A tesla-val láttalak és nem kérdőjelet tettem a végére, láttalak oszt jónapot, könnyű felismerni, fehér tesla, váll valamivel az ablakvonal fölé ér és a tetőbe még nem ér bele a fejed meg különben is a szüleid is ismertem, apád valamivel magasabb mint muterod nem? De, na ugye. 🧐
nálam mászhatsz én nem kérem a papírt(kezeit széttáró) Persze a pörkölt zabálás meg a sörivás szigorúan a munka elvégzése után aktuális 😅 Mert lássuk be ilyen magas mászásokhoz neked van meg a megfelelő rutinod papír nélkül is 😆
na itt az új dasztler szerintem vállalható darab. Mivel kb. retyó az egész még az is lehet kibír egy garanciális 5 évet szerintem ennyi pénzért el lehet gondolkozni rajta(kezeit széttáró) Én most álltam mellette nem keltette gagyi hatását(kezeit széttáró)
Szerinted melyik fog felmenni pipi három szintes putrijának a tetejére? 🤣
Szerintem ini a 160 kilójával nem nagyon 🤣
Neked kell majd, te úgyis antennához vagy szokva 😁
Hogyne. Megesszük a kaját, megisszuk a sört, aztán részegen okoskodunk lentről hogy ne úgy csináld. Én benne vagyok 🤣
Szigetüzemre nem kell szerződés. Azért csináljuk azt. De neked amíg van szaldó addig jobban jársz azzal. Új szerződést már nem érdemes.
Itt azért 6év lízinget ki szokták bírni a kocsik. A Dacia volt az első amit előbb kidobtak.
Ha keveset használod akkor jó, de te jobban jársz egy Toyotával
A közúti közlekedés 11-16%-al a legnagyobb kibocsájtó szektor.
Szóval igazból pont jó helyen kezdték. De a többivel is foglalkoznak, csak az nincs szem előtt, nem tudsz róla.
biztos nem lehet atomfizika egy ilyen eszköz kitelepítése hisz nálunk is tűzoltóból és rendőrből verbuválódott cég csinálta meg 😅
Viszont ebbe a témába bővebben nem ástam bele magam mert nekem már megvan. Szerződést meg nem tudok hozzá kreálni se így se úgy(kezeit széttáró) Ha minden áron magamnak akarnék csinálni ilyet akkor ini és te úgy is vendégeim lennétek egy hétvégi berúgos pörköltfőzésnek ennyi idő alatt fel is kerülnének a panelok a tetőre inverterrel együtt 😅
most én a legújabbat nézegettem egész formás darabnak tűnik(kezeit széttáró) Az, hogy mit tud vagy mit ne nem tudom. Annyit tudok, hogy én a világ legdrágább autóját is képes lennék 2 év alatt leamortizálni mind ez csak elszántság kérdése(kezeit széttáró)
én nem értek hozzá viszont én személyesen nem tapasztalom azt a kormot, füstöt amit az elődautók produkáltak(kezeit széttáró) Nem a papíron rögzített értékeket böngészgetem életembe nem olvastam ha véletlenül olvastam is volna kibocsájtási értékeket akkor sem értettem volna mi az amit olvasok 😅 Én azt tudom ez a mostani szekér ez nem kormól, nem füstől tiszta a kipufogója is egyszer amikor alámentem mert ennek alul középütt van a kidörrentője nem tapasztaltam ilyesmit. Ha a garázsba lehúzott garázskapunál járatom a motort akkor érzek valami kicsi szagot a réginél már be is fulladtam volna a garázsba 😅 Szóval tuti sokkal kevesebb a kibocsájtása az előd autókhoz képest(kezeit széttáró) Aztán üldözik ezeket a rohadt autókat(gondolkodós) Amikor az össz kibocsájtáshoz mérten akár füstös az autó akár nem a világ össz kibocsájtásának legfeljebb az 1-2 %-t teszik ki(kezeit széttáró) Szerintem meg inkább azzal a 98% kibocsájtással kellene foglalkozni. (kezeit széttáró) Bár egy olyan világban ahol a tehénfing is üldözendő egész biztos vagyok benne, hogy a jogalkotókat a környezet megóvása a legkevésbé sem érdekli 😂
Azt, hogy elfüstölsz-e évente hatszázezret, csak a leghülyébbek vagy a leggazdagabbak szarják le.. és te nem vagy gazdag 😅
( persze ha lopott gázolajjal megy a verda, az más történet, hivatásos sofőrnél ezen nem lepődünk meg)
egy ismerősnek is volt, 60 ezer se volt benne de kb mindenhol engedte az olajat
első műszakira komplett motormosás után vitte, parkolóban mindig volt alatta pár csepp olaj
nekem a 20 éves 300+ ezres nem hagy foltot maga alatt pedig taknyos kicsit itt-ott
Ha céget bízol meg akkor nincs.
De ha Ini vagy, akkor 500ezerből 10tábla 400W-os megvan, tartószerkezettel együtt.
300 egy elegendő teljesítményű invert, 500 16kWh akku, és még marad 700ezred kurvázni 😁
pedig nem magas a melléképület része elérem a csatornát a földről
a rav4 szerintem kisebb mint a duster
Szerintem ini a 160 kilójával nem nagyon 🤣
Neked kell majd, te úgyis antennához vagy szokva 😁
Szigetüzemre nem kell szerződés. Azért csináljuk azt. De neked amíg van szaldó addig jobban jársz azzal. Új szerződést már nem érdemes.
többi menne a pörkölt zabálas között is
Ha keveset használod akkor jó, de te jobban jársz egy Toyotával
Szóval igazból pont jó helyen kezdték. De a többivel is foglalkoznak, csak az nincs szem előtt, nem tudsz róla.
Viszont ebbe a témába bővebben nem ástam bele magam mert nekem már megvan. Szerződést meg nem tudok hozzá kreálni se így se úgy(kezeit széttáró) Ha minden áron magamnak akarnék csinálni ilyet akkor ini és te úgy is vendégeim lennétek egy hétvégi berúgos pörköltfőzésnek ennyi idő alatt fel is kerülnének a panelok a tetőre inverterrel együtt 😅
https://en.wikipedia.org/wiki/...
szigetest meg bárki összerak
( persze ha lopott gázolajjal megy a verda, az más történet, hivatásos sofőrnél ezen nem lepődünk meg)
első műszakira komplett motormosás után vitte, parkolóban mindig volt alatta pár csepp olaj
nekem a 20 éves 300+ ezres nem hagy foltot maga alatt pedig taknyos kicsit itt-ott
De ha Ini vagy, akkor 500ezerből 10tábla 400W-os megvan, tartószerkezettel együtt.
300 egy elegendő teljesítményű invert, 500 16kWh akku, és még marad 700ezred kurvázni 😁