én peca közben láttam és tök jó néz ki
motorikusan mindegyik új autó foshalom, ha vétel után le van alvázvédőzve+ üregvédelem akkor tuti nem rohad szét 15 éven belül
a belső rész a kérdéses mert ha nyekereg nyiszorog minden elem benne menet közben az idegfeszítő tud lenni, és az olcsó kocsikra ez jellemző, ezt is meg lehet csinálni de senki sem fog egy új kocsit elemeire bontani
szóval ha nem recsegős kopogós a beltér szerintem jó választás lehet téblábolni
mondjuk nekem sosem lesz mert nem férek el benne fekve pecán kívül meg egyenlőre nem kell másra a kocsi
soha nem érdekelt a dasztler ez az új valahogy a formavilágom. A többi egy kicsit nyomi hatását keltette, ahogy utána olvasgattam ezeket új korukban is apró pénzért árulták(kezeit széttáró) Most ezt nagyon fújjogják, hogy 8-10 milleres ára lett. Ha én tudnék valamire is használni ilyen kis rakterű autót nekem biztos ebből lenne 10-ért mint 15-20-ért olyan amin elismertebb az embléma(kezeit széttáró)
Rólad is levehette ezt mert téged már évekkel ezelőtt letiltott(fetrengős) Neked milyen posztjaid vannak? A bor szakértés? 😂
Egy tök elfuserált emberke vagy egy szánalmas macskajancsi.(kezeit széttáró) Ezek a tények. Amikor írod a faszságaidat önkéntlenül is válaszolok rá persze lehet ez már kényszeresség de hát ilyen a természetem(kezeit széttáró) Leírom mit gondolok rólad és jó ha ezt elfogadod mert ez vagy valójában. Én nem írok ilyet, hogy "büdös tapló" mert én úriember vagyok 😁 Itt jön ki a te igazságod minél nagyobb az iskolai végzettség annál nagyobb ikú társul hozzá(meghajlós) Érettségid azért meg van? Szerintem csak valami 3 éves szakiskolád lehet neked saját magadtól már gyerekkorodban sem futotta többre(szemeit körbeforgató) Te az életben megbuktál ezt be kell látnod.
Volt valami vállalkozásod néhány évig(óranézegetős) ami hasított nagy szerencsével 🤑 ez tönkre ment menetrendszerűen az élet fejlődésével, változásával és nem tudtál alkalmazkodni a változáshoz.(kezeit széttáró) Egyszerűen se ötleted se szakértelmed semmihez nem tudtál megújulni pénzt keresni feltetted a kezed, hogy ennyi volt. Az élethez szerencse is kell neked ez az egy adatott meg(kezeit széttáró) Persze ez is csak addig van amíg ki nem telik a becsület egyenlőre az van amit a feleséged mond hisz rá vagy kényszerülve(kezeit széttáró) Nem vagy talán 60 se még és már is kiszolgáltatott helyzetbe vagy(kezeit széttáró) Jelen pillanatban egy önállóan megélni nem tudó életképtelen here vagy aki a feleségén élősködik(kezeit széttáró) Mit is csinálsz? A nejed bevett a "családi" vállalkozásba és eszközöket fertőtlenítesz? 😂 Mitől családi az a vállalkozás ahol a kettőből csak egy dolgozik? Az olyan engem ne büdös taplózzon aki legalább 10+ éve eltartatja magát.(szemeit körbeforgató) Cserébe még a nejedtől elvárod azt is, hogy vigye a háztartást mert a női munkát sem vagy hajlandó elvégezni amiért jól tart az asszony. Derogál főzni,mosni,takarítani, bevásárolni járni. (gondolkodós) Volt egy ilyen ismerősöm akit a neje tartott el de az legalább szégyelte magát annyira, ha már annyi pénzt sem tud önállóan megkeresni, hogy falat legyen a szájában a háztartást elvezette férfi létére, hogy levegye a terhet a nejéről(kezeit széttáró) Te elvárod, hogy élethossz eltartsanak amikor leesel a lábadról 10+ év múlva elvárod azt is,hogy a szart húzzák alólad ezért cserébe nem tettél meg semmit. Tudod amikor én kerülök oda én az ellátást megérdemelten kapom. Én tettem az asztalra veled ellentétben ne gyere nekem itt azzal, hogy 40 év alatt ketten összekuporgattatok egy házra.(ujjával nemet mutató) és én vagyok a "büdös tapló" 😅 miért mert leírom az igazat?
Lacika mit csinálna akkor ha az asszony egyszer csak picsán rúgná? Mert, hogy ebből nem telt ám el egy perc se(óranézegetős) Othagyna mint szent pál az oláhokat a következő rezsiszámládat sem tudnád fizetni és te büdös taplózól? 😅 Azért lacus nézz már egy kicsit magadba 😂
Kawának igaza volt, ő rögtön levette, hogy egy büdös tapló vagy, nem fáradozott veled, mint én... nem szólok hozzád hónapok óta, de még így is belém álltál, mikor megláttad a postomat.
