Google transzlét már elég jó. Én simán szoktam osztani az észt spanyolul is a helyi fórumokon vele 😆
Csak nem szabad túl bonyolult mondatszerkezeteket, meg elvont kifejezéseket használni. Ha nem vagy biztos, akkor fordíttasd vissza és látod ha hülyeséget értett.
Baszki,én mindig ugyanoda járok.Ezért van pl az is hogy még ki sem szállok már tankolják,tudják hogy dízel és tele.Hát baszki 4percnél többet tuti nem töltök ott
de mi csak otthon töltünk akkor mit kellene néznem? Mi tudjuk hányas a kabát.(kezeit széttáró) Ez az autó annyit megy amennyi a hatótávja(kezeit széttáró) és ez azért nem okoz problémát mert amikor előtte a benzinesek voltak azok az autók is pont ugyan annyit mentek mint ez(kezeit széttáró)
úgy látszik te mindenkinél gyorsabb ügyesebb és okosabb vagy. Te még tankolni is gyorsabban tudsz mint a többi 😅 Márt most értem miért vagy tűzoltó mert tüzet oltani is gyorsabban tudsz mint a többi(gondolkodós) Már akkor eloltod amikor még meg se gyulladt csák norisz büszke lenne rád 😅
Járok jó néhány benzinkútra kb. 100-ból egyszer jön oda valaki tankolni helyettem. Te meg kiszállsz és már tankolják is az autódat mi? 🤣
Na elmégy te a bubánatos faxomba 😂
Mit jelent a normális táv? tud kb. 250 km-ert városban ez kb. egy heti furikázás a nejnek. Én ezt erre vettem. Tudni kell helyén kezelni a dolgokat(kezeit széttáró)
Hagyjuk már azt a guruló koporsót,egyszer mennél vele normális távolságot aztán mindjárt borúlna a matekod.Én,ha nincs egy szabad kútfej sem,akkor nem megyek be.Egyébként napi szinten útba esik.Én mire kiszálok már tankolják is,mire beérek kényelmesen már tele van,kártya érint,köszi helló.De még a tűzoltóautó is meg van ennyi idő alatt,pedig ott km-t is kell diktálni,mondjuk azt mp-re pontosan meg tudom nézni mennyi idő.Ti ott cseszitek el a dolgot,hogy csak az otthon töltök részt nézitek.
én kezdem az m5-öt megutálni (gondolkodós) kb. 2 hete szerdán volt rajta egy három órás utam pest felé meg ugyanennyi hazafelé. 7 balesetből amiből 3 at beszoptam volt 2 pályazár(fejét fogó) A 6 óra normál esetben normál esetben 1 óra(fejét fogó)
Csak nem szabad túl bonyolult mondatszerkezeteket, meg elvont kifejezéseket használni. Ha nem vagy biztos, akkor fordíttasd vissza és látod ha hülyeséget értett.
Járok jó néhány benzinkútra kb. 100-ból egyszer jön oda valaki tankolni helyettem. Te meg kiszállsz és már tankolják is az autódat mi? 🤣
Na elmégy te a bubánatos faxomba 😂
nejnek van egy elektrik dákó(meghajlós)