Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te most neten tajekozodsz? 🤣
Ki írta hogy vegyülnének te ostoba?
Na,megszólalt a másik tudatlan.Te is inkább tájékozódj mielőtt hülyesget dumálsz.
https://www.balatontipp.hu/bal...
Te idiota,lebutitom hatha felfogod.
Alsoőrsőn a haromgyerekes csaladapak jatszak a macho motorost,kb mint te,minusz a harom gyerek.
Van koztuk asztalostol a gyogyszergyari uzletkotoig mindenfele,mennek labon evenet 25e et meg futoval viszik a 400 kilos harlit.
Es van a kawa fele igen zart merev szsbaly es kasztrendszeru meter pontosan helyreigazitott motorral vonulos klubbeletet elo szektaszitu csoportok.A ketto nem keveredik egymassal.
Alsoorson te az elso csoportal kontaktálsz.A masik ketlem hogy vegyul alsoörson.
De blacki kollega nalad is meg nalam is tobbet tud ezrkrol a szubkulturakrol.
Ne szakertoskodj.
Mondom, ebben is kurva okos akarsz lenni de abszolut lövésed nincs. Egyetlenegy olyan bulin voltál ami fesztivál és elég konszolidált de te mindent is tudsz. Igen, degredállak mert azzal jössz de pedig ez igy van. Én meg tudom hohy nem. Ez pont olyan mint amikor a balaronparti villádból.megmagyarázod borsodban nincs civányprobléma mert a szomszédod milyen rendes cigány.
Amugy meg olvass utanna a hells angels történetének, ha gondolod adok könyvet is hozuá, a hells alapitója írta. Semmi sem alaptalan csak egyrészt a világ változik és divat lett mindenből másrészt egy akkora szintü rendezvényen nem fog semmilyen balhé lenni. Eléggé be van szabályozva meg oda tényleg csak a divatmotorosok mennek.
A hells angelsbe valami három beajánlás után lehet feltételesen bekerülni és bármi van az is rábaszik aki beajánlotta,valahogy így lehet bekerülni,és a próbaidő alatt mehet velük de nem lehet a felirat a hátán.
Igazabol ami felvidit hogy van duda,a felkrgyelmu unatkozo blődi az meg fullkretén. 😄
Hát igen,megy a degradálés,épp már csak a kurvaanyázás hiányzik.Hadoválok,miről?
Én leírtam hogy voltak itt találkoztam vele és hogy mik a tapasztalataim,te egyből jöttél hogy ne keverjem mert ez nem az az Alsóörs mert oda tényleg tréleren viszik a motort stb,én szembesítettelek vele hogy bizony volt Alsóörsön bulijuk, ráadásul zártkörű,olyannyira hogy még a rendőrök sem mehettek be.Persze te már ott tartasz hogy kreténezel,már csak egy lépés a kéri szint.Mondom,ahogy ők be vannak állítva gyilkosoknak bűnözőknek balhésoknak hát......sehol nem volt velük gond,a tréler motoros sznob bugrisok kreténebben viselkednek
mint ők.Persze,ismerem valamennyire az életüket,mikor jöttek kicsit utánanéztem de egyrészt ez itt nem amerika,és a valóság mást mutatott.
Na valami félre csuszott. Nem a hells angelssel voltam kapcsolatban, azonkivül ezer más van. Kb husz éve volt több barátom is felvarrós van aki mai napig az. Nem voltam tagja egynek se, nem neked hanem nekem nem való az az életforma.
Egyébkänt klubbja válogatja milyen motorokat enged meg vagy be, van ahol csak harley van ahol mindegy milyen csopper de legalább 400 ccm.
Mlasnak üzenem, ( nem még mindig nem voltam tag, egyebként se egyszerű fullossá válni) de az egyik klubban volt egy csávónak 750 gixxer, bőrbe láncba fellvarrósan kicsit hülyen nézett ki de neki megtetszett aza motor és azzal vonulgatott. Szóval a japán végképp nem kizáró de van ahol a stilus se.
Te tényleg kretén vagy. Igaza van zolinak. Hadoválsz összevissza ráadásul egyre több dologról derül ki hogy fogalmad nincs róla csak kurvára unatkozol a szolgálatban aztán ezzel ütöd el az időd. A keresztfejtvényfejtés hasznosabb lenne.....
