Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fura egy bulik vannak ott nálatok amcsiban 😅
ne felejtsd el, hogy én heti szinten járok tankolni majd a kedvedért egyszer megmérem(kezeit széttáró) 70 lityót szerintem nem tölt be másfél perc alatt ám de legyen(kezeit széttáró) Akkor még elcsoszogok a kasszáig meg pittyentek írnak egy számlát visszacsoszogok nullázom a kilométer állást kötöm az övet indexelek oszt indulok(kezeit széttáró) Szóval a tankolás meg onnan indul, hogy el kell menni a benzinkútig 😆
De essen útba pont ha jövök haza mondjuk kecsóról vagy ceglédről(kezeit széttáró) Lefordulok beállok a töltőhelyre. Bal oldali töltőnyílásom van vegyük a leg optimálisabb esetet, hogy épen nem kell két balfaszt megvárnom aki előttem van ami azért ritka(kezeit széttáró) Szóval ha minden csillagzat jó helyen áll akkor is 5-6 perc legalább de le fogom egyszer mérni van stopper a nokián.
Ehhez képest a nej beáll a garázsába a kapunyitó segítségével, meghúz egy kart az autón aminek a következtében kiugrik egy fedél az autó elején 😅 lehúz egy gumidugót a konektorról beledugja a töltőfejet és bekapcsolja az áramot. Vissza reggel ugyanez csak fordítva(kezeit széttáró) a két művelet 1 perc hetente egy alkalommal 😅 Szóval ha jön haza ceglédről vagy kecskemétről neki nem kell lehajtania a benzinkútra nem kell megvárni az előtte állókat, nem kell bemenni a kasszához csippantani majd kijönni onnan és nem kell a kútról hazamenni 😅
azért a 0.75-ös vezetéken 30+ méterről jó ha elviszel 8-10 ampert, szóval egy éjszaka kevés lesz telipakolni az új teslát
Passz. Csak rápillantottam.
10-ről is meglehet (kezeit széttáró) Meddig tart összedugni 2 teszkós narancssárgát? 😅
Google forditozni vicces lesz.🤓
Van direkt kaufen,de tippem hogy ide nem 6,99 ert postaz a dhl.
Kurvaszarul tudok nemetul,van ennek valami emberi nyelve is vagy csak a dojcs? 🤔
Üzenetet tudsz küldeni. "Nachricht senden", nagy ződ gomb a terméklapon.
Nameg ebay Kleinanzeigen-en hogy a halalba erem el az eladot?
Furatmero.Elvileg 4-9.ig ide kene ernie.Eddig egy email jott.
Én már sokat. Megbízható.
Most legutóbb láncszerelő szerszkészletet. De nem kellett ugyhogy eladó
Megtort a jeg,rendeltem a temurol. 🤣
budira én is futok néha
de azon kívül ritkán, minél messzebb megyek annál előbb indulok aztán van idő mindenre
ha meg nincs időm valamire akkor neki sem kezdek, vagy el sem indulok
ha ezer a dolgod és nem tudod mit kellene csinálni akkor le kell feküdni pihenni és gondolkodni 😉
amúgy amikor még dolgoztam rendszeresen és összejött egy csomó minden akkor minden nap egy dolgot csináltam meg, tökmindegy hogy 5 percig tartott vagy 5 órát csak egy dolgot csináltam, aztán szépen lassan minden kész lett
De te nem is sietsz seha sehova ahogy írod..........én pedig még a budira is rohanok még ha nem is kell meg bárhová ha kell ha nem, ma a főnök mögött megjelentem mire félreugrott az ajtót nyitva mondva, hogy te úgy is sietsz én meg mondtam, hogy igen, mindig.... nekem az óvodában is pikk pakk volt a jelem. 😆
kb 30 éve gázzal járok
- kisebb a hatótáv mit a benzinnél,jelenleg 350 körül megyek egy tankkal
- nincs mindenhol, és egyre kevesebb helyen van/lesz
- szinte mindenhol 1 kútfej van, kettőnél többet sehol nem láttam még
- lassabban tölti meg a tartályt mint a benzines töltő
- csak a kutas tankolhat akit elő kell vakarni és megvárni amíg a gázkúthoz ér, általában nem a benzines fejek mellett van a gáz
30 év alatt nem is gondoltam arra hogy nem 5 perc alatt tankolok, néha ennyit kell várni a kutasra, sosem zavart egyik felsorolt dolog sem
amire megcsinálják a hotdogot a mol kúton addig simán belefér a tankolás
Mondjuk ez igaz.
Az ára.Ingyen jo lenne.
Semmi. 😁 Tegnap megzavarodtam, M5 pest felé BYD suv kamionokat előz......eddig jó, de vonühorog amin kéttengelyes trailert húz, itt már néztem.........a traileren meg egy ezeréves platós zuk volt......... a tulaj is érdekes figura lehet. 😆
Se, még ha tök üres akkor sem a saját kúton, ha fizetős akkor persze igen mert a kasszát is ki kell várni.
Naugye, megy ez panelban is akkor meg mi a gond? 😁
Na ne akard már megmagyarázni az én tankolásomat!8-10perc?Tudtommal nincs c jogsid,a kamionokat tankolják annyi ideig.
Mondjuk onnan mar nem fujja el a szel, az biztos :D
Az öntankolo madarasban is minimum 3-4 perc.
Mire kivalogatod mennyi hogy es lehuzod a kartyat.