Ez mar nem az a vilag. Sot. A kinai tudja, hogy a robotmunka helyett sokkal nagyobb a termelekenysege, ergo a haszna, ha normalis a kapcsolat a ket fel kozott.
Amugy meg ha nem elek jobban, mint a nyugati befolyas alatt, mar akkor is jobban jarok, mert nem kell atmutetnem a gyereket ket, nem kell szeretnem a niggert, a migraltat, a ciganyt, a tuntetok meg nem zarjak le az utat a bebifokak miatt, stb.
Hát.....valahogy az az érzésem hogy lesz itt még sírás rívás a jövőben.Ami most megy,az már a nagy leszopatás előszobája.Kína csak addig lesz jó hozzánk amíg el nem éri a célját.Eljön az idő mikor mi fogunk robotolni nekik 2dollárárt óránként.
Úgye ők szembesülve a kegyetlen tényekkel, azt mondogatják folyamatosan, hogy villanyautó ellenség vagyok, de nem, csakis a tankolással kapcsolatos problémákat feszegetem.
A kérilaci faszkalap haverjei, a villanyautósok.hu weblapon is érzékelik a problémát, mert nem hülyék csak szarházaik, és féligazságokkal ferdítve próbálják elhazudni a problémát, kiforgatva a szavak értelmét. Itt a cikk, hogy már 10 álommáson tölthetem Superchargeren, igaz, abból csak 4 Budapesten és a közvetlen vonzáskörzetében van. Vagy menjek fizetősre, csak akkor meg kb. annyiba kerül, mint egy hasonlóan modern belsőégésűvel ellátott járgány, így ergo SOHA nem térül meg az autó felára. De akinek ez sem elég, a múltkor linkeltem, hogy az ejrópai zsidókazt tervezik, mert nem nőnek az eladások, hogy olyant terveznek, hogy a flottakezelők valamelyik közeli dátumtól kezdve CSAK villanyautókat vásárolhatnak és így persze a flottában gondolkozó ügyfeleik is. tetszik, nem tetszik, olcsó, jó, senkit nem érdekel, ezt "veszed" és a pofádat befogod, mert a bébifókák... (nem is a saját zsebük amúgy). https://villanyautosok.hu/2023...
És hát itt a cikk, hogy https://climatechangediscussio...
A kutatók szerint nem a szén-dioxid melegíti fel a Földet... Szóval ennyit a villanyautós-akkumulátoros, napelem faszságról.
Az már legyen az ő bajuk,csak ne akarják megmagyarázni hogy nekem jó lenne.Jut eszembe,ma tankoltam a tűzoltóautóba,Egész pontosan 2perc 57 másodperc volt,és bekanyarodáskor indult a stopper,igaz,csak 40liter volt,viszont a km-t meg kellett néznem,kártyát kivenni a menetlevélből......bent diktálni a km-t,megvárni a blokkot.El nem tudom képzelni hogy a mamlasz mit bénázik ott 8percig.Pedig nem siettem,úgy csináltam ahogy szoktam.
Mond neki, hogy indukcios a telefontoltod.
Kezdi mlas is begyakorolni es felmondani a mantrat, csak azt felejti el, hogy amikor nem otthon tolti, hanem valami nyilvanos helyen es kerilaci lesz elotte, akkor sok jora ne szamitson, mert a haverje direkt lassu toltesre allitva tankol, hogy legyen ideje elszurcsolni a kavejat.
No meg ha jon az eso es kerulni kell... Vagy visszafordulni, vagy elhalasztani.
Ja, ráadásul az odanyúlós telefon sokkal drágább is. 😁
Megjegyzem ha csak annyira használod az okostelefont mint a Nokiát, akkor ezek is kibírnak egy hetet.
Amugy meg ha nem elek jobban, mint a nyugati befolyas alatt, mar akkor is jobban jarok, mert nem kell atmutetnem a gyereket ket, nem kell szeretnem a niggert, a migraltat, a ciganyt, a tuntetok meg nem zarjak le az utat a bebifokak miatt, stb.
A kérilaci faszkalap haverjei, a villanyautósok.hu weblapon is érzékelik a problémát, mert nem hülyék csak szarházaik, és féligazságokkal ferdítve próbálják elhazudni a problémát, kiforgatva a szavak értelmét. Itt a cikk, hogy már 10 álommáson tölthetem Superchargeren, igaz, abból csak 4 Budapesten és a közvetlen vonzáskörzetében van. Vagy menjek fizetősre, csak akkor meg kb. annyiba kerül, mint egy hasonlóan modern belsőégésűvel ellátott járgány, így ergo SOHA nem térül meg az autó felára. De akinek ez sem elég, a múltkor linkeltem, hogy az ejrópai zsidókazt tervezik, mert nem nőnek az eladások, hogy olyant terveznek, hogy a flottakezelők valamelyik közeli dátumtól kezdve CSAK villanyautókat vásárolhatnak és így persze a flottában gondolkozó ügyfeleik is. tetszik, nem tetszik, olcsó, jó, senkit nem érdekel, ezt "veszed" és a pofádat befogod, mert a bébifókák... (nem is a saját zsebük amúgy).
https://villanyautosok.hu/2023...
És hát itt a cikk, hogy
https://climatechangediscussio...
A kutatók szerint nem a szén-dioxid melegíti fel a Földet... Szóval ennyit a villanyautós-akkumulátoros, napelem faszságról.
Kezdi mlas is begyakorolni es felmondani a mantrat, csak azt felejti el, hogy amikor nem otthon tolti, hanem valami nyilvanos helyen es kerilaci lesz elotte, akkor sok jora ne szamitson, mert a haverje direkt lassu toltesre allitva tankol, hogy legyen ideje elszurcsolni a kavejat.
No meg ha jon az eso es kerulni kell... Vagy visszafordulni, vagy elhalasztani.
Bar......kene a hodda helyet valami mas,ingazosabb.
Megjegyzem ha csak annyira használod az okostelefont mint a Nokiát, akkor ezek is kibírnak egy hetet.
Megjött már a tied, vagy azért lelkesedsz ennyire, mert még nem? 😁