Hát akkor te csak utasítgasd őket,csak ne csodálkozz hogy a normális ott hagy.Látod itt a baj,hogy neked az a szó hogy "légyszíves"az mér udvarolgatás.Pedig a normális kultúr emberek használják.Mifelénk aki utasít az vagy egy kretén,vagy olyanok dolgoznak neki hogy egyszerűen utasítania kell,de hát annak is meg van a miértje,mégpedig az hogy annyit fizet hogy olyanok dolgoznak akiknek az agyi kapacitása egy haszonálattal egyenlő.
Mondom én, te satu hülye vagy.......
Tűzoltónak is ostoba. Azbse véletlenül lettél, alklamtaln vagy másra itt meg megmondják mikor hova állj.
Leszarom a szomszédod, gondolom mindig ott vagy ahol dolgozik hohy ennyire tudod mit hogy intéz, engem meg nem is ismersz te szerencsétlen. A normális alkalmazott tudja a dolgát ha nem akkor el lehet normálisan mondani neki és vannak munkák amikor utasitani kell. Ez nem parancsolgatás nem baszogatás de nem udvarolni kell a beosztottnak.
Öregszik az ember ha ilyen förmedvény tetszik neki
De kajak látok benne potenciát már mint a formába nem az árába
https://www.facebook.com/marketplace/item/1618104929130776/?ref=browse_tab&referral_code=marketplace_top_picks&referral_story_type=top_picks
de akkor is legyen szíves volt ha valami extra bónusz feladat volt, szóval nem feltétlen volt mindig egyenértékű a bazmegolással
a lényeg az hogy sosem volt kedve azt mondani az embernek hogy most pont nincs kedvem hozzá
20 év alatt egy főnököm volt akivel tegező viszonyba kerültem, de az egy olyan csapat volt hogy ott mindenki tegeződött egymással
mondjuk ott volt néha hogy mi a picsát csináltál már megint 😁
Vicces vagy,a helyzet az hogy káresetnél még csak kérni sem kell,mindenki tudja a dolgát és el is végzi.
Látszik hogy szarrágó vagy normális bért adni és 8általánossal rendelkező emberekkel csináltatod a munkát,mert azok viselkednek így.Nálunk a klímás szomszéd,szerintem nagyobba csinálja mint te,ő tudja mondani hogy légyszíves menjetek oda arra a címre,ezt és ezt csináljátok meg,köszönöm.Persze nála rendes emberek dolgoznak rendes bérért,és kollégáimnak hívja őket,nem embereimnek.Óriási különbség a két mentalitás.
amúgy a vasútnál régen a középvezetői szinttől tényleg megkértek, bár nem ilyen mézesmázos buzis dumával de
a "legyen szíves" mindig elhangzott
max akkor nem ha valamit nagyon elkúrtál és utasítottak a hiba kijavítására
igaz ott azért tekintély is volt szóval a legyen szíves nagyjából egyenértékű volt a takarodj de azonnal szöveggel 😂
Aha értem. Nos pont most újitom a fam jogosultságom. Ott a mumkavégzés során rövid egyértelmű utasításokat kell adni a munkairányitónak. Nem udvarolni.....
És még rengeteg ilyen feladat van.
Nyilvan a sorompónyitogatásnal légyszives van, de akik kijárnak bevetésre tuti nem udvarolnak egymásnak. Gondolom ig lehet:
Kolléga, légyszives hozd már ide azt a tömlőt ha megkérhetlek hogy el tudjuk oltani ezt az égő házat.
- ó, hogyne, rendben
- köszönőm szépen. Megnyitnád a vizet is ha megkérlek?
-persze végülis nem teher
- köszönöm szépen. De kellene még egy tömlö, hozz már egyet még légyszives.
- de hát már vittem egyet és igazából most épp mást akartam csinálni, az assziny is hivott. Majd később viszek.
- jaj elnézést, vegülis hozhatok én is ha belegondolok. Bocsánat hogy terheltelek.
