Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki tudja a mai sörökbe már mi a faszom van... eleve már a termény is génkezelt, amiből készül...
Dehogynem. Salakból is visszanyerhető az alu, csak nem otthon a disznópörzsölővel 😄
Meg aztán az alumínium oxid a kristályszerkezettől függően vagy csiszolópor, vagy zafír, de semmiképen mérgező kemikália, meg mikroműanyag. Ráadásul a sör élet, erő egészség, 100% vegán! Nem a kefír zabálás a jövő, műanyag dobozból, hanem a sörivás!!! 😁
De az amugy is 12 millio,mit szamit rongyos 16 rugo. 😆
Ő irta, nem én......arra már gondolni se merek mi van benne a félórában.

Eleve nem mennék ilyen helyre ahol nem én határozok meg időtartamot a probléma megbeszélésére (eleve nem is tudhatom hogy tiz perc vagy negyven) pláne ezért még fizessek is.........meg ezek a csomagajánlatok is rémisztőek, ha csak gyertyát akarok cseréltetni, vagy láncot miért vegyek igénybe egy csomó humbuk szarságot.
A bmw ilyen, ha egy héten kétszer mész kétszer szerepel a számlán diagnosztikai kiolvasás asszem 16 ezerért.
" Villámfélórák " 🤣
evvel vitatkoznék, mivel kurva vékony anyag relatíve sok az oxid réteg rajta a térfogathoz képest emiatt nem lehet 100%
az üvegtigris is egykritikán aluli szarfészek mégis mekkora sláger volt
szóval a motorosok idióták, bármiből tudnak zarándokhelyet csinálni 😂
hahaha
Azért mert te igazi környezetvédő vagy! Alumínium 100% újrahasznosítható akárhányszor probléma nélkül. 😁
Ez a "nő"semmit nem változott.
Hát.....szar is lenne ha többet villogna az irányjelző mint amennyit nem villog.Akkor vagy kint felejtette,vagy egyfolytában kanyarodik.Szóval hidd el,az a normális ha "többet nem
villog."
Pedig a ducatit nehéz überelni költségszinten😁
Még foglalkozni is kár.
Ez a pink szerviz valami nagy istencsászárság lehet.....ahogy elnézem kurva drága de időben is mint a celebek villámfélórák meg komoly bejelentkezések vannak.....
Valami nem gömbölyű......
Akkor jól megtanulták, mert én fóccvágenest meg suzukist többet látok nem villogni.
Én is csak akkor indexelek, ha van értelme... és ez nem bmw-s szokás, én mindig így csináltam... 😃
Az egész ország átvette ezt a fasza bmw-s szokást.
én fél bmw-s vagyok mert csak akkor indexelek amikor autót látok a közelben
nincs is megkopva az indexkar 😂
Hülye vagy, tudod mennyit fogyaszt egy index? 😁szerencsére engem az ilyen káros beidegződések nem fognak hátráltatni a hatótávban 😁
Jó látni hogy meghalt az egész site. Végre nem a piros betük.
hát csak ti 😆
Én csak dobozos sört iszok(kezeit széttáró)
érdekességképp
januártól ilyen mocsokból issza mindenki az innivalót
mert az eu előírja hogy 25+% újrahasznosított anyag kell az élelmiszer felhasználású pet palackokba
vicces hogy pl az ablakmosós flakonba nem kell újrahasznosított anyag
ja és +10% drágább lesz emiatt a flakon
a szürke az új cucc
Már attól meg fog zavarodni hogy át ül egy magasan pozíciónált autóból egy középkategóriás autóba.Ráadásul egy volt audi tervező tervezte az autót.
Amikor átveszed a byd-t nagyon figyelj az átadó instrukcióira a kezelőszervek hollétére és használatára kimondottan, tegnap egy MG villany ment előttem több körforgó, sáv és irányváltás irányjelzés nélkül nyilván ő is bmw-ből ült át. 🧐