Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj hogy már a foxpost is a packetáé.
A digo nem kapkodos fajta. Vartam mar gyari Aprilia alkatreszre hat hetet. Ezek valamiert teljesen korrektek es nem vakaroznak.

Orulok, ha tudtam hasznos tippet adni.
Amúgy hátra jó a sima piros rambó,az meg itthon mindenhol van.
Áhh,sajnos bevállalták a temut,azóta a holdban vannak a a kiszállítások. 😆
Ki lehetett választani vagy normál dhl vagy dhl express worldwide de ugyanugy 19 euro volt a költség. Annyi hogy ha 50 euro felett rendeltem akkor levontak 6 eurot a szállitásból. Igy rendeltem két garniturát meg egy olajszűrőt.
A packeta a fuvaros akkor megszivja az ember. 😆
Örök hála blackinek hogy emlitette ezt a carpimotot. Vasárnap rendeltem tőlűk hátsó gyári brembo fékbetétet (és tényleg a gyári kivett számú), ami épp 43 % akcióban volt és csak 8500 volt egy pár. Itthon közel négyszerese az ára. Tegnap feladták Genovában és ma hozta a DHL...... ezt nem értem hogy tud másnapra itt lenni, ha meg a ducatibol kell valami az legalább 2 hét.
Ja. Kb. feles keverésig járt vele, de már minimális dízeltől csörgött.
Akkor eregy szlovénián keresztül
A 23 már sztenderd utvonal,ujabb kene le meg visszacsülledésre.
a wartburba tankoltunk egyszer valami rettenetet, csörgött tőle a gyujtás, olyat füstölt mint egy ködgép, de úgy ment mint az olajozott istennyila
na avval nem ált le azonnal még ment pár másodpercet gyújtás levétel után
Trabant is egész jól ment gázolajjal csak leállni nem akart az öngyulladás miatt 😆
ismerős a ktm motorba kb 1/3 résznyi gázolajat tankolt, észre se vette csak amikor letette a kormányt és kifolyt némi benzin és érezni lehetett a gázolaj szagot
de ő a kúton nézte be a dolgot
23 is jó buli. Akár odafelé is....
Pedig sokszor tankolunk ott, nagy forgalmas petrol kut. Nem értem hogy nem vették észre
Baze,akkor jo hogy kerülom karlovácot eszak felol.Birom ezt a progit,csak beütöm hogy honnan hova,meg kanyargos,es kiad egy ilyen pipi rémálmot. 😆
Aztak@rva........
Karlovacnál kicsit beszoptuk a tankolást.....mindenki benzint tankolt, aztán ahogy elindultunk mindenkinek gázhuzásra füstölt a motor mint állat meg csörgött. Ugynézki gázolajos sőt biztos mert a mellétankolások se száradtak le.
Gázolajat fejtettek a benzinre aztán nem vették észre. Mivel már az autopályára felmentünk ugy voltunk lassu gyorsitásokkal 110el fogyasztunk le aztán tankolunk rá. Legjobban én szivtam meg mert szinte üres tankra teli nyomtam. Ugyhogy kövi helyen már be se indult. Nagynehezen keritettünk csövet aztán összes anyagot kukáztam..
Abból csak 1-et láttam, a balt. 🤓
Látva a pizzáját, amit süt, nem biztos, hogy ennék a pörköltjéből... lehet, hogy a dögkútból szerzi be az alapanyagot, mert ott olcsóbb 😁
... és még azt is tudod hogy ott lakik a szomszédjáék mellett, mi? A házat meg úgy kell megközelíteni, hogy kicsit túl mész rajta, és aztán onnan vissza 🤣
csak annyit kell mondani: lófaszt

decemberig úgy sem érek rá mert peca szezon van, utána meg hideg van(ha mégsem akkor az még peca szezon)
amikor tavasszal jó idő van sz ismét peca szezon, egész addig amíg be nem jönnek a melegek
utána őszig túl meleg van az ilyen melóhoz, utána meg peca szezon
szóval nekem nem nagyon van szabadidőm
Ini segíts! munka elleni kifogásokban neked nagyobb rutinod van 😅
Hát ez pontos, akkor tényleg én voltam 🤣
Nem, nem (ujjal tiltakozós) a szabály az szabály, de a piádat és kajádat szívesen megesszük 😁