Nézd meg Csikós speedzónos videóját a kínai autószalonról... nála nagyobb öregautó és benzin buzit nem ismerek, de kint akkora sokkot kapott hájtechből, hogy teljesen átfordult.. 😄
Azt mondta, úgy érzi, temetésre jött - az ejrópai autóipar temetésére ☹️
ui: én nem szeretem Csikóst, mert minden tesztjében tök elfogult a régi szarokra, de most tök érdekeseket mondott.
Ezt meg továbbra is szépnek tartom(kezeit széttáró)
Mondjuk miért pont a tojota szalon elé állították azt nem tudom 😅 Mondjuk ott egymás mellett egy kézben van az összes szalon
sose tudtam egy pik-ap mire való? Az valóban állattartó telepeken lehet hasznos belső kiszolgálásra bár ennek lehet olcsóbb formája is esetleg vadászatokon ill. a vadőr a takarmányt kihordani az erdőbe. (kezeit széttáró)
Sajna már az új Transporter sem a régi , az új T7-es állítólag összefeküdt a Forddal , és már nem is németországban készül ,mint eddig az összes Transporter! 🤔
melósnak inkább egy hilux
egészen olcsó még újonnan is
tavasszal le voltak akciózva 11-re most 14 felé lehet
ha meg számít a kinézet akkor ezt választanám
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/ford/f_350/ford_f_350_xlt_v10-21025281#sid=7abe6175-6098-41ae-8483-8919684d398e
Ez most is nyomi, csak logót cseréltek rajta.
Másik hogy az ami, akkora szar, hogy a franciák sem merték rátenni a pina jelet, csak egy sörbontót, azért az sokat elmond. 😁
Ha melós autó kéne, akkor árban és nyúzhatóságban a Ford Ranger verhetetlen volt, de most látom hogy azok is elkezdtek buzulni és a divat irányba elvinni a műfajt. Akkor már legalább lenne tökük és a Ford F150-et, meg a Raptort hoznák ide V8-al 🤣
Azt mondta, úgy érzi, temetésre jött - az ejrópai autóipar temetésére ☹️
ui: én nem szeretem Csikóst, mert minden tesztjében tök elfogult a régi szarokra, de most tök érdekeseket mondott.