én most az új dasztler tesztjeit nézegetem. Mióta megláttam a plázában nagyon megtetszett 😅
Kár, hogy ekkora rakterű autóval nem tudnék mit kezdeni ha nekem elég lenne tuti már rendeltem volna(szemeit körbeforgató)
nem vót(kezeit széttáró) Azért felidézem.(gondolkodós)
eladtam a kotlát tavaly december huszon akárhanyadikán(óranézegetős) Aztán az volt a kérdés, hogy ki fogja fizetni a súlyadót vagy mi a fenét. Ugye az volt a kérdés,hogy én fogom e fizetni hiszen a budi az én nevemen volt az év január elsejével.(óranézegetős) Vagy a boldog új tulaj akivel december végén megköttetett a tulajdonátruházási jog.(kezeit széttáró) Az ocsmányirodák arra az évre már zárva voltak tehát az új tulajnak átíratni abban az évben már esélye sem volt(kezeit széttáró) Én még neten le tudtam mondani az ocsmányba abba az évben.
Aztán két felé oszlott a társaság(kezeit széttáró) qwimbi, ini és jómagam úgy tudtuk, hogy akinek adott év január elsején a nevén van a jármű az a boldog fizető az évben.(óranézegetős) És hát nekem ugye átcsúszott az átírás a következő évre tehát január elsején még az én nevemen volt a budi(kezit széttáró) A társaság többi tagja aki hozzászólt meg úgy tudta, hogy az adásvételi időpontja ami számít. (kezeit széttáró) Nos az idő igazolta, hogy igazuk volt mert sem márciusban sem szeptemberben nem kaptam súlyadós papírt a kaübe(kezeit széttáró) ennek a szerencse csomagnak viszont nem volt igaza velem szemben(kezeit széttáró) Én elmondtam, hogy nem vagyok biztos benne de én a január 1-et tudom de több hozzászólásban elmondtam, mivel nem tudom pontosan az idő majd mutatja mi lesz(óranézegetős) Ez a hüje meg feszt erőlködött, bizonygatta a saját igazát az adásvételi dátummal(fejét fogó) többször leírtam neki,hogy lehet,hogy úgy van én nem tudom biztosan hisz ezért kérdeztem meg itt de nem lett szignifikáns az eredmény mert kb. fele ezt mondta fele meg azt(kezeit széttáró) Aztán már jött azzal,hogy olyan hülye vagyok, hogy egy okmányirodás űrlapot sem tudok az interneten kitölteni aztán különböző jelzőkkel illetett amit igazándiból meg sem érdemeltem(kezeit széttáró) A vége az lett, hogy annyira felspanolta magát saját magán, hogy engem tiltott ahelyett,hogy magát tiltotta volna 😅 erről az a medvés-nyulas vicc jut az eszembe amikor a nyuszika elhatározza, hogy kölcsönkéri a medvétől a fűnyíróját(kezeit széttáró) Ahogy sétálgat az erdőben a medve barlangja felé azon morfondírozik, hogy vajon odaadja e neki a medve a fűnyírót(gondolkodós) Arra jut,hogy biztos oda fogja neki adni hisz jóba vannak(kezeit széttáró) aztán ahogy tovább sétál telik az idő tovább gondolkozik, hogy lehet mégse fogja odaadni,mert irigy stb. A vége az, mire oda ér a medve barlangjához és becsönget a nyuszika már nagyon felspanolta magát mikor kijön a medve és köszön -szia nyuszika mi újság? - tudod mit medve? baxd meg a fűnyíródat(mérges) 😅 Vagy esetleg ahhoz tudnám még hasonlítani mikor innen bogyó elköszönt aszt szegény kawát ugatta le pedig azt semmi köze nem volt bogyó nyűgjéhez egy félmondatban sem 😂 na mind1 a félkegyelmű tűzoltótól mindent is elvisel még válaszolgat is neki 😅 tőlem annyit sem, hogy viselt el mikor mondtam, hogy nem tudom melyik csapatnak van igaza lehet nekik vagy lehet nekünk az idő majd dönt(óranézegetős) Szóval ezért nincs igaza személyemben(kezeit széttáró)
A vágó műsorában annó a postás gyerek vitte el a 20 millát a legyen ön is milliomosban(kezeit széttáró) Valami puccsíni opera volt a megfejtés(gondolkodós) Az utolsó kérdés lett volna 40 milla azt már nem merte bevállalni a srác az a huszas is akkor lehetett kb. 10 évi fizuja(gondolkodós)
motorikusan mindegyik új autó foshalom, ha vétel után le van alvázvédőzve+ üregvédelem akkor tuti nem rohad szét 15 éven belül
a belső rész a kérdéses mert ha nyekereg nyiszorog minden elem benne menet közben az idegfeszítő tud lenni, és az olcsó kocsikra ez jellemző, ezt is meg lehet csinálni de senki sem fog egy új kocsit elemeire bontani
szóval ha nem recsegős kopogós a beltér szerintem jó választás lehet téblábolni
mondjuk nekem sosem lesz mert nem férek el benne fekve pecán kívül meg egyenlőre nem kell másra a kocsi