Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, a hollandok be is tiltották őket, a dánoknál is rendőri megfigyelés alatt vannak vagy húsz éve, nemrég a románoknál is volt valami pitty-putty. Vannak köztük olyanok, akik térdig járnak az alvilágban.

Ugyanakkor a többségük nem bűnöző és teljesen civilizáltan viselkedik, pláne ha nem a saját területén van épp. Ezek a találkozók szinte mindig gond nélkül zajlanak, tavaly a szolvákok is be voltak szarva, amikor náluk volt megrendezve a World Run.
Persze ha pl. Borsodban lenne valami rendezvény és ifj. Sztojka Ronáldínnyó a testvéreivel odamenne érdeklődni, hogy "most azt hiszitek, hogy tik vagytok itten a rajok?" akkor lehet, hogy a készenléti rendőrök is ki lennének hívva :D
És az egész onnan indult hogy hülyének néztél mert azt írtam hogy volt itt a hells angels,ugye azóta kiderült hogy tényleg volt itt,az is kiderült hogy te nem is rájuk gondoltál.....de mégis én vagyok aki fújja a hülyeséget?
Akkor még egyszer leírom,voltam bent.Nem csak azt láttam hogy hogy viselkednek kint hanem azt is hogy bent mi van.Te mennyit láttál?Amit a rühes kutya formáció mutatott a falunapon?
Nincs anyázás. Részemről nem is lesz. Csak vannak emberek akik ilyen stilusban kommunkikálnak és meguntam hogy ezekkel szépen beszéljek.
Bástya üti futót, galamb veri a táblát......tusche. 😉
Mondom, egyáltalán nem.vagy képben. Azért egyszer bedobnálak közéjük hamár ilyen jó haverok vagytok äs hát ebben is széleskörűen tájékozott, mert elment melletted egy sereg hellses....ugyanmár, vagyunk páran itt akiknek vetíthetsz, de csak egyre sötétebb leszel tőle. Most is a megszokott vehemenciával fujod a hülyeséged. Ahogy szoktad.
Amúgy tényleg egy poénkodásból sikerül gyermeteg módon a végén anyázóssá válni? 😅
Ott van az írásod.Hells angels,te írtad,nem?
A pocsolya melletti talisokat vagy általánosságban?
Nem,egyszer jártam egy helyen,ahol nekik volt a nemzetközi zártkörű rendezvényük.Továbbá napokig itt jöttek mentek éltek közöttünk a lakhelyemen.Neked mennyi kontaktod volt velük?Neked,aki még különbséget sem tud tenni köztük úgy egybe mosod,csak mert voltál ilyen közösségbe?Aztán szembesülsz vele hogy az rohadtúl nem is a hells angels,csak "rühes kutyák"felvarrós falusi brigád csopoeresített mz-kel.
Azért csak olvass utánna annak a hellsnek jobban.
Hát.....te hoztad szóba a hells angelst.
Egyébként a hells angels europai igy a magyar chapterei se diszkótáncot lejtő szüzeket segítő szamaritániusok, ezt csak a tűzoltó bizonygatja mert egyszer járt egy fesztiválon ahol olvasta a nevüket
Be ám,sőt,ők kérték hogy menjek.De hát egy magadfajtának ez meghaladja a képességeit.
Ki a f@szt érdekel mi volt egy pocsolyaparton? Erről szólt amit írtam? Már nem olvasom vissza, de azt hiszem felvarrósokat írtam, ugyan csak 3-at ismerek felületesen kolléga szinten különböző hazai brigádokból, nem csak nagyok hanem barátságosak is főleg csapatostól, élvezik a beszólókat.
Elég nagy befolyással birtak és sztem mai napig bírnak amerikában a drog és más sötét ügyletekben. Erről egyébként elég tényszerűen ir Ralph Sonny Barger a magyarul is megjelent könyvében. Azt aki esetleg érdeklődik iránta szívesen átadom, én már kiolvastam és csak porosodik a polcon 🙂
Hát igen,pint ilyen cikkeket nyomattak a médiába mikor jöttek ide,mindenki meg volt félemlítve,jött a duma hogy "aki csak teheti maradjon otthon"rohadt sokan voltak,mindenhol ott voltak,de semmi problémát nem okoztak.Volt a hülye duma hogy az étterembe nem fizetnek a kúton nem fizetnek stb,mennyi baramság volt.....
Még egy delikvens akinek lövése sincs arról hogy volt itt a hells angels Alsóörsön.Eddig csak balckiex tudja.
A magyarok kevésbé lehetnek ilyenek, de én ezekre gondoltam, ha kijutok akkor rád hivatkozva fogok beugatni nekik hisz papírkutyák : https://index.hu/kulfold/2024/...
Én ezt nem akartam elmagyarázni, eszembe sem jutott, hogy kéne. 😆
Madár....
Seggfej,teged beengednek a hells angels talalkozora.
kko te is beavattott vagy. 🤣
Csoperral.
Viszed futon mi,hogy beolvadj.🤣
Így van,a helyszín volt közös,semmi más.
Nem,te idióta,neked linkeltem hogy az a hülye fejed felfogja hogy miről beszélek.De igen,blackiex leírta.Nem ugyanaz a kettő,ezt csak a magadfajta tudatlanok hiszik
Uraim...

Van a Harley-Davidson Open Road Fest, amit ismétlődő jelleggel redeznek és valóban sok az utánfutón hurcolt dárga, épített szobadísz, amit csak mutogatni visznek. Ettől teljesen függetlenül volt egy Hells Angels találkozó (34th World Run) 2013-ban.
Mindkettő Alsóörsön, ennyi a közös.
Az Andrássy út 60 is volt nyilasház, volt a Belügyminiszérium Államvédelmi Osztályának főparancsnoksága meg múzeum.

A tűzoltó az utóbbiról beszél, nem az előbbiről.