Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haverom ács, mindig mondta hogy nem tudna cégnél dolgozni mert nem tudná elviselni hogy "becsukják mögötte a kaput"
nemrég mondta hogy néz valami portás állást mert idegileg kivan...
pesze nem hinném hogy valaha portás lesz de már gondolkozok rajta....
Látszólag nagyobb szabadság, de mégis másabb.
szerintem meg pont a munkavállaló a szabadabb
egyrészt ha letellik a munkaidő abban a percben 0 gondja lesz
másrészt meg ha nincs kerve dolgozni elmegy a dokihoz aztán otthon henyél egy hétig
aztán ha nagyon tele van a töke mindennel keres másik céget
vállalkozónak meg ráadásul ezer főnöke van
és ugye a vállalkozó se mondhat nemet mert kurva gyorsan híre megy és a végén nincs meló
Nem sajnálom tőled se, neked az a jó mi meg igy próbálunk meg boldogulni. Hol jobban hol kevésbé.
Nekem az a jó ha minenkinek sok pénze van, mert akkor abból jut nekem is.
Nem dolgozok feketén,egyrészt,másrészt meg én ott egy elég jó pénzt összeszedek,egy szavam nem lehet.Ha így hasít az euró akkor a 400 minimálbérnek lassan a dupláját stabilan.És nincsenek álmatlan éjszakák.
Aha igen,németországban igaz?Miközben máshol meg terjeszkedik mint pl nálunk is.Ez nem más mint üzleti megfontolás.Ettől nekik nem fog rosszabbul menni .
Sokunknak szempont.......nem jobb, és még csak nem is kényelmesebb. Csak másabb.....
Ez az általában a baj talán. Mi is tudjuk mennyiféle vállakozó van, de általánosságban nem lehet ebből kifolyólag mindenkit egy kalap alá venni. Ezt megkapjuk mindenhonnan de csak a tájékozatlanságot látom sokszor. Viszont itt is sokszor előkerül és többnyire te és ini jöttek ezzel.
Pedig állitólag te is feketén dolgozol egy vállalkozónak szabadidődben, gondolom ott nem feszegeted ezt.
Nekem azért pl hogy magam gazdája legyek 😃
Tévedésben vagy,nekem semmi bajom a vállalkozói léttel,nekem úgy általában a kizsákmányoló léttel van a bajom.Van is egy kép ami ezt elég jól szemlélteti,gondolom nem véletlen készült ez sem .
Ja és a köcsög csak a gondolatmeneted folyamodványa, mert nyilvánvalóan a vállakozói réteg nem a jó szinben feltüntetése volt a cél. Mint általában mindig.
Nem. A vosz pontosan a vállakkozókat tömöriti bár én nem vagyok tagja de a mi érdekeinket képviseli általában.
Viszont akkor megkérdezném minek linkelted ide?
Köcsög vállalkozók?Hol írtam ilyet?Én azt írtam,hogy már most sírnak......és még csak erre sem a vállalkozókat írtam hanem a vállalkozók szövetségét,mint ahogy a cikkben is van.Na,kezdődik megint a kéri 2.0.....
Formaleválasztót neki.....
Nem véletlenül hagytam abba 6 éve, nekem már sok volt, kevesebb a lém viszont a ideg is.
Meg ugy általában, mert abban se jutunk konszenzusra
Én? Nem én hozakodtam a cikkel. Te hoztad elő hogy a köcsög vállakozók....ha már megszólitottál engedtessék már meg hogy a hülyeségeid ne kelljen elfogadnom mikor a börömön érzem neked meg fogalmad nincs csak ideböffented hangulatkeltés gyanánt. Igenis vállalkozz, mutasd meg hogy kell ha meg nem akarod akkor hagyd ezt a fenébe mert nem értesz hozzá.
Én elfogadom hogy jobb a szolgálatban henyélni közpénzen de a mi terheinket ne tudd jobban mert unalmadban most ez jutott eszedbe.
Először is tisztázni kell mi a tisztesség fogalma egy hazai vállalkozásnál. 🤔
én eddig még egy 100%-ban tisztességes kisvállalkozást nem láttam
lehet van ilyen, de ezeket pont nem ismerem

kereslet csökken? hol? minden boltban sorba kell állni annyi vevő van
olyan dolgot kell előállítani amit keres a nép
pl baszhatod te a 100+ éves zalakerámiát ha szart csinált drágán és az olasz cucc jobban megéri és még szebb is
Igazad lehet, sokkal jobb volt salzburgtól hazáig a szakadó esőben a kesztyűvel maszatolni mert az a kitüsszögött takonytól legalább csúszott. 😁
Inkább egy faszság,jól összekarcolja.
most ősszel jó dokat dolgoztam volt hogy 24 órából 20 órát a traktorban ültem
tavaszig nem is akarok a munkáról még hallani se 😂

bár most egy szimóval baszakodok 2 napja már nagyon unom, de még benne van másik 2 nap is
Felőlem lehet más is......