Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja nem 😅 Közelebbről tervezek indulni 😅
Jó hosszú ideig fog tartani míg megkerülöd az egész déleurópát törököstöl görögöstül.Kecsóról még le kell csorogni valahogy a dunáig. 😆
de legalább lesz egy csomó tipp-topp kis kínai bige(meghajlós) Sokkal jobbak mint a nyigányok. Azok korán vénülnek ezek a kínai csajok még 50-esen is jó muffok rajtuk nem látszik az idő(óranézegetős)
ez meg itt maradt a délszláv háborúból(gondolkodós) Ide pagra én motorcsónakkal tervezek menni jövőre(kezeit széttáró)
itt van gond a köztisztasággal(gondolkodós)
Ami van, volt, az már bizonyos, hiszen sajnos ezek tények. Hogy a kínaiak mit akarnak, az csak... egy lehetséges jövő.
És a kínait miből gondolod különbnek?Nem,azok majd másra köteleznek.
A kínaiak már annyival is jobbak, hogy azok nem fogják elmondani, kötelezni, hogy fogadjuk el a cigányokat, zsidókat, ki tanítsa a gyerekünket, kikből áll a család, meg hogy a négerek vajon egyenértékük-e velünk.
Nem is kell belegondolnod,majd a kínaiak eldöntik.
Ja,az nem rossz,a pag kicsit olyan mint a 8-as,a zegzugos meg a tank keresese.
A szigetes nap
Melyik kozepe?
Nem rossz. A közepe tetszik, sose próbáltam azt a vonalat
Semmi, itt lesznek a kiválogatott vendégmunkások, ennyi. Aztán a selejtesek legatyásodnak.
http://youtu.be/p5AeGKSDVdE;t=114s

Semmi sincs ingyen, az aljanépnek pláne. Nemsokára meg még ennyire sem.
én ebbe bele se akarok gondolni,hogy mi lesz a világgal kis szerencsével ezt már csak te éled meg közülünk 😅
vajon ez kinek viszi a motrot?
Hmm,hétvége.
Hát nem tudom,vót minden is.
Nekem is megjegyezte, hogy nem tudja, mi lesz a világgal, ha az én generációm kidöglik. Mondtam neki, hogy akkor a tiétek is. De csak össze kell hasonlítani a mamahoteles fiatalok számának növekedését, amióta ez a degeneráció átlépte a 18. életévét, vagy jó, legyen az első iskolájának a vége, azaz olyan 22-23. év.
Amúgy volt már ilyen, aki nálunk nem tudta felvenni az ütemet, a kettővel előzőt 2 nappal a 6 hónap próbaidő lejárta előtt tanácsolták el, a másikat aki egy másik osztályról jött át, az olyan 30 év munkaviszony után menekült el. A visszafelé harmadik kerek egy hónapig bírta, azt megelőző meg olyan 1,5 évig kb., de a vége már kellemetlen volt mindenkinek.
Aki nem gyáva...!
ne legyél már kislány 😁
aki tökös így tolja: https://www.youtube.com/shorts...
Jó egészséget hozzá , nekem jobban tetszik a meleg és esőmentes száreaz idő ! Sajna most is esni kezdett , így békén hagyom a bivalyt , pedig 13h-kor indultunk volna egyet hajlítani ! 😏
felénk a hegesztők is ezt csinálják, van 2 nagyobb cég meg pár kisebb aztán össze-vissza mennek a hegesztők
nem feltétlen kell menned vele pöcsig érő sárban
de egy földutas tekergés relatíve alacsony sebességgel még fagyban is kivitelezhető anélkül hogy károsodjon a szervezet
pl nekünk az erdélyi menetek 90% ilyen volt, de volt hogy itthon is úgy tekeregtünk a homok buckák között hogy árnyékban egész nap megmaradt a dér
A munkahely váltás már csak azért is divat, mert divat lett nem emelni a bért. Így ha többet akar, akkor átmegy másik helyre és ott többet alkudhat ki magának. Amcsi szokás ez. Kinti ismerős mondta hogy neki is kellett párszor váltani mire elérte azt a fizetési szintet ami már jó volt, és akkor ott maradt. Öregként meg már nehezen megy a váltás, fiatalon kell ezt megjátszani.
Szerencsére azért nem mindegyik ilyen. Nálunk az ifjú titánok olyanok hogy nem győznek félre lökni ha munka van. Tehetségesek és szorgalmasak. Persze fel sem vették volna őket ide, ha nem így lenne, de nagyon szeretem ezt a munkahelyi légkört. Csak a felső vezetés nem érti hogy mekkora értéket dob ki az ablakon amikor alulfizeti ezeket a srácokat, és ezért odébb állnak, miközben 2 év a kiképzési idő úgy hogy 2 év után még nem ért hozzá, csak hozzányúlhat a berendezéshez alap szinten.

Egy friss diplomás hülyegyerek volt, de annak volt valami flúgja. Az napközben elment a pihenőbe aludni, meg képtelen volt pontosan beérni, merthogy bulizott éjjel. Szerencsére rájött hogy nem neki való és előbb elment minthogy kirúgták volna.