Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért na... a bárkit megkérdezel az általam felsorolt testületekről, senkinek nem a kultúrember fogalom fog beugrani elsőre 😁 orvosi, tanári körökről inkább.
Látszik nem láttál még tűzoltóságot működni,ott minden van csak merevség nincs.," és az alá-fölé rendelt viszony meghatározza az egymás közti modort is... "
Na ez sem jellemző,ez is csak olyanoknál van akiknek meggyőződésük hogy utasítani kell hogy megmutassa ő a főnök.Nálunk pl most egy ilyen személy sincs.
Akkoriban még nem buzinak hívták, hanem sómennek 😁 még a metált jáccók is ezüst cicanaciban nyomták 😅
Hát....az sem túl éles elme aki egy foglalkozás alapján tesz ilyen kijelentést.Mert hát akkor ki az,melyik az a foglalkozás ahol csupa kultúr ember van?
Ne vetitsd ezt egyénre, de parancsuralmi rendszerben általában merevek az emberek, és az alá-fölé rendelt viszony meghatározza az egymás közti modort is... erre a civil csak azt mondja: bunkók 😁
... mivel ezt a viselkedési formát nem tartják meg csak a munkahelynek.
Szoci beidegződés, anno megvetés övezte azt aki felöltötte valamelyik szerv gúnyáját, de pont a tűzoltók kivételek voltak, nekik volt respektjük, de az alapvélekedés apáról fiúra öröklődik pedig már nem sok alapja van, a katonaság is már élhető fizut ad és olyan mint egy átlag melóhely.
ugye régen nem öltözött senki sem buzisan magyarországon 😂
nekem ez újdonság mert sosem kedveltem az ilyen zenéket
Mielőtt azt feltételeznéd, hogy besértődtem, jelezném, hogy egyátalán nem! ✌️
Nem azt kell nézni, hogy mit mondott, hanem azt, hogy ki mondta! 🤘
A " közvélekedésnek" mi problémája van a tűzoltókkal? A többire igazán nem vagyok kíváncsi. De nem szoktam tapasztalni, hogy kulturáltnak tartanának az emberek. De mindenki véleményére kíváncsi vagyok, a tiedre is. Gondolom a "közvélekedés"-ből vontad le ezta megállapítást?! 😂
Katonaság, rendőrség, tűzoltóság, igen ez mind a kultúr emberekről híres 😁
... és ezt nem én mondom, mielőtt besértődnél, hanem ez a közvélekedés
Így van,ha nem tetszik a fizetés,el lehet menni Ezért van hogy a normális el is megy,és marad az akit utasítani kell mert olyan ostoba. Valószínű te az utobbival találkozol mert nem vagy hajlandó megfizetni a normális munkaerőt,pedig hosszútávon megéri.
Mi az hogy mégis?Azt vettem ami előbb jött.
Jol birod........ 🤣
Megis megvetted a passatot.........tudom jo uzlet volt,az meg hat te mondod.....
Igy van. Itt mindig más a feladat jellege is és a megoldások lehetősége is, illetve többnyire mi is alárendeltségi viszonyban vagyunk ahol a fövállalkozó elég szögletes és az ő szabályrendszerikhez is kell alkalmazkodni. Aztán vannak olyan feladatok ahol félreértés mentesen tömören egyértelműen kell kommunikálni, ha nem az van akkor ott felfüggesztésre kerül a munkavégzés. Szóval összetettebb a dolog mint pl egy bolti alkalmazott esetében.
Igen,pont én mondom,igen,én parancs uralmi rendszerben dolgozok,de még itt is elhangzik hogy légyszíves és köszönöm,ezek alapvető dolgok egy kultúr embernél.Még egyszer leírom,egy normális embert,nem kell utasítani,mert utasítás nélkül is el fogja végezni a feladatát.De valószínűleg te olyan közegbe mozogsz ahol ez nem így van.
Pont most vagyok és vizsgázok adott tevékenységből. Itt utasitások hangzanak el. Nem fizetés meg ilyen baromságok. Ha nem tetszik a fizetés nem.kell odamenni.
Az elmult 30 évben rengeteg helyen megfordultam munkavégzéssel kapcsolatosan. Minden munkahelynek meg van a maga szabályrendszere. Azt látom és tapasztalom hohy az ilyen önérzetes kretének kb 2-3 napig birják aztán vagy elmennek maguktól vagy elküldik őket.
Ráadásul pont te okoskodsz megint olyan faszságról amiben semmilyen tapasztalatid nincs, másrészt meg olyan a munkahelyed ahol függési viszonyban vagytok, alárendelt felérendelt a szolgálati kapcsolat.
Persze,persze.....teljesen jó lett volna egy superb is.Tágas,elég jól fel vannak extrázva,a motor ugyanaz mint a passatba.
Jó reggelt 🙂
Persze,persze......
Mert ez jött jó vételként.Superb sem volt kizárva.Ha az jött volna akkor az lenne.
De spec a passatot miert?ha ugyanaz mint a skoda?
A fordot kellett volna.
Nem,az alhambrát.Ez nem jött be. 🤣
Mivel mind ugyanaz mint a bock bor a peny-ben meg a bort árusíto boltban hulye lennel a dragabb sharant venni a ford helyett nem?
Ja te a sharant vetted mert sznob vagy.