Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sena SF-1 vagy SF-2?
Mond meg az Ininek hogy legalább úgy írjon rólam hogy én reagálhassak arra,mert ez így nettó patkányság.Mert nem,nincs igaza,ha két kritérium közül legalább az egyik teljesülne,már oké lehetne a dolog.De amíg 500km-re fél órát kell várnom,az nekem nem oké.
hagy már a picsába mert nem tudja felfogni a dolgot
ha neked mesél egy buzi hogy milyen jó dolog faszt szopkodni akkor te sem gogsz vele azonosulni mert a kódolásod nem tudja befogadni
ő így van a villanyos verdával
ha 1 perc alatt fel lehetne tölteni 3 évre előre akkor is kitalálna valamit ami miatt neki nem jó
Baszki,még hányszor írjam le.Mikir azt írom hogy 1000km hatótáv,az nem csak azt jelenti hogy én két naponta 1000km-t akarok menni,hanem azt is hogy egyszer megtankolom és 1000km-ig nekem ezzel nem kell foglalkoznom,és nem,nem akarom naponta otthon dugdosni,ennyi erővel lehetne otthon saját üzemanyag töltőm is,vennék évente egy 1m3 gázolajat aztán otthon tankolnék.De nem,én otthon nem akarok ilyesmivel foglalkozni.
Mert te hova járkálsz annyit? évente egyszer görögbe? Azon kívül?
Ezek szerint mégis elfogadtad, mert nullával nőtt az egyenleged 😁
csak nekem volt természetes hogy az egyik csávó torkát kell elvágni???
Tehát akkor pont ugyanaz a véleményed mint nekem.Másnak jó,de neked nem.Mert hát pont ezt pofázom én is,az én igényeimnek nem felel meg,jelenleg,egyik sem.
a matek még mindig nem megy
szóval ha nekem lenne egy 30 millás kocsim és becserélném egy 20 millás teslára akkro nemhogy ingyen van a tesla hanem kapok mellé 10 millát
szóval igazán megérte cserélni 😂
Ehh,a nemet torolte a cuccot,valasz nelkul.
Nem szeretem a dojcsokat.
az a kategória rohadt drága amit én használok és annak valóban kicsi a hatótávja az én szükségletemnek kb. a 3/4 részét elégítené ki.
Az nem éri meg így nem veszem meg(kezeit széttáró) A kis dákó 4,5 misiért viszont amire vettük megérte(kezeit széttáró)
Viszont nekem fogadnom kell.
Ahhoz nem kell feltétlenül szám
Annak a számat se tudod.
Te miért nem elektromossal jársz ha annyira fasza?
Tehát 9hónap alatt +30perc töltés idegenbe.
Mert Revoluton küldtem.
A bibi ott van hogy nem adtam meg szamlaszamot,valaki masnak kuldted.
Akkor próbáld meg szír és hagyományos kínai nyelven, hátha azt érti.
Dede, nézd meg a számládat, pont nulla forinttal lett több!
Az nem jó, mert akkor az 5.-en tudják lopni az áramot.
50méterest kell venni egyből, az elér a parkoló túloldalába is. És csak 1.5mm2-es dróttal vegyed, mert a 2.5-ös az túl nehéz és drága.
Aztán ha a végén csak 180V lesz akkor szidd a szolgáltatót, hogy alacsony a feszültség 🤣
Ez igaz.
Remelem vitya kilep az ejubol es gyühet a seagull 3 millaert. 🤣
Persze jüanban.
30 hónapos az autó 30 ezer km van benne idén eddig 2 * töltöttünk bele 1000-1500 ft-ért azt is csak a nej megnyugtatására, mert még maradt is volna 2% mire hazaértünk a tankolást leszámítva. Ezek viszont negyed órák. Kb. ennyit töltöttünk éves szinten azt hiszem ez elhanyagolható a megtett 30 ezer km-er függvényében ez csak kerekítési hiba.(kezeit széttáró)
🤣
Jó, azért ezt nem kell túlmagyarázni.
Tankolni gyorsabb, ez tény.
Persze lehet hogy nem 5 perc. A csillagok szerencsés együttállásánál, lehet még le is lehet ebből faragni, de fogadjuk el annyinak.
Villanyautóval 30perc a töltési idő és nem 1000km-enként (sőt 2000km-et is elmegy egy Passat egy tankkal, és csak 2 perc betölteni a 80literes túratankot) hanem 200km-enként.
Ráadásul a villanyautó lassú is. Mindig a kamionok mögött kell mennem.
És ocsmány is mindegyik.
Nem berreg és elveszett a váltási, kuplungolási élmény.

Senki ne vegyen. Fos az összes. Ja és az akkut 2 évente cserélni kell, meg ki is gyulladnak. Múlt héten nekem is kigyulladt a Tesla (de már jól van)

Szóval ne ajánlgassátok a sok buzinak a villanyautót, mert addig van nekünk jó világ amíg csak kevesen vagyunk 🤣