Ez is egy baromság,semmiféle lemaradásban nincsenek,az áraik magasabbak az európai gyártóknak.Mond el hogy mivel tud kevesebbet egy európai ev egy kínainál?Semmivel,csak drágább.
Modellterveznek,mert szart se veszik a lom ev. -juket.
10 eves lemaradasban vannak a kinai EV.khez kepest
Ha ezt nem tudod felfogni.....
A nyereseguk csokkent.
Azt elfelejted hogy a seggszőr fényesítéssel ,feláras és azt jól meg kell fizetni 😂 😂 😂
Ha jól meg fizetik és nincs időpontos munka arra az időre amire kéri a fényesítést akkor akár el is lehet vállalni 😆 végül is a sok pénz nem rossz 😁 de aztán senki ne irigykedjen és kérdezzék hogy honnan van pénz erre meg arra 😂
a vasút pont szar példa
alapból 14-15 napit dolgozol
aztán ott jogai is vannak a dolgozóknak
laza meló ehhez mérten jó fizetés stbstb
ráadásul 80-as iq felett ott király volt az ember 😂
úgy látszik kiskőrös melletti kis zsák település állam az államban mint vatikán(kezeit széttáró)
Ezek szerint rátok nem hat a nehézségi erő 😅 Nálunk sajnos panganak az üzletek az ürességtől sorokat jó ideje nem látok már sehol(kezeit széttáró)
Pedig kell tudni nemet mondani... nekem is akkor ment jobban az üzlet, mikor már az ilyen piszlicsáré kis szar melókat el se vállaltam, jobban tudtam koncentrálni a nagyobbakra
Még 1985-ben egy sráccal együtt léptünk be a vasúthoz... idén év elején találkoztam vele, még mindig ott van 😁 nekem eszembe jutott, hogy mennyi mindent csináltam én ez idő alatt, ő meg ott volt végig droidként...
hát én azt nem bírtam volna ki, ő meg valószínűleg nem bírta volna ki a vállalkozással járó strapát.
Ez nem igy van. Sőt, nem kell minden munkát elvállalni.
Nekem egyik alsóbb vezetői pozicióban lévő haver mondta
Tudod mit irigylek tőled? Kérdem mit.
Azt, hogy bárkit el tudsz küldeni az anyjába ha ugy adja ki.......
aki viszi a melót hozzád az a főnök
ha azt kéri hog a seggszőrzeteddel fényesítsd ki a tankot akkor avval fényesíted, vagy nincs munka
és nem lesz mindig ilyen bőséges a meló, aztán akinek egyszer nemet mondasz soha nem visz hozzád munkát, és a végén elfogynak
Én nem mondtam hogy könnyebb meg van az előnye hátránya mindkettőnek. Te amit felsoroltál alkalmazott részről lehetnek előnyök de nem pl én nekem nincs főnököm igen is mondhatok nemet egy munkára meg van módja . És az élet érzés az is királyság 😂 ha ez számít
https://hvg.hu/cegauto/20240419_kinai-technikara-epulnek-majd-a-volkswagen-ujdonsagai
10 eves lemaradasban vannak a kinai EV.khez kepest
Ha ezt nem tudod felfogni.....
A nyereseguk csokkent.
Ha jól meg fizetik és nincs időpontos munka arra az időre amire kéri a fényesítést akkor akár el is lehet vállalni 😆 végül is a sok pénz nem rossz 😁 de aztán senki ne irigykedjen és kérdezzék hogy honnan van pénz erre meg arra 😂
alapból 14-15 napit dolgozol
aztán ott jogai is vannak a dolgozóknak
laza meló ehhez mérten jó fizetés stbstb
ráadásul 80-as iq felett ott király volt az ember 😂
Ettől még szarban vannak mert visszaesik a forgalmuk.
Ezek szerint rátok nem hat a nehézségi erő 😅 Nálunk sajnos panganak az üzletek az ürességtől sorokat jó ideje nem látok már sehol(kezeit széttáró)
hát én azt nem bírtam volna ki, ő meg valószínűleg nem bírta volna ki a vállalkozással járó strapát.
Nekem egyik alsóbb vezetői pozicióban lévő haver mondta
Tudod mit irigylek tőled? Kérdem mit.
Azt, hogy bárkit el tudsz küldeni az anyjába ha ugy adja ki.......
ha azt kéri hog a seggszőrzeteddel fényesítsd ki a tankot akkor avval fényesíted, vagy nincs munka
és nem lesz mindig ilyen bőséges a meló, aztán akinek egyszer nemet mondasz soha nem visz hozzád munkát, és a végén elfogynak
kefével megcsinálhatom csillogósra de egy éven belül ilyen lesz
a tank is hasonlóan rozsdamentes lett
már csak a csappal kell valamit kezdeni mert eltűntek a lyukak, a csap feletti réz szűrő is elolvadt
https://mandiner.hu/makronom/2...