Na első cikk. 107 ezer új autó pár éve ez volt 120 ezer. Baszki nem gondoltam volna, hogy ennyi új autót adnak el hazánkba(gondolkodós)
Akkor módosítom a számításom. 107 ezer* 5 év 535 ezer autót visznek évente garanciális szervizre (kezei széttáró) Nem is csodálom, hogy 1 hónapos időpontot kapok egy garanciális szerviznél(kezeit széttáró) Mondjuk most viszem a 100 ezresre. Kivételesen 1 héten belül kaptam időpontot na ilyen még nem volt(kezeit széttáró)
Én többet láttam, idén olyan 7-8000-et adnak el, de mint írtam a flották viszik a prímet bár igazából én is kevesebbre gondoltam, de ebben benne vannak a 3.5t alattiak is.
átlagban 40 ezer új autó kel el hazánkba bár mióta háborúsdi meg válság van meg megduplázódtak az árak nem tudom mi a helyzet. (kezeit széttáró) De ha normál időszakot nézünk és átlagban 5 év a gariidő akkor 5év*40 ezer autó az azt jelenti, hogy minden évben van 200 ezer autó aki garis szervízbe viszi az autóját mert kénytelen ha akar rá garanciát(kezeit széttáró)
Persze nincs 10 éves használt dízelük még szóval blődi megnyugodhat,nem kell vennie.
https://szegeder.hu/kulfold/20...
Egyébként januári tehát ez a tavalyi év.
Akkor módosítom a számításom. 107 ezer* 5 év 535 ezer autót visznek évente garanciális szervizre (kezei széttáró) Nem is csodálom, hogy 1 hónapos időpontot kapok egy garanciális szerviznél(kezeit széttáró) Mondjuk most viszem a 100 ezresre. Kivételesen 1 héten belül kaptam időpontot na ilyen még nem volt(kezeit széttáró)