Nincs jóidö arra mostanság. Kedden jöttünk haza akkor is vacak volt az idő. A hétfő jó volt cserébe. Azt gondolom a holnapi jobb lesz, legalábbis akkor azt néztük.
ráférne már az itteni népségre túl el vannak kényelmesedve(kezeit széttáró) Mindenki heti 3 napot akar dolgozni 4 órában millás fizetésekért(gondolkodós) Majd legalább megtanulják a módit 😅
Te sem fox otthon buhogni 3-4 napokat ám(ujjával nemet mutató) heti 5 nap 14 óra szolgálat a maradék kettő pedig készenlét ami azt jelenti bármikor behívhatnak tehát nem hagyhatod el a házad se 😅
hát én valamikor olyat hallottam aki akár itt magyarországon egy albérletben él és dolgozik az beletartozik a világ első 10% jóléti társadalmába(kezeit széttáró)
Akkor te sem olvastál figyelmesen... generáció...
Ha már itt van 30 éve, itt alapított családot, akkor már nem megy vissza, lehet, 60 évesen nem akar újra kezdeni mindent - megint...
De ezt nem én mondom, ő mondta.
Tehát elköltözik,hátrahagyva a rokonokat,egy jobb élet reményében,majd időközben a saját hazájában jobbak az életkörülmények, ráadásul ott van a család,de ő azért itt marad.Ezt ugye te sem hiszed?
Lehet a fene tudja soha nem jártam kínában én is csak olvasgatok össze-vissza, csak jó pár évig mondjuk úgy 20 éven keresztül dolgoztam különböző melókat kínaiaknak, araboknak, koreiaknak és ugyan nyilván csak felszines, de valamiféle tapasztalatom van.
Hát oda már szerintem nem térnénk vissza...
Viszont az a nyugat sincs már, amire mi 80-ban vágytunk. Van helyette eszetlen balliberalizmus, willkomenkultur meg woke.
Kötelező? Néhol nem. Elvárt? Mindenütt.
Vasarnap legibazis es onnan haza.
Te sem fox otthon buhogni 3-4 napokat ám(ujjával nemet mutató) heti 5 nap 14 óra szolgálat a maradék kettő pedig készenlét ami azt jelenti bármikor behívhatnak tehát nem hagyhatod el a házad se 😅
Init meg böri helyett ha vétene valamit egy ilyen melóhelyre küldeném 😅
élnek az emberek.
Ha már itt van 30 éve, itt alapított családot, akkor már nem megy vissza, lehet, 60 évesen nem akar újra kezdeni mindent - megint...
De ezt nem én mondom, ő mondta.
Viszont az a nyugat sincs már, amire mi 80-ban vágytunk. Van helyette eszetlen balliberalizmus, willkomenkultur meg woke.
Blédnek: hát azt én honnan a faxomból tudjam? 😁 valszeg neki már itt volt az élete...