Zolinak Karlobag.
Vizbe indultunk az 50 kmnek de a felétől szárazon mentünk. Jót csapattunk.....még esőbe is.......bár állitólag a yutyubon meg tudják mutatni hogy kell motorozni ilyen fostalicskával, de én inkább élőben tanulnék.....
Én konkrétan nolan ncomot használok. Tökéletäs hangminőség, 160nál még hallom többnyire ki mit beszél, hozzá van egy sena Mesh adapterem hogy tudjak kommunikálni is mert a nolannak ez nem erőssége, bár ugy hirdeti mindent is....de nem. Igy viszont fasza. Az intercomnak is van a sena kategórájában jó cucca. Másban nem gondolkodnék.
Nekünk még volt vezetékes, tekerős, az nem merült le, amúgy ha megoldanák az úthálózatot úgy mint egy dodzsem pályát akkor nem kéne tőtikézni és várni, áramszedő oszt lehet kimenni a világból. 😁
még mindig nem adod fel?
telefonnal majd avval jön hogy mindet kell tölteni naponta
pedig ha vesz egy régi nokiát akkor csak hetente kellene
pedig a telefont töltőre tenni hasonló stresszes és időrabló feladat mint a kocsit 🤣
Attól függ mire akarod használni. Zenét nem hallgatsz, a hangminöseg akkor mindegy. Telefonhoz majdnem mind jó. Ha meg társalogni akarsz akkor olyat ami a többiekével kényelmesen könnyen párosítható. És lehetőleg többet is fel tudjon venni iletve átjátszóként is tudjon működni. BT esetén nagy távolságokra ne számits, illerve 120 felett nem biztos hogy hallható. Ma már inkább mesh a jö megoldás erre.
Nem,nem töltöm naponta.És ez egy ostoba összehasonlítás.Egyrészt a telefonnál nincs más opció,másrészt a telefont tudom használni töltés közben is és/vagy menetközben tölteni.De azt is utálom töltőre dugdosni,de ha szorul a hurok,azt töltöm akár az autóban is.Ne akarjál már meggyőzni hogy nekem jó lenne!Neked is csak azóta jó(vélhetően)mióta támogatást tudtál igénybevenni rá.Egy éve még azzal hencegtél hogy nyomtad a 160as utazót,hát attól elbúcsúzhatsz.Én nem akarok.
Én meg már ezerszer leírtam,én hazaérek akkor nem akarok az autó töltögetésével foglalkozni.Nem akarok töltőt dugdosni este, se reggel lehúzkodni.Na meg aztán az 500 valós körülmények között 350,abba meg bármelyik nap beleszaladhatok.
Megmondom... ha ide kattint 😃
..de figyu, az 500 kilométer csak akkor számít, ha egy nap mész egyszerre annyit, mert ha nem, akkor közbe van egy éccaka, és akkor töltheted... ezerszer el lett már mondva, hogy villanyautó otthon töltéssel buli
Vizbe indultunk az 50 kmnek de a felétől szárazon mentünk. Jót csapattunk.....még esőbe is.......bár állitólag a yutyubon meg tudják mutatni hogy kell motorozni ilyen fostalicskával, de én inkább élőben tanulnék.....
Tusszogok meg folyik az orrom, meg ejszaka neha felebredek.
Amugy inkabb egyedul.
telefonnal majd avval jön hogy mindet kell tölteni naponta
pedig ha vesz egy régi nokiát akkor csak hetente kellene
pedig a telefont töltőre tenni hasonló stresszes és időrabló feladat mint a kocsit 🤣
És havonta hányszor szalacc bele ilyen 350 km-be?
..de figyu, az 500 kilométer csak akkor számít, ha egy nap mész egyszerre annyit, mert ha nem, akkor közbe van egy éccaka, és akkor töltheted... ezerszer el lett már mondva, hogy villanyautó otthon töltéssel buli