Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,persze,öledbe hullott......
Kérte a fene,az jár ha csak utalással fizetnek.
Ja,mert a simulekony es beolvado szemelyiseged annyira eros hogy kiverted a fonoksegtol a szamlavezetesi dij 2-3e forintjat is.😃
Olyan vagy mint az egyig regi alkalmazottam.
Az is beteve tudta a teljes munkajogot,de o volt az elso aki lelepett amikor lejart az ido.
Addig baszkodott a penzen,a juttatasokon,iskolazasi segely,munkaruha,cipo,fizetesemeles,meg ez a hosszu tavon megtartasa a munkaerejenek,hogy aszondtam egy ilyen kene tobb fizetes beszelgetes utan hogy jo,menj.
Amikor utoljara hallottam rola betonuzemben javitotta az ontesi hibakat fandli vakolattal es vakolokanallal.
Az a helyzet hogy semmivel nem vagy különb mint a kéribarom.......én hol használok ilyen jelzőket rád,csak mert nem értünk egyet?
Ja,én nem is azt írom hogy több pénz több tehetség,én fordítva mondom,és itt a nagy különbség.A tehetséget kell megfizetni,vagyis aki jól dolgozik annak bizony fizetni kell,feltéve ha meg is akarod tartani hosszú távon.Tévedsz ha azt hiszed hogy fontoskodok,látod ebből látszik hogy egy fórum kurvára nem ad valós képet,én megcsinálom a dolgomat csendben,nem pofázok nem kávézgatok,törekszem a munka mielőbbi elvégzésére.
😆
Höhö .... 😄
Nem sikerült még időt szakítanom rá. De bízom a kínai piacban 😉
Valami érintkezési probléma. Youtube-on volt egy videó ByFerkótól, ő forrasztott valamit a tápban. Én nem érzek magamban tehetséget az IQ-m hiánya miatt, hogy forrasztgassak, ezért Zolinak hála, új kerül bele. 🤣
😄
Mukodik? 😄
Mert a régi táppal mi lett?
Szia! Megérkezett, és tökéletes. 👍️Köszönöm mégegyszer! ✌️
Akkor gondolom sajnálod, hogy sem orvos, se tanár nem lettél. 🤣
Most van időm gyökerekkel foglalkozni. Képzés van.
Ennél te nagyon beragadtál. Pedig már ezerszer bebizonyosodott több pénz nem jelent több tehetséget.hajlandó vagyok de egyrészt azt ki is kell termelni, bár te azt se tudod ez mit jelent másrészt meg foglamad nincs mennyit fizetek😀 harmadszor meg nehogymá tényleg az alkalmazott azért hogy dolgozzon udvarolni kelljen neki. Mondjuk téged az első napon kibasználak mert kurva sokat fontoskodsz és megkérdőjelezed a döntéseimet.
Jó, hát kivételek mindig vannak mindenben. És még akkor Ez EQ említésre sem került.
Látod, nekem bmw-n van, és mindig indexelek... mégis az a közvélekedés, hogy a bmw-sek nem indexelnek 😁
Egyébként meg de. statisztikailag akinek magasabb a végzettsége, annak általában magasabb az iq-ja is.
Ez így van, jó példa a 2 nappal ezelőtti komment a cikk alatt, tanárok... 🤣 Tudnák erről a témáról mit mesélni.
Na jo de tűzoltóbol vannak a tűzoltok,es a blődi......az mas kávéház.
Nem ismerek sokat,de olyat mibt blődi egyet se,kuriozum.😆
nekem ezek ugranak be a régibrendszerből
katona: alkesz
rendőr: hülye
vasutas: munkakerülő
postás: megdug mindenkit
tűzoltóról nincs semmi "panel"
Azt nem tudom hogy az-e,az előző igazgató ilyen volt,de ő pl katona volt hozta magával a baromságát.A mostani pedig vonulós tűzoltó volt,neki kollégák vagyunk.Pontosan tudja hogy így sokkal jobban működik a dolog.
Persze hogy a tűzoltó szó hallatán nem az ugrik be hogy kultúrember,de az nem egyenesen arányos azzal hogy valóban nem az.Egyikre sincs ráírva az érdeklődési köre.
Azért mert valakinek magasabb az iskolai végzettsége, nem biztos, hogy intelligensebb, mint egy magamfajta. 😉 De ugye a közvélekedés az nagy szó 🤣
A tiétek nyilvánvalóan egy kivételes hely 😄