Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Aztán ha mégse csinálja akkor nyilván bocsánatot kérve meg kell csinálni helyette......"
Ez hogy ???? Valamiért fizetik ............ ha nem csinálja akkor nem is alkalmazom
Én se arról beszélek hogy nyájaskodni kell de biztos meg van a mondja emberi beszédnek
És a sokat idézet pinki szövegből (ami mint kiderült egy konkrét embertől szól ) De amikor én úgy értelmeztem hogy álltaláláságba beszél . Igen csak úgy lehetett értelmezni hogy alkalmazottak agyhalottak és vezényszóra végezzenek egy egy behatárolt munkát , És ne is akarjon bajlordi gondolkodással ami élből egy alkalmazottnak lehetetlen 😂
😅
Normális alkalmazottat elég megkérni,ha nincs normális alkalmazott akkor a főnök csinál valamit rosszúl.Tudod?
-légyszíves ezt és ezt csináljátok meg
-Oké főnök,délre meglesz.
-köszönöm.
mamlasz nem vagy te azért akkora borszakértő,mint ahogy itt hirdeted magad 😅
Azért mert találkoztál valami faszival aki bort árul, meg néhány drága étterembe szép pohárba szép üvegből öntöttek valamit
attól még nem lettél szakértő(fetrengős)
Bár szerény véleményem szerint teljességgel felesleges egy fogyasztónak érteni a borhoz(kezeit széttáró) Azt kell inni amelyik ízlik nem azt amit más jónak mond(kezeit széttáró)
hát inkább ezek találják ki akik nem csak fényképről láttak motort hanem talán ültek is már rajta.(kezeit széttáró) Mennyivel volna jobb ha a nyugdíj előtt álló palibácsi aki utoljára komár mopeden ült a 60-as években az,hozná meg a szabályokat?
De közel sem ittad az összeset.
ha tudnád,hogy pont ugyan ezt iszod te is csak más palackból meg egy halom körítéssel mellé 😂
ki a holdkóros faxomat érdekli a zsűri mint szeret? Lehet amit ők díjnyertesnek pontoznak azt köpném kifelé mert nekem nem ízlik(kezeit széttáró) Egyébként egy jó viszkis kólát sokkal szívesebben megiszok mint bármilyen díjnyertes bort 😅
Nagyon viccesek vagytok. Aztán ha mégse csinálja akkor nyilván bocsánatot kérve meg kell csinálni helyette......
Nem parancsol, de adott esetben utasít, illetve elvár........nem hobbiból csinálja senki amit csinál. Ha tőlem a megrendelő, adott esetben a fővállalkozó elvárja hogy az utasitásai szerint járjak el akkor nekem minden bizonnyal lazaság látszatát keltve ha van kedve csinálja ha nincs ugyis jó módon kell kikönyörögnöm hogy tegye a dolgát ugy ahogy kérik. Vicces....
Egy pálinka most nekem is jól jönne, fáj a torkom.
én még sose éreztem egy borban azokat a jellegzetes gyümölcsízeket amiket magyaráznak 😅
Mind hasba akar akasztani csak. Ilyen mamlasz féléket meg lehet. Számomra néhány fajta bor létezik csak van fehér vörös és rozé, ezen belül száraz félédes édes. Van muskotály meg rizling oszt csá. Aki ettől többet mond az át van verve 😅 Én az édes borokat úgy ahogy el tudom kortyolgatni ha lehet választanom leginkább a muskotály amit megiszok bár szerintem annak lehet a legkevesebb köze a borhoz talán azért is tudom meginni 😅
Sört árul az a szepszis a kocsmájában vagy ki a fene?
megiszok egy évben vagy 2 liter bort azt is többnyire egerben 😅 Na ott is pont ugyanazok a pancsolt borok vannak mint amit te iszol és elhitetik, veled,hogy az jó(fetrengős) Rendes ember sört iszik meg pálinkát(kezeit széttáró)
Hát pedig kábé ez a nyugati munkáltatói - munkavállalói modell... anno a szocializmusban ezt akartuk, hát most itt van 😁
Nem hinnéd el, mennyi fajtát kóstoltam már... kb. 20 éve szórakozom ezzel.
Tényleg egy emberre volt, nem általános, neki szólt. :)))

Nekem sem. De valaki ilyen.... Egyébiránt jó főnök vagyok, szeretnek, kicsit hangulatfüggő, ez nem tagadás. De így én sem viselkedtem és viselkednék alkalmazottal. Ez "ő". Köszönöm, hogy megértettél, és nem bántottál.
Bizony magamra ismerek én is voltam alkalmazott ennyi
De nem vetem magamra 10+ éve nem vagyok alkalmazott
De volt alkalmazottam És a sokat idézet szöveg alapján soha nem jutott eszembe így tekinteni rá
Szöveg környezet nem árulkodott egy konkrét személyről ............hanem olyan általánosítsanak tűnt (ez akkor meg az én hibám ) bocsi
🤣

Sajnos nem értetted, de mindegy is. Nem lényeges.

Van ostor, latex, stb. 🤣
Ne viccel nem vagyunk cég tulajdon meg állatok
Ember a főnök is én is meg a harmadik is
Ismerteti mi a napi vagy heti tehendő ha nem világos valami kérdez az alkalmazott aztán mindenki megy a dolgára és végzi képesének megfelelően .
Hát komoly lehet piknél alakalmázót lenni 😂 😂 ha vissza mennék pár 100 évet még meg is korbácsolna szelepállítás közbe 😂 😂
Miért veszel magadra valamit, ami nem rád vonatkozik? Jelen esetben veled van probléma, hogy magadra ismersz vmiben, és úgy gondolod téged személyesen bántott más. Akire gondoltam, ott valóban így van, az is amit írsz, ennyit érdemel. Mindennek van oka. Minek veszed magadra? 😀 Semmi köze hozzád. 🙂 EZ AZ a nárcista alkalmazottja :))))
Egy normális főnök nem parancsol,még csak nem is utasít,hanem kér,olyan szavakat használva hogy légyszíves és köszönöm.
Én is voltam alkalmazott r-go akkor ha ilyet olvas az ember hogy ......
"Egy alkalmazott csak mindig parancsokat kap, de sokszor nem tudja a valódi okát, vagy lát át bizonyos dolgokat. Ez a feladata, bevégezni, úgy cselekedni, amit mondanak neki." .......... akkor végül is magammal is foglalkozok 😉
És ez a duma egy beképzelt ön felmagasztaló ótvar szöveg ha tetszik ha nem
Igen- igen, van benne valami, nem túl rég a világ legnagyobb nárcistájával volt jó sok dolgom, sokáig, és mint tudjuk, nárcista nárcistát szül.... Amikor hátba szúrja... de én legalább tudok róla, ma már sajnos népbetegség amúgy.

Szóval igaz, van benne vmi. 🙂
Igen,ezen én is megakadtam"parancs",ez teljesen el van szállva.
Amugy csak rácsodálkoztam csodálatos narcisztikus személyiségedre 😂 😂