Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyan az lesz mint az MZP meg a többi bohócnál. Arra vannak hogy szétforgácsolja a baloldalt. A rajongóik amúgy támogatnának semmi fideszest. Majd a maradványaik betagozódnak a többi baloldali frakció közé, akik képtelenek együttműködni és csak marakodnak a hatalmon.
Oszd meg és uralkodj. Jobban nem is csinálhatná Orbán a régi sablont.

Ez nem is zavart amíg normálisan kormányoztak. Nem az a baj, hogy lopnak, mert azt amúgy is mindig, minden kormány csinálja, nincs mit tenni ellene, mert a távcsöves puskára nem kaptam meg az engedélyt valamiért, de már kicsit el vannak szállva és nem is csinálják jól az utóbbi időben. Egyedül a migráncsok és a buziktól való félelem tartja őket hatalomban, mert a magyar lakosság akkora náci, hogy nem akar áttérni az iszlám hitre, miközben a gyerekét ellenkező neműre műtik.
Évek óta ez megy a baloldalon. Nem vagyok benne biztos hogy nem valóban ennyire idióták.
Egyszerűen akár a NER akár a Soros konteót nézem, nem áll össze a kép.
Az sem áll össze ha a NER összejátszik Sorossal.
Az a kép aminek van még valami értelme, ha a Soros pénzét a baloldalon keresztül játszák át az országba, de annyi esze meg a Fidesznek nincs, Soros meg nem ennyire hülye.
Jó, de ő direkt szeretné félreérteni. 😅
szerintem nem lesz összeborulás
nagy garcos mósra berzenkedik minden lényegtelen dologért amivel megnyeri a népet
itt már nem 4 éves ciklusokra terveznek....
a mihazánk ahogy elér 10+ százalékot azok is el lesznek kaszálva
orbán terve zseniális 😅 Kiképezték pétert aki jó zsíros falatokért cserébe nullázta a baloldalt. 2 év múlva amikor a választások lesznek akkor meg összeborulnak a terveknek megfelelően és ismét övék a 2/3. Csak egy mi hazánk lesz ellenük meg a dk romjai 😅 Szóval maradt 6 évük még a szabad rablásra(kezeit széttáró)
Egy fekete ló.
én azt látom ez a peti gyerek azért van hogy nullázza a nem fidesz oldalt
le van itt osztva minden előre évtizedekre minden
pár kisebb hiba beesik de ezt leszámítva remekül működik a népámítás
Értem. Hát ez a baj, azt hiszik megváltja a rendszert de őbis onnan jött äs nem akar mást plusz egy hozzáértő sincs a környezetében.
A lapátot is szarul fogja......
Pedig vicces a szektája,maxiturbo DK fele szekta.Rendszervalto kartyaval.Ami penzert jar.
Én is igyekszem elkerülni, csak a fontosabb dolgokat futom át
Hát ezzel nem vagyok képbe igy a hasonlatot se értettem.
Gondolom a Magyar Péterre céloz.
(Nem tudom, nem foglalkozom napi politikával - fészbukon fokozottan nem.)
Tisztelt messiás urunk.Avagy ahogy a Hont ur emliti selyemmajom.
Na jo de mi az MP mer fészbukom sincs 😆
amig van szar, addig lesz veréb is
Uhh.........ez olyan mint MP a facebookon.
Hát, ahová én járok ott teljesen más a metódus....
És nem szükséges érdeklődnöm ha valamit nem értek😄
Én múltkor ananászos-kókuszosat ittam, de nem voltam tőle elájulva 🧐
azt én nem tudom én csak azt tudom, hogy kellő mennyiség elfogyasztása után mindig ugyanaz a hatás(kezeit széttáró)
Kedves kawa70, valamit borzalmasan félreértesz, vagy nem értesz sajnos.

A villám konzultáció nem arról szól, hogy gondod van, és jelentkezel, érdeklődsz szervizre. Akkor egyértelműen írsz, telefonálsz, és megbeszéljük. Ez egy teljesen más dolog, lehetőség.

A csomagok javaslatok sokszor egy adott művelethez, mivel vannak dolgok, amik maguk után kívánnak más műveleteket is, önmagában majdnem semmi. Ettől függetlenül ha valaki ragaszkodik egy valami dologhoz, persze, nem "kötelező"., csak javaslat.

Máskor ha nem értesz valamit, kérlek személyesen érdeklődj az info@pinkmotorbikeservice.com e-mail címen a félreértések elkerülése , érdekében.

Üdvözlettel: Pink motorkerékpár szerviz
Óriási tévedés,a módosított keményítő az nem génkezelés.Van fizikailag és kémiailag módosított keményítő.A kémiailag módosított kap pl. "E"számot,de a módosítás nem génkezelés.De a fizika módosítás pl egy sima hőkezelés.
a bor mégjobb, azt lehet hordóból is inni a pincében aztán alumíniumot se kell csinálni, mert azért ott is van környezetszennyezés gazdagon
https://mentesbolt.dietabc.hu/...
""...módostott kukoricakeményítő," azaz módosított, azaz génkezelt.