetett. Valamit biztos tudott a faszi mert amikor néztem a videót akkor még nem volt ekkora szar helyzetbe a fószvágen de nagyjából kezdenek bejönni azok a dolgok amit a faszi előrevetített(kezeit széttáró) A baj az, hogy most sem azon törik a fejüket, hogy hogy lapátolják vissza a szart a lóba hanem hagyják futni a dolgokat sodródnak az árral, hogy lesz ami lesz(kezeit széttáró)
maximum csak festegeti(kezeit széttáró) ha a festést elbaxa az még talán nem olyan életveszélyes annak aki benne ül(gondolkodós) Esetleg aki kívülről látja lehet halálra röhögi magát 😅
itt már nincs, olyan, hogy kínai vagy nem kíni(kezeit széttáró) Már minden kínai.(szemeit körbeforgató)
Én nem is tudom létezhet valamilyen új autó ami ne lenne tele kínai cuccokkal?
A nagy festők is azután lettek nagy festők, miután meghaltak(kezeit széttáró) Egész életükben meg koldusként éltek tál ételért festettek, most meg milliárdokért kelnek el a képek aukciókon(gondolkodós))
de ettől még a telefon gyártásnak vége van
pl nekem idén nyáron elrepedt a műszerfal
meg asszony alatt nyiszereg a háttámla menet közben, aztán kurvára idegesítő
ha 27 évig jó volt akkor nem tudom miért kezdett el most hangoskodni.....
a műszerfalat én kúrtam el mert lekentem szilkonnal, teljesen újszerű bogár fekete lett(8 éves kora óta nem nézett így ki) aztán vélhetőleg nagyon behúzta a napfényt
de ha ez a nyiszergés nem marad el el kell adni a faszba mert kurvára zavar
aztán vége lett
másik: az idő majd eldönti, hogy mi lesz(kezeit széttáró)
Semmi felelősség érzeted nincs... ha öreg szarokkal jársz, csődbe megy a világgazdaság 😁 és ha te nem veszel újat, a feltörekvő generáció hogy fog használtat venni? 😂
a nokia is azt hitte 😂
53 perces a videó gondolom senki nem fogja megnézni(kezeit széttáró)
http://youtu.be/NPv-XzzJ_1E
Ezért linkelem a lényeget, hogy te is megértsd(meghajlós)
Én nem is tudom létezhet valamilyen új autó ami ne lenne tele kínai cuccokkal?