Nézem a youtube-n, hogy amikor a motoros rendőrök csinálják a forgalomban a mögöttük haladó mentőnek a szabadutat, eszméletlen mennyiségű hülye faszkalap van közlekedik. Lehet, hogy a bójákat jól küzdi le, lehet, hogy jól tolat, lehet, hogy a kreszt jól ismeri, de amikor váratlan dolog történik, esetleg dönteni kell a másodperc tört része alatt, hogy helyzetfelismerés alapján hova húzódjon le, hát az katasztrófa.
Eleve mondjuk áll a stop-vonalnál, de ha átlépné és előrehaladna egy fél autónyit, az még mindig nem lógna bele a kereszteződésbe úgy, hogy probléma legyen, de nem, ő két lébbal tiporja a féket, a kezével eltöri a kormányt úgy szorítja és csak néz (gondolom). A csigazabáló francia motorosrendőr amúgy a kedvencem, az üti a tenyerével az autó oldalát vagy a bódé tetejét, ha a szükség úgy hozza.
A faszcibáló franciákkal kapcsolatban nem sok pozitívot tudok megemlíteni, de ezt mondjuk igen.
itt valószínűleg ez közülünk már csak neked fog problémát okozni(kezeit széttáró) Mi addigra már itt mind alulról szagoljuk az ibolyát 😅
Te meg a hínárevésed miatt ott fox méltatlankodni az ágyból 101 évesen mert hát nővér se lesz aki húzza alólad a sz.rt 😅
Szerintem kezdj el végre élni egyél pörkölteket rugjál be legalább heti egyszer kezdj el bagózni ha sikerül az öregkori hitvány életből egy 15-20 évet lefaragni akkor sínen vagy 🤣
Nyilván nem egyformák a gyerekek de a tieid a kisebbik kaszt. Döntően olyan életképtelenek vannak a világban mint amit frílac is írt(kezeit széttáró) Valószínű, hogy ez a mi szülői felelősségünk. Hol a faxba voltam én úgy elkényeztetve mint pl. most az én kölköm(kezeit széttáró)
Lehet, hogy ez onnan adódik amit én nem kaptam meg gyerekként azt megpróbálom az üszkömnek megadni felnőttként. Biztos nem ez a legjobb út(gondolkodós) Én az iniféle verzióra tippelnék néhányszor leírta már, milyen az illiberális nevelés 😅 Lehet kicsit nyersen de az lehet a helyes út(kezeit széttáró)
Remélem addigra megdöglök mire az "új" generációnak kéne kitermelni a nyugdíjunkat(gondolkodós) Én nem is tudom mit képzelnek ezek a taknyok? Nem kell mindenkinek dolgozni szeretni de ezekbe semmiféle kötelességtudat nincs. Hogy merészel ilyet mondani a vezetőjének? Egyáltalán,hogy jön ő ehhez? Én a főnök helyébe mondtam volna neki, hogy jöjjön már be egy kicsit az irodába lenne néhány aláírni való oszt csókolom(kezeit széttáró) Egyébként meg ezeknek mind1. ezek a mai "új" generáció egyébként sem tud a picsáján maradni mire betanítják valamilyen munkára lép is tovább. ezek akkor érzik jól magukat ha évente 3 munkahelyen kezdenek ez ilyen divat féle lett.(kezeit széttáró) Pont olyanok mint a babérlevél. Mindenbe beleteszik de semmire sem jók(fejét fogó)
Én normál munkaidővel megkeresem. Jó, ebben a műszak pótlék is benne van már...és az is igaz, hogy többet keresek így mint a főnököm 😂 de most éppen háborgunk, mert rosszabbul fizetnek mint máshol.
Pedig egyszerű. Otthoni példa és elvárás. Nekem a nagyobbik lányom 15 évesen már nyári munkázott. Most is velem nyomta a betonozoást és nem nyafog. Csinálja mert ez van és kész.
aki sokat dolgozik az hülye
részletesebben:
ha valakinek havi 1 millás fizetés kell akkor olyan munkakörbe kell elmenni ahol megkeresi (maximum)8 órás melóval az egy millát,
aki napi 12-16 órákat dolgozik egy milláért az hülye mert az arcát kellene hozzáilleszteni a tehetségéhez és nem szarrá hajtania magát
50 felett már jobban esik mint egy dugás 😁
Eleve mondjuk áll a stop-vonalnál, de ha átlépné és előrehaladna egy fél autónyit, az még mindig nem lógna bele a kereszteződésbe úgy, hogy probléma legyen, de nem, ő két lébbal tiporja a féket, a kezével eltöri a kormányt úgy szorítja és csak néz (gondolom). A csigazabáló francia motorosrendőr amúgy a kedvencem, az üti a tenyerével az autó oldalát vagy a bódé tetejét, ha a szükség úgy hozza.
A faszcibáló franciákkal kapcsolatban nem sok pozitívot tudok megemlíteni, de ezt mondjuk igen.
Te meg a hínárevésed miatt ott fox méltatlankodni az ágyból 101 évesen mert hát nővér se lesz aki húzza alólad a sz.rt 😅
Szerintem kezdj el végre élni egyél pörkölteket rugjál be legalább heti egyszer kezdj el bagózni ha sikerül az öregkori hitvány életből egy 15-20 évet lefaragni akkor sínen vagy 🤣
Lehet, hogy ez onnan adódik amit én nem kaptam meg gyerekként azt megpróbálom az üszkömnek megadni felnőttként. Biztos nem ez a legjobb út(gondolkodós) Én az iniféle verzióra tippelnék néhányszor leírta már, milyen az illiberális nevelés 😅 Lehet kicsit nyersen de az lehet a helyes út(kezeit széttáró)
részletesebben:
ha valakinek havi 1 millás fizetés kell akkor olyan munkakörbe kell elmenni ahol megkeresi (maximum)8 órás melóval az egy millát,
aki napi 12-16 órákat dolgozik egy milláért az hülye mert az arcát kellene hozzáilleszteni a tehetségéhez és nem szarrá hajtania magát