Te tényleg nem vagy okos és nem véletlen vagy beosztott.....vállakozóként hamar feladnád.
azért a zsűri ért hozzá
vannak kritériumok ami mentén pontoz, persze mindenkinek más az ízlése így lehet eltérés a pontozás között, de ez az eltérés sosem nagy mértékű
amúgy pont az lenne a lényeg hogy többféle ízlés zsűrizzen
pl nekem ezek a kevert cuveé borok nem jönnek be, túl érzékenyek az ízlelő bimbóim és nekem ezek zagyvák, inkább egy sima egyszerű fajtabor, itt kiérezni minden hibát-hiányosságot, nem tudják a kutyulással eltüntetni mint a háziasított borokkal
de a szobok meg odavannak ezekért a keverékekért, lehet róla órákig mesélni mit miért kevertek aztán csak bólogat nagy megelégedettéggel az asztalnál mindenki
némelyik borász olyan standupot tol hogy sok hivatásos is megirigyelné 😆
20-30-40-50 éve otthon borászkodó egész biztos tud olyan bort csinálni ugyan olyan alapanyagból mint a nagyüzemi termelők mint mondjuk a szepszis komád aki rozsdamentes tartályokban tárol(kezeit széttáró) Na ott hordó ízű bor sosem lesz az igaz 😂
ez olyan maga mutogatós különlegesség 😂 😂
http://youtu.be/EzFo_t62Wvo
Tűzoltónak is ostoba. Azbse véletlenül lettél, alklamtaln vagy másra itt meg megmondják mikor hova állj.
Leszarom a szomszédod, gondolom mindig ott vagy ahol dolgozik hohy ennyire tudod mit hogy intéz, engem meg nem is ismersz te szerencsétlen. A normális alkalmazott tudja a dolgát ha nem akkor el lehet normálisan mondani neki és vannak munkák amikor utasitani kell. Ez nem parancsolgatás nem baszogatás de nem udvarolni kell a beosztottnak.
De kajak látok benne potenciát már mint a formába nem az árába
https://www.facebook.com/marketplace/item/1618104929130776/?ref=browse_tab&referral_code=marketplace_top_picks&referral_story_type=top_picks
a lényeg az hogy sosem volt kedve azt mondani az embernek hogy most pont nincs kedvem hozzá
20 év alatt egy főnököm volt akivel tegező viszonyba kerültem, de az egy olyan csapat volt hogy ott mindenki tegeződött egymással
mondjuk ott volt néha hogy mi a picsát csináltál már megint 😁
Látszik hogy szarrágó vagy normális bért adni és 8általánossal rendelkező emberekkel csináltatod a munkát,mert azok viselkednek így.Nálunk a klímás szomszéd,szerintem nagyobba csinálja mint te,ő tudja mondani hogy légyszíves menjetek oda arra a címre,ezt és ezt csináljátok meg,köszönöm.Persze nála rendes emberek dolgoznak rendes bérért,és kollégáimnak hívja őket,nem embereimnek.Óriási különbség a két mentalitás.
a "legyen szíves" mindig elhangzott
max akkor nem ha valamit nagyon elkúrtál és utasítottak a hiba kijavítására
igaz ott azért tekintély is volt szóval a legyen szíves nagyjából egyenértékű volt a takarodj de azonnal szöveggel 😂
A páleszt megitták a szomszédok de hétvégére hozok 😅
És még rengeteg ilyen feladat van.
Nyilvan a sorompónyitogatásnal légyszives van, de akik kijárnak bevetésre tuti nem udvarolnak egymásnak. Gondolom ig lehet:
Kolléga, légyszives hozd már ide azt a tömlőt ha megkérhetlek hogy el tudjuk oltani ezt az égő házat.
- ó, hogyne, rendben
- köszönőm szépen. Megnyitnád a vizet is ha megkérlek?
-persze végülis nem teher
- köszönöm szépen. De kellene még egy tömlö, hozz már egyet még légyszives.
- de hát már vittem egyet és igazából most épp mást akartam csinálni, az assziny is hivott. Majd később viszek.
- jaj elnézést, vegülis hozhatok én is ha belegondolok. Bocsánat hogy terheltelek.
Te tényleg nem vagy okos és nem véletlen vagy beosztott.....vállakozóként hamar feladnád.
vannak kritériumok ami mentén pontoz, persze mindenkinek más az ízlése így lehet eltérés a pontozás között, de ez az eltérés sosem nagy mértékű
amúgy pont az lenne a lényeg hogy többféle ízlés zsűrizzen
pl nekem ezek a kevert cuveé borok nem jönnek be, túl érzékenyek az ízlelő bimbóim és nekem ezek zagyvák, inkább egy sima egyszerű fajtabor, itt kiérezni minden hibát-hiányosságot, nem tudják a kutyulással eltüntetni mint a háziasított borokkal
de a szobok meg odavannak ezekért a keverékekért, lehet róla órákig mesélni mit miért kevertek aztán csak bólogat nagy megelégedettéggel az asztalnál mindenki
némelyik borász olyan standupot tol hogy sok hivatásos is megirigyelné 😆