Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tény, optimalizálni kell e-vel a hosszabb utakat, de Ejrópában azért már nincs akkora gond... Marokkóban biztos, hogy egy 100 literes tankú Totya Landcruiserrel mennék inkább 😁
Tegnap mászkáltam a haver új Cupra Born-jával, 230 LE, teljesen átlagos használattal 500 km, ki van próbálva.
Nem stimmel... ha magad tankolsz, végig kell várnod, utána indusz fizetni. Ha a kutas tankol neked, akkor meg kell várnod, míg odamegy, az is lehet percek.
Én mindig magam tankolok, ritkán fér bele 5-6 percbe (ha épp senki az oszlopnál, senki a pénztárnál, és nem teljesen üres tankkal megyek oda) Én átlagosan - normál forgalmú helyen - 8-10 percet mondanék. A nyáron Letenyénél több mint fél órás mutatvány volt ☹️ de szerencsére ez is ritka.
Múltkor amikor mentem görögországba,vettem észre szerbiában egy töltőt,a fizetőkaputól fél km-re kibaszva az út szélére 1db töltő,de ezt úgy kell elképzelni hogy semmi nincs ott csak a csupasz oszlop,mondtam,"ejj,de szeretnék itt dekkolni fél órát a tűző napon"De haladunk,mert legalább van.Mondjuk többet nem láttam.
Ugyan már.Mire becsoszogok tele van töltve,mondok egy számot és érintem a kártyát,mintha nem tudnád hogy működik.Sose figyeltem,de max 1.5perc alatt tuti tele van.
Mondjuk amiről te írtál, hogy a villany heti 1 perc az csak a csatlakoztatás és az is csak annak aki otthon be tudja dugni ami általában saját házat jelent beállási lehetőséggel bár voltak képek, hogy 8.-ról hosszabbítóval oldották meg. 😁
még automata kúton se kártyás fizetéssel 😅
Neki is pont ugyanannyi ideje van mint nekem. 🤗
Ennek az asszony biztos örül. 🙃
Anno a barkasszal voltam így, a homokban tényleg 80 körül kellett menni és akkor az volt amit írtál különben a lelket kirázta. 😁
Na jó de a heti 1 perc az havi 4,Annyi alatt én is megvagyok. 🤗
Majdnem,valami bemutató volt,hagyományőrző vagy lovas vagy valami ilyesmi,aztán annak a nagy placcot.
azt szereti(meghajlós) elég stabil a futómű. Meglököd neki 2 kilóval a göröngyegesen meg az agyagon
észre se fogod venni a huplikat átrepülsz felettük 😅
viszont te tankolásra sok időt eltöltesz akinek meg van elektromos autója annak kb. heti 1 perc és benzinkútra se kell vele járni 😅
Miért, táncoltak, hogy felverték a port? 🤔
Nem.Egyébként az open road-ra szoktunk menni 0-24-be rendezvény biztosításra,ide ők még azt sem kértek.Viszont locsolást igen,a por miatt.
A szamurájkardról jut eszembe , 5 év után tegnap tudtam beszélni telefenon azzal a mentőorvossal , aki 5 éve összekanalazott a kukoricaföldön ! Megköszöntem amit akkor tett értem , és hogy lekaszabolta rólam a börruhát ! 😉
Nem is lenne baj, szamurájkardos sztojka ronáldinnyó legealább tanulna számolni: 38 spec, 45 ACP... 🤣
Ja,szoval vattacukrot csinaltad nekik vagy a lufikat fujtad.
A téma mind1, az anyázás a lényeg... 🤣 mióta vagy te itt, hogy ezt se tudod? 🤣
Tán égett valami? 🤣
Itt Csongrádon is voltak 1x, vagy 15 éve... egy nagyobb motoros találkozó volt, megjelentek csapatként 10-12-en, eccerre, kicsit sörözgettek, aztán ugyanúgy eccerre el is húztak... figyelemfelkeltő volt, azt elismerem, leginkább az, milyen rendezetten mozogtak, és össze is voltak öltözve 😃
Na az biztos hogy a sztojka család előbb szúrna háton mint ezek a motorosok.
Az egy cosplay buli lehetett, lányom is most volt egy 2 napos ilyenen valahol pesten, nem mondta, hogy keménykedtek volna a beöltözöttek. 😆
Még, de fajulgat, semeddig nem tart ma már odajutni. 😄
Agyhiány,ezek futózták a motorokat és borultak le róla mikor fel akartak állni?