Azt írja volt abban a közegben,ahhoz képest fogalma sem volt róla hogy volt találkozójuk Alsóörsön.
Volt vagy nem volt? Szóval igen,én tudtam jobban.Voltál abban a közegben és lövésed sem volt hogy volt itt bulijuk?Nagyon benne lehettél abba a közegbe.Én ott voltam,nem a bulvársajtóból tájékozódtam,sőt,napokig az itt élők részévé váltak.Nem nekem való világ?Nem hát,sose mondtam hogy nekem való.De hát már megint te vagy aki miután szembesítve lettél a tudatlansággal,átmész degradálóba.Mesélsz milyen a nem Alsóörsi?Eddig még azt sem tudtad hogy volt Alsóörsi,szóval azt sem tudhatod hogy az milyen volt.
a térd a lényeg
ha össze tudod érinteni akkor az nem motor
és az nem ér ha a nagy beled miatt nem tudod összeérinteni mint én 😂
Vigyázz, chuck norrison kívül kawa volt az egyetlen, aki japán motorral volt tagja a hejj angels-nek 🤣
Neszójjábe neki 😀
Látod, azóta is ezen okoskodsz, pedig én csak hülyéskedtem 🤣
Jó akkor ezt is te tudod jobban. Elengedtem. Én meg voltam abban a közegben egy ideig. Baszki te tényleg mindenben jobban tudo akarsz lenni. Most csak azért mert egyetlenegy kirakatbulira eltévedtél. Mahd egyszer menj már el egy sima coloros bulira is. Minden klub szervez évente legalább egyet mert abból tartják fent magukat. Én kicsit belülröl láttam, amiről neked fingod nincs- nem nekem való világ de az is elég volt amennyit láttam belőle. Pont te vagy most aki a bulvársajtóból tájékozódsz.

Ugyhogy nekem hiányosak az infóim, ha gondolod mesélem milyen a nem alsóörsi hülyéskedés.
Ja,es duda,gyári.
Mostmar nrm csak villog,vilagit,msr dudál is.
Azé a köznyelvben csopperként leírt motoroknak is van egy vagon változata,van a széleskerekű nyujtott amin úgy ülsz mint a perui rántott tengerimalac,de van olyan is ahol normális lábtartós a gép,meg az a peter fondás szinte csak a hátsó keréken pattogós cucc is.
Szóval az is többféle mint minden ezen a földön.
Pesze,lófaszt van neked családod,egyedül nyomkorászod a telefont napestid vagy szolgálatban vagy a milliárdos műhelyében.De hogynem a gyerek mellett az fix.
Mondtam hogy neked ezekről a dolgokról fogalmad sincs.
Nem,nem fogom beismerni,nem tévedek.Mert hogy hiányosak az infoid.Velt hells angels találkozó Alsóörsön.És elmondom még a bulijukba is volt szerencsém részt venni.
https://www.balatontipp.hu/bal...
Nézd a jó oldalát. Legalább te úgy és oda teheted a lábad, ahová akarod, mert van mozgástered bőven.
Az alsóörsi teljesen más buli. Tévesztesz, de ugyse fogod beismerni. Azok valóban az utánfutón huzigáló uri banda. Akiről tsanyi beszél azok a felvarrósok. Teljesen más rendezvény, klub meg ilyenek. A hells angels a csucsa de mind a őket másolja. Ott azért nem lehet csak ugy beszólni se meg pláne beléjük állni. Voltam fiatalabb koromban pár ilyen rendezvényen, van néhány klubbos ismerősöm. Nem veszedelmesek azok se de szeretik a balhét.
Ezt a szirupos könnyfakasztó faszságot melyik plakátról vetted?
Egy nárcisztikus mindent tudó fórumlakóként a büdös életbe nem babusgatsz max a postás gyerekét,azt is csak azért hogy kioktassd mit nem tud jól a cserebogár tenyésztésből.
Mert abból is mindenkinél jobban tudsz mindent is.
Pedig megint te vagy hülye.Egyrészt se nem hülyéskedtem,se nem okoskodtam.Amit írtam,azok tények.Így ez egyik halmazba sem tartozik.