Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha magaddal foglalkozol, magadhoz képest máris jobb leszel. 🙃
Mihez képest ? 😁
Úgy látom te is elég mélyen vagy épp 🧐
Te nem tutul beképzelt a fórum csajod ???????????? 😂 😂 😂
"Egy alkalmazott csak mindig parancsokat kap, de sokszor nem tudja a valódi okát, vagy lát át bizonyos dolgokat. Ez a feladata, bevégezni, úgy cselekedni, amit mondanak neki. "
"Én is hasonlóan vagyok, nem kell mindenki motorját megszerelnem, mindenki után dolgoznom. Én márkát képviselek itthon, bár sokan azt sem tudják, mi az, és megvannak rekedve a kis saját világukban, saját szintjükön."
"A pénz sajnos olyan embereket is sz*rrá varázsol, akik lehet alapvetően jó emberek lennének, de az érdek számukra az első, hogy élősködjenek, használjanak ki másokat, hazugokká, és tetűvé válnak inkább. Barátokat , családtagokat hordanak le a hátuk mögött, majd egy asztalhoz ülnek. És vannak, akiknek lelke 5 Ft-ot sem ér. "
Micsoda lelki mélységek 😂 😂 😂
De honnan tudod melyik a legjobb ha csak a töredékét kóstoltad?
Te hülye,ez olyan hasonlat mintha egy borászaton belül hasonlítanál egy vörös és fehér bort.Egy cég,de mégis az egyik fehér a másik vörös.Mindemellett pl ott van sharan alhambra galaxy trió,ott mind ugyanaz,pedig az egyik ford mégis a sharan volt a legdrágább.
Áááá, 9 puttonyos 18 éves ómeggy legalábbis ezt mondta Bözse nénje a közösi tanyáján amikor vödörből kimérte a 2 literes kőbányais palackba, de azt mi vittük! 🤓
Focisták?Vagy villanyautósok? 🤣
Te ugy gondolod ugyazt kapod skodában,vw-ben és audiban?Pedig ugyanaz a cég.
Faxt, egyszer hoztam fel példának, gondolván, hogy annak már talán hallottátok a nevét... mert a Kalót, Szepsyt, Átsot biztos nem.
Ne aggódj,nemrég a Bock-al menőzött,aztán arról is kiderült hogy van 850ért a pennybe.
Szívesen iszom nyáron, könnyű, de azokból max. 1-2 éveseket szabad, utána leromlik gyorsan.
Pontosan azok akiket én említek.
Nem is lehet ezzel kezdeni, ide évek alatt kell eljutni, mikor már a többit végig kóstoltad. Sosem a legjobbal kezdünk, első motornak se 1000RR-t vesz az ember - legalábbis amelyiknek van esze 😃
Ha édes kell, vegyél Grand Tokajt, az nagyon jó az áráért. https://wineloverswebshop.hu/b...
Szamorodnikat, vagy késői szüreteket, ne aszút.
Foleg pipi...
almabor...?
Blődi és az évek.........ehhh....🤣..
itt már nem érdekes mindenki jól tud motorozni, a roséról mi a véleményed?
...valahogy de biztos voltam benne, hogy ezt is ki tudod forgatni 🤣 Azért így szóban csak eljutottál az "otthon jobbat csinál"-tól a 150 éves borászatig 🤣
Ha csak beleolvastál volna a linkbe, amit neked címeztem, látnád, hogy az öreg egész életében ezt csinálta.
Na ezekből ha csak meg nem hív rá valaki nem fogok inni. 😆
Megiszom az édeset és a szárazat is épp most egy kis édeset ittunk igaz olcsót. 🙃
Webshop, pár kettyintés..
https://wineloverswebshop.hu/b...
de a legtöbb városban van borbolt. Nem a teszkóban kell keresni 😀
Nem, ha pl. nem szereted az édes bort, adhatnak neked akármilyen rangosat, az se fog tecceni.
De ha olyat fajtát adnak, amit szerecc, ott számít, hogy milyen a megítélése, mert az neked is jobban fog ízleni, mint a többi.
Ha sörös vagy, ott is tesztelnek - és ott is van "legjobb" - legalábbis azok közül, amit épp néznek.
https://magyarnemzet.hu/repeta...
Na, én pl. sörben nem tudok különbséget tenni... ott számomra csak két féle van: az olcsó ihatatlan szar, meg a többi. Nem vagyok sörös
Az otthon borászkodó ember,mifelénk azt jelenti hogy 100-150éve csinálják és apáról fiúra száll.15-20 év?Az neked a nagy borász?
Most már én is megkóstolnám, de gondolom nem árulják sehol legfeljebb a pinyójukban. 😁