Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg Csikós speedzónos videóját a kínai autószalonról... nála nagyobb öregautó és benzin buzit nem ismerek, de kint akkora sokkot kapott hájtechből, hogy teljesen átfordult.. 😄
Azt mondta, úgy érzi, temetésre jött - az ejrópai autóipar temetésére ☹️

ui: én nem szeretem Csikóst, mert minden tesztjében tök elfogult a régi szarokra, de most tök érdekeseket mondott.
Ha valakinek akad egy RT5 fejegység az nagyon kéne. 😁
Ezt meg továbbra is szépnek tartom(kezeit széttáró)
Mondjuk miért pont a tojota szalon elé állították azt nem tudom 😅 Mondjuk ott egymás mellett egy kézben van az összes szalon
Na ezzel viszont nagyon elbántak(fejét fogó)
sose tudtam egy pik-ap mire való? Az valóban állattartó telepeken lehet hasznos belső kiszolgálásra bár ennek lehet olcsóbb formája is esetleg vadászatokon ill. a vadőr a takarmányt kihordani az erdőbe. (kezeit széttáró)
De lesz belőle dízel,annak örülj!
Sajna már az új Transporter sem a régi , az új T7-es állítólag összefeküdt a Forddal , és már nem is németországban készül ,mint eddig az összes Transporter! 🤔
Remélem Józsiékat nagyívben kikerüli ! 🤔
Apropo,RC51 kollegaval mi lehet?
Epp felettük csapat át a hurrikán. 🤔
Zseni vagyok.
Honnan tudod?
HA valamikor ,később,majd,esetleg,nem most rácsapok, bizony fog.
De ami másnak fáj,az nem neked fáj.
Nem tudom,youtube videokon lattam hogy masnak faj.
Mindannyian! Csak már fáj, hogy állandóan fejnek. 😒 😁
ha tehenészetben dolgoztok nem is lesz ettől jobb vétel 😉
Nyilván rácsaptál ha tudod hogy fáj.
Igazad lehet, szinte az összes kollégám ennek a választásnak a lázában égve vitatkoznak egész nap és még én sem döntöttem. 🤔 😆
Meg mindig csak magyarázkodsz.
Racsaptam?
melósnak inkább egy hilux
egészen olcsó még újonnan is
tavasszal le voltak akciózva 11-re most 14 felé lehet
ha meg számít a kinézet akkor ezt választanám
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/ford/f_350/ford_f_350_xlt_v10-21025281#sid=7abe6175-6098-41ae-8483-8919684d398e
Nyilván csak akkor fáj ha rácsapsz,.....ha nem így lenne,akkor a feltételes mód lett volna a helyes.
A ha szót olvastad,tudod értemezni?
Ez most is nyomi, csak logót cseréltek rajta.
Másik hogy az ami, akkora szar, hogy a franciák sem merték rátenni a pina jelet, csak egy sörbontót, azért az sokat elmond. 😁
Ha melós autó kéne, akkor árban és nyúzhatóságban a Ford Ranger verhetetlen volt, de most látom hogy azok is elkezdtek buzulni és a divat irányba elvinni a műfajt. Akkor már legalább lenne tökük és a Ford F150-et, meg a Raptort hoznák ide V8-al 🤣