Helló, nem látok enduro vagy hard enduro kategoriát a videó feltöltésnél. A Túraenduró az nem endúró, az Dual Sport. Az endúrókrossz és krossz szintén nem endúró hanem MX. A super enduro sem enduro de az sincs. A többi is ADV kategória. Lehet én nem látok rendesen. Tudom kicsi ország ez és endúró trail csak valahol messze létezik, hard enduró sem igazán van 500 km-es körzetben BP környékén. De kéne egy enduro kategória vagy hard enduro, esetleg extreme enduro ha valaki volt Erzberg-en.
utálok telefonálni előbb belehugyozom a hóba a mondanivalóm mint elmakogom a telefonba, szóval csak villanyos levéllel vagyok hajlandó kommunikálni
aztán egyik se akart, pedig kértem pár árajánlatot, ilyen 500+ ezres nagyságban alkatrészekről, de le sem szart egyik sem
hát akkor rohadjon rátok a cucc, aki volt a kovácsnál megvettem ami nem jön a sárgáktól
ráadásul olcsóbb is
pl nekem a 2 gyári hűtőcső 7500+7500+3500 posta, ez itthon 12000+12000+2000a posta
igaz 3 hét volt amire ideért de spóroltam kb 10 liter gázolajat.....
Ócsán van a legjobb hunyadi bontó és újalkatrész bolt. 🙂 Amúgy azért nem vettünk sangyong tivolit újonnan mert tartottam attól amit írsz és a fórumaikon is írtak, hogy ha megtört a kocsi hónapokat kell várni mindenre.
Azok nem a tömeg, kevesek vesznek új járművet csak pár tízezret és annak is a nagyobb része flottás, valahogy a melóhelyi parkolóban 20 év a kocsik átlagéletkora, egy 10 éves már kirívóan új és biztos lop a tulaja. 😁
ad a kínai x év garit akkor kell gyári szerviz
általában ez a fő kifogás a kínai kocsiknál
pl nekem hyundai van és pár alkatrész lehetetlen itthon beszerezni, pl motortartó bak a nálunk sehol nincs, vízcsövet is a sárgáktól vettem
egy új gyártású még kevésbé elterjedt típusnál az jelentős visszatartó erő hogy hetekig kell várni alkatrészekre
Láttátok már? jön a kínai porsche tycan kétszeres teljesítménnyel és fél áron 😁 szóval úgy tűnik, a porschénak is vége ☹️ https://haszon.hu/megkeresni/a...
Egy szélső jobbnak besorolt párt (mondjuk a libsik szerint mind az, ami jobb oldali) az max 10-15 százalékot érhet el, legalábbis 90 óta nem volt képes többre
Igen. Ahogy Jobbik is. Pedig abban volt potenciál amíg nem lett belőle Balik (vagy balek). Mihazánk meg komolytalan. Legalább rendes szélső jobboldali lenne, nem ilyen konteós hőbörgők gyülekezete, akkor szavaznék rájuk 😆
Mire ideérnek itt is lesz porsés áruk 💰️