Dehogynem. Salakból is visszanyerhető az alu, csak nem otthon a disznópörzsölővel 😄
Meg aztán az alumínium oxid a kristályszerkezettől függően vagy csiszolópor, vagy zafír, de semmiképen mérgező kemikália, meg mikroműanyag. Ráadásul a sör élet, erő egészség, 100% vegán! Nem a kefír zabálás a jövő, műanyag dobozból, hanem a sörivás!!! 😁
Ő irta, nem én......arra már gondolni se merek mi van benne a félórában.
Eleve nem mennék ilyen helyre ahol nem én határozok meg időtartamot a probléma megbeszélésére (eleve nem is tudhatom hogy tiz perc vagy negyven) pláne ezért még fizessek is.........meg ezek a csomagajánlatok is rémisztőek, ha csak gyertyát akarok cseréltetni, vagy láncot miért vegyek igénybe egy csomó humbuk szarságot.
A bmw ilyen, ha egy héten kétszer mész kétszer szerepel a számlán diagnosztikai kiolvasás asszem 16 ezerért.
Hát.....szar is lenne ha többet villogna az irányjelző mint amennyit nem villog.Akkor vagy kint felejtette,vagy egyfolytában kanyarodik.Szóval hidd el,az a normális ha "többet nem
villog."
Ez a pink szerviz valami nagy istencsászárság lehet.....ahogy elnézem kurva drága de időben is mint a celebek villámfélórák meg komoly bejelentkezések vannak.....
Valami nem gömbölyű......
érdekességképp
januártól ilyen mocsokból issza mindenki az innivalót
mert az eu előírja hogy 25+% újrahasznosított anyag kell az élelmiszer felhasználású pet palackokba
vicces hogy pl az ablakmosós flakonba nem kell újrahasznosított anyag
ja és +10% drágább lesz emiatt a flakon
a szürke az új cucc
Amikor átveszed a byd-t nagyon figyelj az átadó instrukcióira a kezelőszervek hollétére és használatára kimondottan, tegnap egy MG villany ment előttem több körforgó, sáv és irányváltás irányjelzés nélkül nyilván ő is bmw-ből ült át. 🧐
Meg aztán az alumínium oxid a kristályszerkezettől függően vagy csiszolópor, vagy zafír, de semmiképen mérgező kemikália, meg mikroműanyag. Ráadásul a sör élet, erő egészség, 100% vegán! Nem a kefír zabálás a jövő, műanyag dobozból, hanem a sörivás!!! 😁
Eleve nem mennék ilyen helyre ahol nem én határozok meg időtartamot a probléma megbeszélésére (eleve nem is tudhatom hogy tiz perc vagy negyven) pláne ezért még fizessek is.........meg ezek a csomagajánlatok is rémisztőek, ha csak gyertyát akarok cseréltetni, vagy láncot miért vegyek igénybe egy csomó humbuk szarságot.
A bmw ilyen, ha egy héten kétszer mész kétszer szerepel a számlán diagnosztikai kiolvasás asszem 16 ezerért.
szóval a motorosok idióták, bármiből tudnak zarándokhelyet csinálni 😂
villog."
Valami nem gömbölyű......
nincs is megkopva az indexkar 😂
Én csak dobozos sört iszok(kezeit széttáró)
januártól ilyen mocsokból issza mindenki az innivalót
mert az eu előírja hogy 25+% újrahasznosított anyag kell az élelmiszer felhasználású pet palackokba
vicces hogy pl az ablakmosós flakonba nem kell újrahasznosított anyag
ja és +10% drágább lesz emiatt a flakon
a szürke az új cucc