Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motor nekem nem azért van hogy elvigyen A-ból B-be,egyébként kétlem hogy egy mz ugyanoda elvinne,illetve de,sok szerencsével.Ettől függetlenül se nike cipőm se iphon se galaxy 24.és ha valami beválik akkor nem megyek másik márkára.
Nem, elkerülni próbáltalak, épphogy sikerült. 🙄
Hülyeséget beszéltek megint... a nike cipőt is megveszitek meg az iphonet meg a galaxy 24-et... igen, a márkáert fizetnek az emberek és ezt nem én találtam ki
Amúgy meg egy használt mz is ugyanoda elvisz, akkor mi a fasznak vesztek hondát?
Ott tévedsz, hogy én nem "fordultam át" hanem már 5 éve is agyaltam rajta, de akkor drága volt, és kevesebbet tudott menni sokkal. A mostani 500+ km nekem már elég.
20% ? Szerintem sokba fog még ez kerülni , nem csak az elektromos autó vásárlóknak ! Betemetjük magunkat az akkugyárakkal , közbe meg zöldkártyát , készítenek , útközben füstöt mérnek , stb !
Akkor te próbáltál elbaszni a körforgalomban? 😅
Hát most olyan 20% az elektromos hajtás felára. Felsőbb kategórában már eltűnt.
Annyi hogy az olcsó kisautó kategóriában nincs nagy kínálat, az is túlárazva. Azt most kezdik pedzegetni.

A RAV4 PHEV meg annyiba kerül hogy azért már egész jó villanyautókat is adnak.
Időjaras milyen?
Pénteken láttalak Gyálnál.
Szándékosan rosszul közelíted meg a problémát. Ne a TE elgondolásodat, vágyaidat, irigységedet, kivagyiságodat vetítsd ki, hanem nézd meg, hogy Magyarországon miből volt a legtöbb adásvétel. Na, azoknak az árait nézd meg és hasonlítsd össze.
És szembesülj.
ehhez nem értek, az elmúlt 15+ évben nem követem a technikát, úgy se lesz rá pénzem sosem
amit vennék az inkább egy töthető hibrid ami tud 50+ km távot télen is enyivel teljesen jól el tudna mászkálni az ember a környékben, lehetne tölteni itthon kb ingyen tavasztól őszig aztán nem halna ki még az ócskább blokk sem a sok hideg üzemtől
pl rav4 plugin teljesen megfelelne, bár nekem kissé modern a kinézete de jó eséllyel meg tudnám szokni pár hónap alatt
avval még a csatornapart is megtámadható lenne szárazabb időben

bár ennek a mostami gyösznek nincs párja a simax mintás gumikkal az eleját se kell bekapcsolni a tengelyig érő sárban egyes emelt alapjáraton kimegy a világból
most már látom hogy az eredeti tervet kellett volna követni és a napelem helyett 4x4 terepjárót venni
most a napelem is kb fele lenne és a terepjáró is "jobb" lennemert vírus után egy toyotát is lehetett volna kapni a mostani hyundai árán
na de utólag mindig okos az ember......
Szegény pipi,ő meg 4,5ért vett autót.
Azok állnak meg alatta amik a "ne vedd meg" motorral vannak és a kutyának sem kell, ezért leárazták.
Ami vehető az 10től indul.
Annak úgy kell.
De hát meg kell venni,mert hát a szomszéd.........
Kb. Igen, mert minden gyarto egy halom felelsleges extrat megvetet veled csomagban. Tudom, hogy nem feltetlenul az en igenyem a minta, de ABS, szervo, zene, klima, kozponti zar, ami ha a megvan pluszban egy Trabihoz kepest, akkor egy jarmu EREDETi funkciojanak 99%-a mar kenyelmesen hasznalhato. Az USB aljzatot vegyuk alapnak, meg a csomagtr vilagitast, de amikor pl. A Yarisnal extrakent van felsorolva es nyilvan nem ingyen, hogy aGT logo ott a muszerfalon, akkor az az autonak az ara hanem is lopas, de mindenkeppen a szerencsetlen faszkalapok lehuzasa.
Mivel a villanyautozasra valtas mindenkinek elrhtonek kene hogy legyen, ezert nezzuk csak siman a most is elerheto, szukseges minimummal rendelkezo autokat is, Kia Stonic kozepes felszereltseg 7,7 misi, Dacia jogger, Skoda Fabia 7,5 -8,5, Toyota Yaris 8,7 millio.
Megint az otthon toltes...

Tok erthetetlen, hogy amikor ujra kell gondolni az egesz vilag kozlekedest, akkor NEM az a szempont, hogy neked, meg a vilag 20-25 szazalakanek mi elerheto?
Neked nincs a tetődön napelem,igaz?Tehát ahhoz hogy ingyen töltsd azért előtte el kell locsolni 1-2millát,de inkább többet.Másrészt meg vegyed,engem nem zavar,engem az zavar hogy az emberek olyanok mint a napraforgó,hirtelen átfordulnak,majd ők is kezdik a térítést,mint te is.Jössz itt a dumával hogy hány nap van mikor többet megyek 350nél,teljesen mindegy,ha csak évente egy lenne is több lenne mint amit én akarok,de ennél azért lényegesen több.
azért a corolla meg az astra csomó kivitele megáll 10 körül vagy alatta
nehéz ezeket összehasonlítani
egyrészt az extrák nem feltétlen ugyanazok másrészt meg nem biztos hogy kell az az extra ami benne van
szóval lehez hogy van olyan aki ugyanúgy használna egy fapad corollát 9 ért mint egy full extrás bidét 14 ért aztán kidobott 5 millát a semmire
Abbol főzünk ami van.Nem volt para,bicskenel volt csak egy nagyobb csuszi.De az se menthetetlen,csak izgi.
Mol-ra járunk.Hét igen,gondoltam hogy majd jön a duma hogy hazudok.Hát nem,ennyi volt az idő,és kész.
Villanyautó téma:
látom okos laci barátod is eléggé ugatja ezt, milyen megtérülésről dumál? az a baj, hogy le vagytok ragadva a 8-10 éves használt dízel autónál... mikor voltatok autószalonban utoljára? Egy új corolla 15 millió, egy új yaris 14, egy új opel asztma 13... a bidé nekem 14-be lesz, és azért teljesitmenybe, kényelembe az hol van ezekhez... meg ugye ingyen töltve otthon, nem 600 ezret beletankolva éves szinten.
Szirenaval fenyhiddal tankolni? Oooo... Hat, nem is tudom, mifele otlet ez.
:-)
Megkülönböztető jelzés ment, vagy ez a tűzoltóság saját kútja? másképp nehezen tudom elképzelni hogy te beállsz egy teherautóval, leszeded a tank sapkát, tankolsz 40 litert, bemész, diktálsz fizetsz és ez belefér három percbe... ha lódítasz össze-vissza, úgy nehéz vitatkozni 😁
Mindig ketton all a vasar. Egy nem kozvetlen szomszeddal nehez baszakodni.