Ki lehetett választani vagy normál dhl vagy dhl express worldwide de ugyanugy 19 euro volt a költség. Annyi hogy ha 50 euro felett rendeltem akkor levontak 6 eurot a szállitásból. Igy rendeltem két garniturát meg egy olajszűrőt.
Örök hála blackinek hogy emlitette ezt a carpimotot. Vasárnap rendeltem tőlűk hátsó gyári brembo fékbetétet (és tényleg a gyári kivett számú), ami épp 43 % akcióban volt és csak 8500 volt egy pár. Itthon közel négyszerese az ára. Tegnap feladták Genovában és ma hozta a DHL...... ezt nem értem hogy tud másnapra itt lenni, ha meg a ducatibol kell valami az legalább 2 hét.
a wartburba tankoltunk egyszer valami rettenetet, csörgött tőle a gyujtás, olyat füstölt mint egy ködgép, de úgy ment mint az olajozott istennyila
na avval nem ált le azonnal még ment pár másodpercet gyújtás levétel után
ismerős a ktm motorba kb 1/3 résznyi gázolajat tankolt, észre se vette csak amikor letette a kormányt és kifolyt némi benzin és érezni lehetett a gázolaj szagot
de ő a kúton nézte be a dolgot
Karlovacnál kicsit beszoptuk a tankolást.....mindenki benzint tankolt, aztán ahogy elindultunk mindenkinek gázhuzásra füstölt a motor mint állat meg csörgött. Ugynézki gázolajos sőt biztos mert a mellétankolások se száradtak le.
Gázolajat fejtettek a benzinre aztán nem vették észre. Mivel már az autopályára felmentünk ugy voltunk lassu gyorsitásokkal 110el fogyasztunk le aztán tankolunk rá. Legjobban én szivtam meg mert szinte üres tankra teli nyomtam. Ugyhogy kövi helyen már be se indult. Nagynehezen keritettünk csövet aztán összes anyagot kukáztam..
... és még azt is tudod hogy ott lakik a szomszédjáék mellett, mi? A házat meg úgy kell megközelíteni, hogy kicsit túl mész rajta, és aztán onnan vissza 🤣
decemberig úgy sem érek rá mert peca szezon van, utána meg hideg van(ha mégsem akkor az még peca szezon)
amikor tavasszal jó idő van sz ismét peca szezon, egész addig amíg be nem jönnek a melegek
utána őszig túl meleg van az ilyen melóhoz, utána meg peca szezon
szóval nekem nem nagyon van szabadidőm
Orulok, ha tudtam hasznos tippet adni.
na avval nem ált le azonnal még ment pár másodpercet gyújtás levétel után
de ő a kúton nézte be a dolgot
Gázolajat fejtettek a benzinre aztán nem vették észre. Mivel már az autopályára felmentünk ugy voltunk lassu gyorsitásokkal 110el fogyasztunk le aztán tankolunk rá. Legjobban én szivtam meg mert szinte üres tankra teli nyomtam. Ugyhogy kövi helyen már be se indult. Nagynehezen keritettünk csövet aztán összes anyagot kukáztam..
decemberig úgy sem érek rá mert peca szezon van, utána meg hideg van(ha mégsem akkor az még peca szezon)
amikor tavasszal jó idő van sz ismét peca szezon, egész addig amíg be nem jönnek a melegek
utána őszig túl meleg van az ilyen melóhoz, utána meg peca szezon
szóval nekem nem nagyon van szabadidőm